Nie mogłam znależć tamtego tematu. Nowego tematu też nie zakładałam tylko dałam temat z poprzednią notką. Właśnie widze, że ty nie umiesz czytać. Najpierw się czyta uważnie, a nie krytykuje.
Och Dorsztyn... Cieszę się, że masz nowinki na blogu, ale po co tak reklamować się na forum? Tylko je zaśmiecasz.
No i następna mądra, a nie pamietasz już jak Cukiereczek założyła tyle tematów powtarzających się. A ja mówie ostatni raz, że nie zakładałam nowego tematu. Zresztą to wolne forum i można robić co się chce. Więc się odczepcie.
Proszę mi nie śmiecic!!
Uważam że reklamowanie bloga na osobnych tematach jest głupie.
Lepiej to zrobic pisząc notkę do innego tematu.
Był taki temat, ale ktoś go chyba wykasował, bo nie mogłam nigdzie znależć. Jakoś innych się nie czepiacie np. cukiereczka, która powtarza po innych i zakłada te same tematy.
i ptoem sie dziwisz ze sie z wmai kloce jak mneic aigle obrazacie ;( pzoatym ejstem na kolorowo :)) :*
Z resztą twoja choroba twoja sprawa, lecę już bo nie chce mi się z tobą gadać. Jesteś dwulicowa i tyle. Pa
lol nudzialo mi sie to troche zartowałam sobie. chcialam zobaczyc jak to jest byc Jelly sprzed miesiaca xD przyznacie ze bylam niezła :D ale jesli was na rpawde urazilam to sorki wielkie moge wam zrobic gify czy cos za wynagrodzenie :) pozdro:*
mam gdzies twoje giffy, a jelly przynajmniej sie pod nikogo nie podszywala ani nie ukladala wyzywajacych wierszykow i nie dawala go na forum
sto razy wole ja od ciebie
Charmed forever ty sie z nia juz lepiej nie godz. Ja blad juz raz taki popelnilam, ze sie z nia pogodzilam, a ona teraz mnie i tak wyzywa i wierszyki ukladala.