PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Słyszalam od kolezanek ,ze polast sie zgodzil na puszczenie BSSM w TV,ale nie jestem pewna(Cuda sie zdarzaja) Fajnie by bylo co?:)

użytkownik usunięty
Rei

Naprawdę?Jestem taka szczęśliwa ja choruję na chorobę zwaną sailor mania a tak dla ciekawostki moją ulubioną czarodziejką jest Makoto Kino.Dlatego że jestem do niej bardzo podobna jednak trochę się różnimy charakterem.

ocenił(a) serial na 10

ja tez chce zeby znow puscili sailor moon w TV :(!!!!! przeciez to jest super i wiele osób chciałoby to jeszcze raz obejzec:(

użytkownik usunięty
ag_

Dzięki sailor moon polsat podnioslby sobie ogladalnosc, bo tak to malo osob go oglada, przynajmniej wszyscy ci ktorych zanm zadko ogladaja bo mowia ze tam nigdy nic nie lecie. po czesci zgadzam sei z tym

ocenił(a) serial na 10
Rei

Byłoby super !!! Tylko nie wiecie kiedy ?? tak mniej więcej.....

sylwiag133

Post, na który odpowiadasz, został napisany 4 lata temu...

użytkownik usunięty
sylwiag133

Może i 4 lata temu ale jest nadal aktualny...

Rei

Ja bym wolała żeby anime-gate wypuściło to na DVD. Wszystkie serie. Pryznajmniej mozna by było oglądac bez dubbingu i zrąbanych tłumaczeń.

Rei

taaaak....groch-fasola silna wola....ahhh...kocham Polsat :D

Rei

Zgadzam się, mogliby zapuścić jakieś DVD.. ale znajac życie bede na to czekać do zasranej starości..

Rei

wydaje mi sie jednak, ze to nie jest dobry pomysł ogladać to w tv ;p
czy chcecie byc uzaleznione od tej jednej godziny emitowania kolejnego odcinka i bedziecie dostosowywac swoj rozkład dnia pod niego? :P
proponuję lepsze rozwiązanie, chociaż mniej wygodne- ja obejrzałam juz wszystkie 4 sezony (w tym 3 po polsku) na www.animetv.pl gdzie sa zamieszczane odcinki z polskimi napisami, jednak jesli ktos woli ogladać z angielskimi to sa dostępne na youtube- polecam profil uzytkownika 'lightdivided', ktory zamiescił juz całe 4 sezony i jest w trakcie dodawania piatego :D:D:D
pozdrowienia fani SM ;)

ocenił(a) serial na 8
Briar_Charming

no jasne, teraz po ocenzurowaniu zostałoby z SM jakieś 100 odcinków:(
dlatego lepiej ściągnąć Sm z netu i oglądać wszystkie odcinki w dogodnym czasie dla widza:)

Briar_Charming

tylko kto chce ogladac w tak marnej jakosci, jeden wielki blur na ekranie

matix87

dlatego lepiej aby wyszło na DVD a juz za jaką cene to mi nie robi

Rei

A mi to obojętne czy puszczą w tv,bo ja mam Sailor Moon na płytkach to się nie mam o co martwic xD a znając życie jeśli puszczą w tv (o ile w ogóle puszczą) to pewnie tym beznadziejnym tłumaczeniem i z lektorką. Oczywiście pewnie nie obejdzie się bez cenzury