PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25497
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

że mam 19 lat i dalej lubie tę bajkę,fajnie by było jakby znowu,była w tv:]

egretta

Na stronie Secre World (www.secretworld.pwii.pl) mozna znalezc petycje dotyczca powrotu SM na antene Polsatu ! Jeszcze nie wiadomo czy pomysla wypali, ale chodzi o to by jak najwieksza ilosc fanow wyslala petycje do wlascicielki strony, a ta zaniesie je do wspomnianej stacji. Akcja wysylania petycji trowa do konca sierpnia 2004 roku

użytkownik usunięty
egretta

to wcale nie jest zalosne! ja tez mam 19 lat i ogladalam te bajke jak chodzilam do podstawowki ale teraz przypomnialo mi sie o niej bo kojarzy mi sie z pieknym slodkim dziecinstwem :) ale co z tego ze to kreskowka jak niesie ze soba wicej przekazu niz polowa filmow fabularnych :) powinni ja puscic jeszcze raz od poczatku do konca :)

użytkownik usunięty

Ja rowniez mam 19 latek i przez caly czas z wielka fascynacja i przyjemnoscia wspominam te chwile gdy ogladalam Czarodziejki... zalezy mi na tym by jeszcze obejrzec ten fanatastyczny serialik!!!!!! ale jak tu zrobic by znow wznowili transmisje w telewizji...? moze ma ktos jakies dojscie do tych z polsatu??? albo nie wiem moze jest mozliwosc sciagniecia calej serii serialu z neta jak tak byla bym wdzieczna za "CYNK" buziuchna:*

użytkownik usunięty
egretta

ja mam 20 lat itez jeszcze nie wyrosłem z tej bajki

użytkownik usunięty
egretta

Gratulacje... :D Co ta bajka wnosi do waszego życia?! Czego uczy?! Jaki jest jej przekaz?! Żaden. Żałosne :-/

To pisałem ja. Jakiś błąd?

użytkownik usunięty
Kismeth

Więce niż twoje żałosne idiotyczne teksty :

egretta

żałosne to jest to że ja mam 26 lat i też lubię tą bajkę

użytkownik usunięty
agna_d

Ja mam 17 lat, juz niedlugo koncze 18 a SM po prostu zawrocila mi w glowie. kolezanka ostatnio pozyczyla mi kasete z kilkoma odcinkami z 3 serii, tak sie napalilam po ich obejrzeniu, ze zaczelam sciagac jakies szczatki serii z Kazy.. nio i w koncu trafilam tutaj. dobrze wiedziec, ze nie jestem sama. i szkoda, ze juz nie mozna dawac glosow do tej calej petycji, bo ja tez bym chciala jeszcze raz obejrzec cala serie. tyle ze tym razem nagralabym na kasety wszystkie odcinki. teraz ma sie sprzet, nie to co te kilka lat temu...

agna_d

sądze że to wcale nie jest żałosne bo wielu ludzi sie naśmiewa ale też to oglądali bo inaczej nie wtracali by sie

ocenił(a) serial na 10
egretta

HEJ a ja mam 20 lat i też lubie tą bajke,dla mnie to klasyka coś czego nigdy nie zapomne. I nie uważam by to było żałosne. A ci co jej nie oglądali to stracili naprawde wiele!!!

ocenił(a) serial na 10
studentpwr

witam! też mam 19 latek, a za sailorkami ciągle przepadam ;D. Ostatnio szperałam w necie i natrafiłam, o dziwo, na mnóstwo stronek o czarodziejkach. Myślałam, że ludzie dawno zapomnieli o tym seriali, a tu taka niespodzianka...Fani sailormoon-nie jesteśmy sami ;-)))

użytkownik usunięty
egretta

Uwielbiam sailor moon!!!Mam 19 lat i tez uwazalam ze to zalosne!!!Jednak nie jestem sama i to mnie pociesza.Napewno nie zapomne o czarodziejce.Trzymajcie sie fani czarodziejki!!!!!!!!!!!!