Właśnie przeczytałam ciekawostkę, o tym że Joss Whedon podobno wykupił prawa do wyreżyserowania Sailor Moon. Możecie o tym przeczytać m.in. tutaj http://www.egotastic.com/entertainment/celebrities/lindsay-lohan/lindsay-lohan-a s-sailor-moon-001129. Jak widzicie w tym oto artykule piszą że lindsay lohan ma zagrac tytulowa bohaterke, co prawda nic do niej nie mam, ale nie jestem pewna czy pasuje na Czarodziejkę. A co wy o tym myślicie? Chciałabym abyscie podali swoje propozycje, kto mógłby zagrac poszczególnych bohaterow. Ja tak sie zastanawialam i jak narazie wymyslilam tylko kto by pasowal na Tuxedo, ja w tej roli widze MATTHEW GOODE;) nad reszta sie zastanawiam;)
Moim zdaniem robić film aktorski na podstawie "Sailor Moon" z Lindsay Lohan w roli tytułowej to już lekka przesada...
MOim też przesadza. Fajny mógłby byc film, ale nie ona jako głowny bohater, w ogole jej w tym filmie jej nie widze. Moglyby byc jakies nowe, nieznane gwiazdy :P
Nie podoba mi sie to. I nie lubie jej. A przynajmniej nie pasuje mi do roli Usagi/ Sailor Moon/ Serenity. Już widze ten rak estetyki w strojach, popatrzcie tylko na japonska wersje... ugh...
Ja bym została przy anime. Mogliby dalej reżyserować lub jakoś odnowić stare odcinki anime, ale film, no nie wiem. Zgadzam się, że japońska wersja jest żałosna