Słyszalam od kolezanek ,ze polast sie zgodzil na puszczenie BSSM w TV,ale nie jestem pewna(Cuda sie zdarzaja) Fajnie by bylo co?:)
Naprawdę?Jestem taka szczęśliwa ja choruję na chorobę zwaną sailor mania a tak dla ciekawostki moją ulubioną czarodziejką jest Makoto Kino.Dlatego że jestem do niej bardzo podobna jednak trochę się różnimy charakterem.
ja tez chce zeby znow puscili sailor moon w TV :(!!!!! przeciez to jest super i wiele osób chciałoby to jeszcze raz obejzec:(
Dzięki sailor moon polsat podnioslby sobie ogladalnosc, bo tak to malo osob go oglada, przynajmniej wszyscy ci ktorych zanm zadko ogladaja bo mowia ze tam nigdy nic nie lecie. po czesci zgadzam sei z tym
Ja bym wolała żeby anime-gate wypuściło to na DVD. Wszystkie serie. Pryznajmniej mozna by było oglądac bez dubbingu i zrąbanych tłumaczeń.
Zgadzam się, mogliby zapuścić jakieś DVD.. ale znajac życie bede na to czekać do zasranej starości..
wydaje mi sie jednak, ze to nie jest dobry pomysł ogladać to w tv ;p
czy chcecie byc uzaleznione od tej jednej godziny emitowania kolejnego odcinka i bedziecie dostosowywac swoj rozkład dnia pod niego? :P
proponuję lepsze rozwiązanie, chociaż mniej wygodne- ja obejrzałam juz wszystkie 4 sezony (w tym 3 po polsku) na www.animetv.pl gdzie sa zamieszczane odcinki z polskimi napisami, jednak jesli ktos woli ogladać z angielskimi to sa dostępne na youtube- polecam profil uzytkownika 'lightdivided', ktory zamiescił juz całe 4 sezony i jest w trakcie dodawania piatego :D:D:D
pozdrowienia fani SM ;)
no jasne, teraz po ocenzurowaniu zostałoby z SM jakieś 100 odcinków:(
dlatego lepiej ściągnąć Sm z netu i oglądać wszystkie odcinki w dogodnym czasie dla widza:)