Cześć zwracam się z olbrzymią prośbą. Ma ktoś może do udostępnienia odcinki czarodziejki z księżyca : najbardziej zależy mi na serii 3. Niestety wszelkie próby ściągnięcia, z youtuba, innych programów do filmów i stron internetowych nie powiodły się i mój komputer poniekąd się do tego przyczynia zwg na słaby net ( łącze bezprzewodowe) itd. Jestem wielką fanką czarodziejki a seria S jest moją ulubioną. Mój mail to pkaczmarek533@gmail.com. Bardzo mi zależy a po wykorzystaniu wszelkich możliwych sposobów zostaje mi ta opcja. Pozdrawiam wszystkich fanów SM :) i czekam na pomoc.
Witam!
Polecam ściągnąć odcinki z portalu www.chomikuj.pl - tam jest cała seria - nawet z lektorem mają...
Hej,
Chomik był pierwszą stroną internetową na jaką zajrzałam po pomoc, niestety aby ściągnąć całą serią musiałabym wykupić pakiet itp nie że jestem skąpiradło ale jakoś nie za bardzo mi to pasowało :( Poza tym nie cierpię czarodziejki z lektorem, ten beznamiętny pozbawiony emocji głos, nie nadążający za dialogami ( chodzi o to że dużo kwestii po japońsku jest pomijanych itd), co gorsza lektor polski mija się z prawdziwym znaczeniem słów mówionych przez bohaterów!!!! Oglądałam serię stars z napisami po angielsku a potem z lektorem i słyszałam zupełnie coś innego!!!!! najbardziej widać to właśnie w serii stars i serii 3. Znam angielski,i byłam w szoku słuchając lektora po polsku a potem słuchając japońskiego dialogu z napisami angielskimi ( różnica kolosalna!!!!) dodałabym że komfort oglądania jest o niebo lepszy. Słychać dźwięki, wymowę japońskich słów ( swoją drogą fajny język) a na dole napisy angielskie. Może to co niektórych rozpraszać ale według mnie to najlepsza wersja oglądania. Dla przykładu polecam obejrzeć odcinek 194 (ostatnia seria) z NAPISAMI ANGIELSKIMI a potem z lektorem polskim. Różnice rzucają się od razu. Ponawiam więc moją gorącą prośbę o udostępnienie mi na majla pkaczmarek533@gmail.com 3 serii SM, bardzo proszę!!! Pozdrawiam wszystkich fanów SM:) i czekam na odpowiedź
No nie wiem jak Ty, ale ja tam wolę oglądać filmy online. Bez ściągania i czekania. Jestem pewna, że jest niejedna strona z wersją z angielskimi napisami, skoro mówisz, że nie lubisz tej z lektorem. Ja kiedyś oglądałam ten serial z lektorem właśnie na jakiejś stronie i też przyjemnie było wrócić do bajki z dzieciństwa:)
ja też uwielbiam tę bajeczkę jest rewelacyjna ja szukałam wersji dvd rip ale chciałam z lektorem polskim bo jestem przyzwyczjona do tego beznamiętnego głosu :) swoją drogą wolę słuchac niż czytać. Nie stety nie znalazłam jakości dvd rip ale faktycznie na chomiku jest dość słaba wersja ale zawsze coś niż nic. ostatnio widziałam że jest cały pack na torrenty.org. ale nie wiem jaka jakość chyba vhs rip :) pozdrawiam