To taki niepoważny temat-niektórym z was mógłby sie wydac głupi...Chodzi o to,że każdy wymyśla moc którą chciałby mieć i pisze ja pod dołem. Proste??
nadzieja chyba sie skonczyla bo niczego ci nie zazdroszcze moze gdybysmy rpzeniesli sie w swiat gdzie trzeba byc ułomem, to może.. :)
Masz rację kovu, ona jest smarkulą i tyle. Nudzi jej się to dokucza innym. Takie jest już jej hobby. Nie żal mi jej, ponieważ gdy znajdzie pracę szybko się przebije i jest osobą przebojową.
dobrze, zróbmy "eksperyment" : "medytujcie" dwadzieścia cztery godziny na dobę przez 5 lat, potem wejdźcie na to forum i napiszcie, czy coś "przesunęliście"...
"telekineza to nic trudnego": no oczywiście, że nie... tylko że nikt na ziemi jej jeszcze nie posiadał!!!
Megan to nie jesteś zadobrze poinformaowana.
Kiedyś tą moc i moc lewitacji posiadał na ziemi Ojciec Pio - chyba, że o takim nie słyszałaś jeszcze.
Megan tak pewna jesteś??? ja na twoim miejscu bym taki pewny nie był... ja sam wierze że sa ludzie którzy mają dar...!
no ale ja mówię o zwykłych ludziach! ja w zdolności paranormalne nie wierze, bo ich nie ma... na przyrodzie chyba w 5-klasie, jakaś dziewczyna się o to zapytała... wszyscy ją wyśmiali!!! musiałabym zobaczyć, żeby uwierzyć...
a wy po pozostałych moich wpisach nie uwierzycie ale to naprawde dziala !!!!! a nawet jesli w ten akurat dzien cos nie wyjdize to nie ma sie czego bac bo ja przez caly dziec jest spokojnaa i nic mi nie przeszkadza .. a to bardzo maga mi i mojej rodzinie :) bo zanim zaczełam medytowac to była wkurwiajaca jak malo kto ! a teraz mysle ze mnie podmienili xD
Jakie chciałabym mieć moce?
Ojj napewno zatrzymywanie czasy i cofanie się do przeszłości i zobaczenie tego co jest w przyszłości :)
a wiec ;D ja mam mam dużo:)
napewno telekinezę zamrarzanie i orbitowanie oraz wizje:)
ale najbardziej telekinezę zamrarzanie i orbitowanie;)
a wiec ;D ja mam dużo:)
napewno telekinezę zamrarzanie i orbitowanie oraz wizje:)
ale najbardziej telekinezę zamrarzanie i orbitowanie;)
Zamrażanie i Wysadzanie w zupełności by mi wystarczyło:P
No i najlepiej samoleczenie xd
ja bardziej demonicznie:
lśnienie (wole to bo orbowanie za bardzo rzuca się w oczy, a to falowanie ujdzie w tłoku)
i może telekineza
i oczywiście empatia
słuchaj star 22. Ja wiem że coś takiego nie istnieje. Nie wierze w uzdrowicieli, jasnowidzów ani żadnej osoby z darem. Ale wg. ciebie marzenia to zła rzecz? jestem pewien że tak naprawdę chciałabyś mieć "dar"
Nie musisz nas obrażać jeśli ci się nie podoba ten temat to po prostu nie wchodz na niego... :)
marzyć to nic złego, oby tylko nie zacząć głupieć, i myśleć, że naprawdę ma się "dar", tak jak nasz kolega z innych tematów...:).
tu się z tobą zgadzam... jak to było hm... "zamknij się star 22 bo rozsadze cię swoją mocą" haha xD.
"zamknij się star 22 bo rozsadzę cię swoją mocą"-dobre :P
a co do mocy to orbing,zamrażanie czasu i telekineza orbitalna jak dla mnie są the best xD
Telekineza i zamrażanie czasu są świetne. Wizje też byłyby przydatne... no i uleczanie
telekineza, orbing, spowalnianie i przyspieszanie molekuł, leczenie i lewitacja
Ja bym chciała posiadać moc- odbierania mocy zabitych (np.demonów) Zdolność przenoszenia się w czasie i niewidzialność...