PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Hej wszyscy. Tak jak wy wszyscy tak i ja wychowalam sie na tej bajce. Kazdy z nas chcialby ogladnac ja jeszcze raz. W zwiazku z tym mam pewien pomysl ale zeby sie powiodl potrzebna jest wasza pomoc. Najlepiej by bylo gdyby masowo wyslac prosby do polsatu o wyemitowanie powtorne czarodziejki z ksiezyca.
Jesli ktos ma na to ochote niech sie podpisze i zobaczymy ile osob jest chetnych. Jak sie nas duzo uzbiera to kazdy wysle do polsatu maila z ta prosba. Co wy na to?

roszpunka89

popieram, pytanie tylko czy dołączy do nas więcej osób...

tibesti

trzeba troche poczekac a na pewno sie ktos pojawi

roszpunka89

Jestem jak najbardziej ZA! Na www.petycje.pl można już wypełniać takie petycje. Sprawdźcie i się podpisujcie. Chociaż mam już 18 lat to i tak chętnie przypomnę sobie moje dzieciństwo :).

ocenił(a) serial na 10
__tabasco__

Jakby co to ja też jestem ZA :)

roszpunka89

Na tych stronach można podpisać się pod petycją:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=62 [www.petycje.pl/petycjeP ...]
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=700 [www.petycje.pl/petycjeP ...]

Tylko trzeba zweryfikować swój podpis, tzn. należy wpisać poprawny adres e-mail, a potem po podpisaniu się, na swojej poczcie należy potwierdzić swój głos.
Kto może niech sie wpisze i niech namawia swoich znajomych.

__tabasco__

Aha! Mail z weryfikacją podpisu przychodzi o dziwnej nazwie: MAILER-DAEMON@polnet.biz . Nie bójcie się, że to jakiś wirus tylko to jest napewno weryfikacja.

__tabasco__

mam pytanie, jak ta ptycja trafi do zarządu Polsatu, bo widzę, ze są one z 2004 i 2005 roku

tibesti

wiecie to szczerze to nie wiem czy te petycje z www.petycje.pl czy jakos tak to docieraja w ogole do kogokolwiek... one chyba tam po prostu sa a zalozyciel petycji musi sie postarac zeby po zebraniu podpisow wyslac to do polsatu czy gdzies tam indziej. na tej stronie tylko mozna sie podpisac... wydaje mi sie tak bo juz kiedys sie pod jakas petycja tam podpisalam i g... ona dala :/ no ale mogly bys tego rozne przyczyny.
w kazdym razie ja nie za bardzo wierze w ta strone z tymi petycjami ale jak nas sie TUTAJ duzo zbierze to dobrym pomyslem jest wyslac duzo listow do polsatu naraz i juz ;) tylko trzeba poczekac az bedzie nas tu troche wiecej...

w kazdym razie ja sie pod tym podpisuje!!!! czarodziejko wracaj!!!!!!!!!!!

:)

__tabasco__

Tak wogóle, to ta petycja dotarła do Polsatu, czy nie???
Pierwszy podpis zanotowano 2 lata temu!!!
Może komuś w końcu uda się i Anime znów zostanie wemitowane...
TRZYMAM KCIUKI!!!
Ja zrobiłam już chyba wszystko...

roszpunka89

Mysle w podobny sposob. Podpisalam się pod tamtymi petycjami ale nie jestem do końca przekonana czy zostaną w ogóle wysłane. Żeby zebrać dużo osób chętnych potrzeba czasu a nie powiedziane ze Ci ktorzy sie tu wpisali teraz powroca za 3 miesiace.
Co wy na to zeby puscic lancuszek gg?

roszpunka89

łancuszki to dość nieprzyjemna sprawa zarówno dla tych co łańcuszki wysyłają jak i otrzymują, ale jeżeli to coś pomoże... zawsze można spróbować...

ocenił(a) serial na 10
roszpunka89

Przyłączam się, chociaż całą ostatnią serię (stars) i połowę pierwszej już z netu sciagnałem :)

Mr_Mangas

a masz link ze strony z której sciagałas ten serial? czy uzyłas programu jakiegos?

użytkownik usunięty
tibesti

TAK! Jestem za, ja chce SM w TV!!!!

ocenił(a) serial na 10
roszpunka89

Jestem za. Jeszcze raz chętnie obejrzałabym tą bajkę.

