PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

http://www.filmweb.pl/topic/1031030/kocham+go!.html !!!!!

DevaKONTOZAWIESZONE_2

Deva...No no, ale pilnuj tych kotów:)

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

ale nie powiedz im, plissssska!!!! ja drewa kocham!!!!! bardzo!!! jemu tez nie powiedz!!! blagam!!!! bo cie obedre ze skory tak jak moje koty!!!

DevaKONTOZAWIESZONE_2

Deva, prezentujesz nam "okaz swojej korby"?

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

plisss nie powiedz!!!! ja chce byc z moimi kotkami i z drewem!!!! jak ja ich kocham1!!!!! normalnie nie wiem co bez nich bym zrobila!!!! a kobre to masz ty!!!!!!!!!!!!! a poza tym to gdzie cathy?????? musze jej powiedziec jak bardzo kocham moje kotki i drewka :**** !!

DevaKONTOZAWIESZONE_2

Kochana moja, myślę że Cathy nie ma ochoty czytać tych durnot. Hmmmmm to własnoręcznie obdzierasz te biedne koty ze skóry? Rozumiem że tego twojego Drewa też obdarłaś?

xDDDDD

o jaaa, deva!!! ona zwariowała!! dzwońcie po karetkę! obdziera koty ze skóry!!! hahaha! to już nic inego nie umiesz wymyślić?? widać inteligencje... a właśnie, tego swojego "sweet drewka :**" też obdarłaś ze skóry :/??

DevaKONTOZAWIESZONE_2

Na pewno obdarła, wg. Devy obdarte=ładniejsze.

xDDDDD

ale jakiego to uroku to obdarcie dodaje, to ja nie wiem ://nie rozumiem tej dziewczyny i koniec. a poza tym, to wydaje mi się że gdyby ten drew cały zobaczył jej "akcje anty cathy" to by zemdlał...

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

ej ludzie ktos zrobil sobie konto o tym samym nicku :/ tu ja prawdziwa i jedyna DIVA a nie jakas upadła Diva ktora sie musi podszywac pod ta prawdziwą

DevaKONTOZAWIESZONE_2

Na pewno. Oj Deva, ale po co ktoś miałby to robić? Wątpie, szukasz wymowki tyle......

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

nie wiem po co, zreszta zobacz na wpisy, na moj i na tej idiotki co sie podemnie podszywa i wypisuje te zalosne komentarze

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

mam swojego kotka i nigdy bym go ze skory nie obdarla ani zadnego innego stworzenia, nie kocham sie w rzadnych Drewie Fullerze jak wam to tak trudno zrozumiec ze ktos zrobil sobie konto takie jak moje to trudno, ja nie jestem tu od wyjasniej tylko ta 'pseudodeva'

DevaKONTOZAWIESZONE

To kto tu jest Deva a kto nie, gubie sie......

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

Ja! Teraz zmienilam nicka na Diva abyscie mnie nie mylily z tą zakompleksiona małolatą ktora sie podemnie podszywa.

xDDDDD

Teraz to kompletnie nie kumam. Jedna Deva pisze o kotach na forum CHARMED, niby druga Deva też....to ustalcie to między sobą ok? Wciaż WATPIE kto by sie pod ciebie podszywal i po co...

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

o boze nie widzisz ze to sa 2 rozne konta, tak trudno to pojac zobaczyc i przeczytac??? to są 2 RÓŻNE konta nie ejstem taka kretynka aby zakladac 2 konta i na 1 koncie byc soba a na 2 robic z siebie idiotkę. jak wiesz jak to sprawdz sobie IP komputera to sie rpzekonasz z eto 2 inne

DevaKONTOZAWIESZONE

Ok powiedzmy że rozumiem. Ja nie mam zamiaru was odróżniać (bo po co mi to?) ani nic sprawdać, to sprawa między tobą a devą2.....

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

tak ale chodzi o to abys nie myslala ze te durne komentarze pisze ja, bo to ta idotka

DevaKONTOZAWIESZONE

"ta idiotka" tzn kto?

xDDDDD

skoro bylas deva a teraz jestes diva to dlaczego tej niby idiotki nick wraz z twoim zmienil sie na diva? pewnie masz dopiero kilkanascie latek i bawi cie taka zabawa tylko pamietaj ze zawsze mozna to zglosic administratorowi i po ip dojda kim jestes a wtedy twoja minka zblednie. wiec przestan wkrecac ludzi i robic z nich kretynow, a wy ludzie po prostu nie odpisujcie na jej posty bo ja to tylko rajcuje. maly zboczeniec!

ocenił(a) serial na 10
ewcia0133

bo ta 2 deva sobie zmienila. zreszta zobacz na wpisy na blogu. ona ma jeszcze ten moj stary ja wlasnie zmienilam. a jak ona zmieni na ten co mam teraz to zobacz na godzine publikacji to sie przekonasz ze to 2 rozne konta. jesli tego nie mozesz pojac to nie mam pomyslu jak Ci to wytlumaczyc