PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Uwielbiam tą bajkę

ocenił(a) serial na 8

Choć była jeszcz mała gdy POLSAT ją nadawał. Chciałabym by była nadawana jeszze raz, od pierwszegi odcinka pirwszej serii.

ocenił(a) serial na 9
Audra

no ja też bym chciala chociaż juz troche stara jestem no ale cóż. mam do niej ogromny sentyment z dzieciństwa:)

Audra

hej niewiem czy wiecie, ale na youtube sa 2 pierwsze odcinki Czarodziejki ;)wpiszcie tylko w wyszukiwarce czarodziejka..., a Wam sie wyswietli ;) pozdro ;;P:P:P:p

Dann

aha zapomnialem dodac odcinki sa po polsku ;) pozdro ;)

Audra

też bym bardzo chciała. ale na polsat to już nie ma co liczyć. on już nas czyli fanów nie słucha. tylko puszcza jakies badziewie typu pokiemony. też wychowałam się na tej bajce. aż wstyd się przyznac że mając 24 lataoglądam tą bajkę. może dlatego że jak byłam mała brat mi zawsze robił na złość i mi wyłanczał. strasznie się kłóciłam z tego powodu. a pózniej kiedy powtarzali to chodziłam do szkoły i nie mogłam ju7ż oglądać bo puszczali o 8 rano. Tragedia. ale teraz nadrobie stare dobre czasy.ale już na polsat nie ma co liczyć. przyznajmy to.

ocenił(a) serial na 9
malgosia1051

Ale od czego jest stronka www.kreskowki.fani.pl !! Szczerze polecam!!

Fabienne

no tak ale nie każdy ma szybki internet że może sobie na to pozwolić. a w telewizji lepiej by puścili ale na to nie mamy najmniejszych szans. bo zgorzszą sie dzieciaki na tej bajce. a my się zgorsiliśmy? nie. jeste smy przeciez normalni. co nie? tylko o nas już nie dbają!!!!!

malgosia1051

dziwicie sie czemu o nas nie dbają, to im sie nie oplaca puszczać tej bajki bo uważaliby to pewnie za wstyd(mowa o polsacie)o sm jest 100% lepsz od tych pierdól które puszczają.ja też uwielbiam ta bajkę na razie oglądam ją na youtubie.pozdrawiam