Monica_Turner

Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! Sailor Moon! !!!!!!!!!!!!!!!

....mam nadzieję, że to wystarczy! :P pozdro!

Szem

no to jak, wysyłamy maile do Polsatu i jednocześnie tworzymy łańcuszek na gg lub innym komunikatorze?

użytkownik usunięty
tibesti

DOBRY POMYSŁ! UWAGA TO ROBIMY TAK:

1) Kopiujecie ten tekst

Szanowna Telewizjo Polsat.
Sailor Moon (Czarodziejka z Księżyca) było kiedyś dobrym anime emitowanym w Naszej ulubionej telewizji. Tysiące ludzi zasiadało
przed telewizorami,by oglądnąć ten serial. Niestety po wielu powtórkach, 10 lutego 2000 roku program zdjęto z anteny. Mijaja 5
lat, a fani myślą, że najwyższy już czas powtórzyć ten serial. Bardzo prosimy o przemyślenie prośby fanów Czarodziejki z Księżyca i ponowne wyemitowanie tego serialu.

2) Niech każdy umieści swój podpis pod tym

3) I oddrazu wyśle na adres mail: poczta@polsat.com.pl

ps. jeżeli macie wiecej maili to wyślijcie ze wszytkich jakie macie, powiedźcie też znajomym! Wskrzesimy ten srial!

DO DZIEŁA!!

no dobra to czy ktos juz tego meila wyslal?? bo ja mam zamiar za chwile to zrobic... przepraszam ze tak pozno ale calkiem zapomnialam o calej tej petycji... w kazdym razie zaraz to nadrobie i wysle. mam nadzieje ze adres jest dobry i meil naprawde dotrze do polsatu

:)

Fluorescent

ja mialam nadzieje ze wszyscy juz wyslali, ja juz to dawno zrobilam.... ludzie musimy to zrobic gwaltem, wszyscy naraz niech kazdy wysyla bez znaczenia kiedy natknie sie na te wypowiedzi

roszpunka89

wiecie najlepiej wyslac jedneggo meila :) wspolnego i w meilu puscic linka tutaj :) zeby zobaczyli ze na prawde chcemy by nasze ukochane anime wrocilo na ekrany ogladalam te bajke jak mialam 5 lat i teraz chociaz mam juz 19 to chetnie obejrze ją jeszcze raz :)

użytkownik usunięty
misia_17

chyba nikt juz maili nie wysyła, pewnie poszło tylko parę, ja wysłałem już dawno, a polsat nawet nie raczył odpowiedzieć:/

ja też wysłalam jakiś miesiąc albo dwa temu taką petycje i polsat nie odpisał.Wydaje mi się ze oni wogle nie czytają takich próśb. Szkoda ze w wypozyczalniach nie ma kaset DVd albo w sklepach, tak samo szkoda ze nie ma komiksow sailor moon. w polsce nic nie z czarodziejka z ksiezyca. nawet serialu nie chca emitowac.;/

ja też wysłalam jakiś miesiąc albo dwa temu taką petycje i polsat nie odpisał.Wydaje mi się ze oni wogle nie czytają takich próśb. Szkoda ze w wypozyczalniach nie ma kaset DVd albo w sklepach, tak samo szkoda ze nie ma komiksow sailor moon. w polsce nic nie z czarodziejka z ksiezyca. nawet serialu nie chca emitowac.;/

ocenił(a) serial na 10
roszpunka89

Ja też wysłaąłm maila..otrzymałam odpowiedź, że jak narazie telewizja polsat nie planuje powtórnej emisji naszego kochanego serialu ale być może w przyszłości SM ponownie zagości na ekranach... ;/ czyli jak narazie nic nie wskóramy...

roszpunka89

Nawet ja sie podpisze. A co mi tam ;]

roszpunka89

Chcemy Czarodziejke!!!Podpisuje sie pod tym:)

użytkownik usunięty
Chmura

nie pod petycją, bo ona i tak nie dojdzie, lepiej piszcie maile (wzór napisałem wyżej) moze to coś da ;)

Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!! Chcemy Czarodziejki z Księżyca !!!

NaShI

Ja wysłałam meila i będę ję wysyłać codziennie

- aż to puszczą!

