poczta@polsat.com.pl
PISAĆ DO TEJ TELEVIZJI !!
Niech nam wyemitują w końcu anime...a nie jakieś badziewne mordy w polsacie musimy oglądac np Ela Zapendowska.. nie no yHhh przydało by się cos naprawdę przyjemnego dla oczu... pisać maile do nich z prośbą o wyemitowanie!
na uzasadnienie dawajcie, że im sie oglądalność podniesie :P
Nie wyświetlą na Polsacie.
Choćby nie wiem co.
Czemu?
1. Bo skończyła mim się licencja.
2. Żeby wykupić licencje najpierw musieli by w Japoni zacząć ją sprzedawać
co od jakiś 3 lat przestali robić. Nie dziwię się po tym jak wyszło na jaw co amerykanie zrobili z Sailor Moon :/
4. Niestety szał Sailor Moon się skończył w Polsce (raczej nie jest już taki duży :/)..
Pozostaje nam już tylko internet i tu działać :)
PS. Zapraszam do Sailor Moon Wiki - pierwszej POLSKIEJ encyklopedii działającej na zasadzie wikipedii (wiadomo, każdy może edytować, jest dużo odnośników do stron np. w artykule o Usagi jest link do strony o Mamoru, Chibiusie, Królowej Serenity, Silver Milenium - wiadomo jak działa wikipedia :P)
Zależy mi do duuuużo osób zaczęło SMWiki używać bo wtedy lepsza będzie reklama i trafi to do większej ilości ludzi i może przyciągnie jakiś starych fanów którzy oglądali naszą Czarodziejkę dawno temu i o tym zapomnieli?
Oto link :) http://pl.sailormoon.wikia.com/ Naprawdę polecam!! :)
Jak na razie trzy osoby działają (i jedna od czasu do czasu - mamy dzięki nie super opisanych prawie wszystkich ludzie podkładających głos w oryginale!) i mamy od czerwca 162 ARTYKUŁY!! Może ktoś pomyśli że to nie dużo ale naprawdę sama nie mogę wszystkiego robić! nie daje rady....dobrze że choć te dwie osoby mi pomagają.
W każdym razie zapraszam na Wiki - chociaż by obejrzeć... :D
ja uważam że powinniśmy pisać do polsatu bo jednak coś może ruszy co wy na to
zach ęcam do pisania aby przywrócili czarodziejkę z ksężyca ;p
też bym bardzo chciała. ale na polsat to już nie ma co liczyć.oni mi ostatnio odpisali że nie zamierzają w najbliżej przyszłości nadawać ale oczywiście rozpatrzą to. on już nas czyli fanów nie słucha. tylko puszcza jakies badziewie typu pokiemony. też wychowałam się na tej bajce. aż wstyd się przyznac że mając 24 lataoglądam tą bajkę. może dlatego że jak byłam mała brat mi zawsze robił na złość i mi wyłanczał. strasznie się kłóciłam z tego powodu. a pózniej kiedy powtarzali to chodziłam do szkoły i nie mogłam ju7ż oglądać bo puszczali o 8 rano. Tragedia. ale teraz nadrobie stare dobre czasy.ale już na polsat nie ma co liczyć. przyznajmy to.