PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104160}

Czarodziejka z Księżyca

Bishōjo Senshi Sailor Moon
1992 - 1993
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25425
8,1 8 krytyków
Czarodziejka z Księżyca
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca

mam nadzieję że dużo osób mnie poprze.
Polsat to badziewie. Emitują jakieś programy nie wiadomo o czym, albo wiadomości polityczne. Mogliby poscic sailor moon. Bardzo bym chciala obejrzec ta bajke. wychowalam sie na niej. uwielbiam ja i te wszystkie watki milosne, przyjaźni. mam dosyc ciaglych powtorek filmow czy seriali. tego anime od wielu lat nie powtorzyli. zaloze sie ze mialoby ogromna ogladalnosc. a ja bym sobie nagrala na kasete;p
jezeli ktos ma blizsze kontakty z polsatem to niech poinformuje te stacje ze jest multum osob ktore kochaja to anime i chcieliby je obejrzec jeszcze raz.
pozdrawiam wszystkich fanow sailor moon

gosia14071990

To, że Polsat nie emituje tego, co chciałabyś obejrzeć nie jest powodem, żeby nazywać ich badziewiem. Cóż.... sama rzadko zaglądam na tą stację. Również nie znajduję tam wielu ciekawych propozycji na popołudnie czy wieczór, ale tacy są . I na takie filmy czy seriale mają licencje. Podobnie jest z Czarodziejką. SKOŃCZYŁA SIĘ LICENCJA! Choćbyśmy prosili, błagali, płakali i krzyczeli nic nie poradzimy:) Wysłałam ostatnio mail do Telewizji Polsat i w odpowiedzi uzyskałam, że nie zamierzają w najbliższym czasie jej emitować, ale nie wykluczają, ze w przyszłości to zrobią, o czym będą wcześniej informować. Szkoda... Bardzo szkoda... Wiem, żę byłaby wielka oglądalnosć:) Nie dosć, ze starsi fani, którzy wychowywali się na niej zasiadaliby przez delewizorami, to jeszcze młodsze pokolenie dostałoby tą szansę. Niestety, nic nie poradzimy.

Pozdrawiam
Ena

ocenił(a) serial na 8
ena_3

Mnie też nieco wkurza ta telewizja Polsat, ale nie tylko dlatego, że nie chcą puścić "Sailor Moon" :P Po prostu jakoś nie lubię tej stacjii. A co do "Czarodziejki z księżyca" to: Naprawdę WIELKA szkoda, że narazie jej nie będzie w tv :( Uwielbiam tą bajkę i licze na to, że w przyszłości jednak ją wyemitują od początku, bo bardzo chętnie sobie oglądnę.
Pozdro dla wszystkich fanów "SM" :*

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
alexshoe

Tak do Twojej wiadomości, sailor moon, czyli czarodziejka z księżyca(ok. 1993) była pierwsza od winx club (ok. 2004 - nie wiem dokładnie, ale przypuszczam, więc bardziej winx czy witch, są podrubami sailor moon, a nie odwrotnie.

ocenił(a) serial na 9

Sailorki jeśli mnie pamięć nie myli, to pojawiły się już ok. roku 1991, w 1992 chyba wyszła pierwsza manga :)

gosia14071990

słuchajcie chodzę po różnych forach internetowych i wiecie co??
duzo osób lubi czarodziejkę z księżyca
napiszmy do polsatu różnego rodzaju emaile że chcemy, że żadamy CZARODZIEJKI Z KSIĘŻYCA co wy na to???

no już

ocenił(a) serial na 9
jossef

Bardzo się obawiam, że nic nie wskóramy, bo już akcji typu "Wyemitujcie Sailorki" było multum... i nic.
Trzeba poczekać albo uderzyć do innej stacji - polsat już nie ma licencji na SM, więc równie dobrze można uderzyć do TVNu czy innnej prywatnej stacji, bo na państwową bym nie liczyła.