NaShI

JA TEż ZIOMY WYSłAłąM I BęDE WYSYłAć DALEJ!!! TYLKO WIECIE CO??? ONI NIE MOGą TEGO PUśCIć RANO BO JA CHODZE DO SZKOłY I SE NIE OGLąDNE NIECH PUSZCZAJą W SOBOTE ALBO WIECZOREM CHOCIAż!!!! BO RANO TO KIJ Z TEGO

roszpunka89

ja juz wyslalm petycje i chetnie podpisze sie pod nastepna!!!ja chcem jescze raz CZARODZIEJKE Z KSIEZYCA!!!!

roszpunka89

ja jestem za wyemitowaniem Czarodziejki,, mimo iz mam 18 lat to obejrzalabym sobie, wychowalam sie na niej :D

pati_17

Ja mam 22 i tez chce ja jeszcze raz zobaczyc! :) Rowniez wysle maila..

pati_17

podpisac sie w mailu normalnie z imienia i nazwiska, czy jak ludziska, nigdy nie pisalam petycji :D

ocenił(a) serial na 9
pati_17

ja też jestem za :] czas przypomniec stare dzieje :)

Seniorita_Paulita

Ja chcę Czarodziejkę:((( Już wysyłam tego maila, może w końcu coś wskóramy???

alex_55

Niestety siedzący za wygodnymi biureczkami faceci od telewizji są głusi na wszelkie takie protesty. Przecież bitwa o to toczy się od kilku lat i jak na razie tylko dwa razy nasza ukochana SM była w polskiej tv. Jak najbardzie popieram takie coś, ale niestety muszę stwierdzić, że to na nic. Gdybyś ktoś tam miał jakieś realne wtyki, to może... kto wie.... ale tak - nic z tego ;(

ocenił(a) serial na 9
roszpunka89

ja się podpisuję :) chciałabym jeszcze sobie obejrzeć kiedyś tę bajkę :p

ocenił(a) serial na 9
roszpunka89

ja się podpisuję :) chciałabym jeszcze sobie obejrzeć kiedyś te bajkę :p

ocenił(a) serial na 9
roszpunka89

Już wysłałam maila :) mam nadzieję że jeszcze wiele osób to zrobi i w końcu Polsat puści SM

Meliana

napisałem do polsatu i nic znalazłem meila do tele tygodnia myslałem że oni coś pomoga i ni nawet nie odpisali
ma ktoś może cała serie to bym mu przesłall płytlki i zapłacił

pozdrawiam

lux47

Przykro mi kochani, ale "Czarodziejka..." nie wróci w najbliższym czasie na ekrany. Sama również wysłałam maila do Telewizji Polsat z pytaniem o nią. Uzyskałam odpowiedź, iż narazie nie planują ponownej emisji, nie wykluczają, że zrobią to w przyszłości, o czym będą wcześniej informować.
Nie wiem czy wszelakie petycje tu soś zmienią.

Pozdrawiam
Ena

ocenił(a) serial na 8
ena_3

Szkoda :( A tak na to liczyłam! Uwielbiam "Sailor Moon" i także wychowałam się na tej bajce! Bardzo chętnie bym sobie ją jeszcze raz oglądnęła, bo niektórych odcinków nie widziałam :( Jaka szkoda, że Polsat nie planuje narazie emisji tej wspaniałej bajki!!!

roszpunka89

masz moje poparcie. Ja też chce to anime obejrzeć w TV.

ocenił(a) serial na 10
roszpunka89

Eee, ja nie mam polsatu tylko polsat2 z satelity...fak, no...

użytkownik usunięty
roszpunka89

Ja też się podpisuję pod petycją!! Wielki pwrót Czarodziejek :D:D:D. mam nadzieję :P

ocenił(a) serial na 10
roszpunka89

Jak najbardziej możecie na mnie liczyć! Kocham Sailor Moon i zrobię wszystko, żeby nam ją zwrócili

ocenił(a) serial na 10
roszpunka89

ja sie podpisuje i cie popieram. kocham ta bajke.

roszpunka89

Ja tez popieram bo to fajna bajka...super jest zobaczyć, ze innym ludziom też się podoba!!! Oby polsat ją wyemitował!!! Pozdro i buziale...niech moc będzie z nami...hehe