PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

Mam pytanie czy ktoś może kupował dvd z tej strony? http://japan.bazarek.pl/opis/1853195/sailor-moon-12-dvd-cala-kolekcja-serial--sp eciale--movies-czarodziejka-z-ksiezyca-.html jestem ciekawa czy to naprawdę z lektorem oryginał, bo dużo się naczytałam że w polsce się nie dostanie czarodziejek na dvd (oryginału) z polskim lektorem czy napisami

Jezabel_filmweb

Witaj! To nie jest oryginalne dvd. W Polsce nie wydano DVD z Sailor Moon. Serię Stars wydano tylko w Japonii, poza japonią nie została wydana, tak więc jeśli gdzieś ludzie chcą sprzedawać DVD oryginalne z serią Stars to znaczy ze jest to zwykly pirat. Oryginaly masz ma yesasia.com lub amazonie, nieliczne na ebayu niestety a cena idzie od 40 dolarów za nowe w górę. I to prawda, w Polsce to anime mozesz dostac jedynie jako pirata , za granica mozesz kupic wersje angielska lub japonska z angielskimi napisami. Jeśli będziesz chciala kupić to anime w innej wersji mozesz do mnie napisać, podpowiem czy jest to oryginal. Ceny całego oryginalnego taka prasezonu zwykle wynoszą 1000zł, taka prawda.