Ja lubie bo uważam że nie ma nic piekniejszego niż pomoc innym ludziom szczególnie tym którzy jej potrzebują. Pozatym to fajny serial.. pokazujący codzienne przeciwności losu (wzloty i upadki) a przy okazji można podziwiać śliczne czarodziejki nie? ;P;P;P
pięknie wszystko ująłeś :) jesteś chłopakiem? wnioskuję po avku, jeśli tak to gratuluję Ci fantastycznego podejścia do tego serialu ;] buziaki dla Ciebie ;**
tak jestem chłopkiem :) i lubie ten serial :) dzieki za miły kometarz:*
ps: Prue to moj ulbion czarodziejka szkoda że już jej nie ma :(((
Prue też jest moją ulubioną czarodziejką :D wiesz co? dodaję Cię do ulubionych ;p buźki
ALe tU swEEt@sniE :** Brakuje wam jeszcze dopisać "i żyli długo i szczęśliwie w swoim dziecinnym światku..."
"Serial ukazuje codzienne przeciwności losu" buahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahah
zelmer kompleksy widać u ciebie na pierwszym miejscu, czy ciebie rodzice nie kochają? kłócisz się i kłócisz, sprawia ci to przyjemność dowartościowujesz się na tym? aah taak wiem, zadzierasz, bo wydaje ci się, że tu przychodzą głupki nie potrafiący się bronic, mylisz się, ooh, czy to nie przypadkiem twoja kwestia?, ojej wybacz! zachowałam się podle! szybko się uczę od ciebie, jesteś co do tego wzorem! ojej! znowu się zachowałam podle! okrutne to było czyż nie? no ale w końcu przecież 'gubię' się w swoich wypowiedziach :) co do twojego :ALe tU swEEt@sniE <-- ojej! aż razi tu pokemonem szatanie! czy zauważyłeś go w naszych wypowiedziach? ojej, nie? no cóż warto jednak pofantazjować, jednakże znowu się odezwało w tobie rasistowskie poczucie bezmyślności, lubię czarodziejki, masz z tym problem? boli cię to? ktoś cię za to pobił? czy rani cię moje "umiłowanie" czarodziejek? bo w końcu to ty stwierdziłeś, że czarodziejki są miłością naszego życia, ojej brak u ciebie jakichkolwiek rozsądnych argumentów? to się czuje, podobno głodne, agresywne zwierze atakuje, mamy okazję poznać takiego zwierzaka :) oczywiście ciebie, no tak, rzucaj bombę, tylko to potrafisz :)))
Wes zelmer juz moze nie wchodz na te posty, jak nie wiesz gdzie masz cos pisac.
W tym temacie jak niezauwazyles pisze sie dlaczego lubimy czarodziejki.
Jak ich nie lubisz to po co tutaj wchodzisz?
wlasnie dorsznyt zgadzam się z tobą. ale co zrobić jak nas Pan Bóg pokarał takimi debilami jak zelmer? eh...
Ja lubię, ponieważ to coś oryginalnego. Można się pośmiać, pobać, popłakać, jest akcja, fajne postacie, fajny klimat serialu...
Leo, a dla mnie nie ma też niczego piekniejszego od pomagania zwierzętom, a jakos one tam mało zwierząt ratują.
oj nie będę ci tłumaczyć , bo to za duża filozofia dla ciebie , ale dla tych zagubionych , wystarczy wejść w temat : ,,przepraszam..'' albo ,,świat seriali''... teraz to już na zawsze będziesz ,,bubipop'' !! i widzisz , dziecino... za późno , za późno...
Prue Halliwel, dziecko ty jesteś zwyczajnie głupia...przeczytaj sobie swoja wypowiedź-ty w ogole wiesz co ty piszesz? Wymyslasz sobie jakies niestworzone rzeczy bo nie masz co pisac..ahh dziecko, dziecko, pewnie jestes 13-latka, ktorej ulubiona gazetka jest 'witches' czy cos takiego, a ja trace na ciebie czas...uhh żegnaj
Pedałku Leo, szkoda mi cie. W szkole chłopaki musza cie uwazać za ciote i pewnie wyzywaja cie od mieczaków. Cóż...trudno im sie dziwić.
Prue Halliwel, dziecko ty jesteś zwyczajnie głupia <-- uczę się od ciebie
Wymyslasz sobie jakies niestworzone rzeczy bo nie masz co pisac <-- znowu to robisz, swoje cechy kierujesz przeciwko mnie
pewnie jestes 13-latka, <-- ty za to dzieckiem którego nie kochają rodzice, przykro mi to stwierdzić, ale tak właśnie o sobie szczeniaku pokazujesz
ulubiona gazetka jest 'witches' <-- muszę cię zmartwić, nie czytam tego, ale nawet jeślibym to robiła masz z tym problem? przynajmniej miałabym jakieś zajęcie, nie jak twoje, twoim głównym zajęciem jest kłócenie się
Pedałku Leo, szkoda mi cie. W szkole chłopaki musza cie uwazać za ciote i pewnie wyzywaja cie od mieczaków. Cóż...trudno im sie dziwić.<-- znowu wnioskujesz?? my też możemy kotku, jesteś 10-latkiem dziciakiem neostrady nie mającym przyjaciół, którego rodzice nie kochają, dziękuję,
apropo jak piszesz żegnaj to trzymaj się tego, idź i nie wracaj, aha, zauważyłeś, że nie stosuję w swoich wypowiedziach w zwrotach grzecznościowych dużych liter? to wynika z tego że cię nie szanuję, dziękuję dzieciaku
zelmar to druga ''Ash'' takie dwa smarki ktore wkurzstkich denerwuja i nijak nie da sie ich pozbyc :/ ja ich nie wysmarkam, blee <lol4365>
a do rzeczy - Zelam ty w ogole nie podajesz argumentow tylko wnioskojesz lub cos mowisz i nie argumentujesz swoich slow, jak pwoeisz ze argumentujesz to znowu rzucisz puste słowo na wiatr.
otóż to :)))) zelmar w ogóle nie ma argumentów, a jego jedyną obroną jest atak
HAHAHAHAHAHAHAHHAHHAAHHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHGAHAHAHHHAHAHAHAAHHAHAHAHA HAH.......co jak co, ale pośmiac to się z was można, dzieciaczki. Jak będę miał kiepski humor to tu będę zaglądał.
pośmiać z nas? uwierz, to my mamy z ciebie niezłą polewkę, pokazujesz, że kompletnie nie umiesz czytać, z tym kiepskim humorem to nie wysilaj się :) ty go codziennie masz, więc po to tu też wchodzisz, aha patrz wyżej, napisałeś żegnaj,trzymaj się tego, człowieku bezmózgowy
Wiesz co zelmer przestań już tutaj wchodzić tak jak obiecałeś, bo z siebie tylko głupka robisz jak piszesz żegnajcie a potem jeszcze się odzywasz.
Ty naprawdę jesteś jakiś nienormalny. Jak nie masz argumentów to po co wchodzisz i piszesz i tylko forum zaśmiecasz i psujesz innym zabawę.
Idż już sobie lepiej stąd.
Blablabla.
Ehh znowu złamałem obietnice:/ Ja nie mam argumentów?! Proszę bardzo:
1. Argument
2. Argument
3. Argument
4. Argument
5. Argument
6. Argument
7. Argument
Dobra miło było się z was pośmiać, dzieci, ale teraz naprawde idę. (Chociaż trudno tu nie wrócić, wiedząc jak można się z was pośmiać).
i nie wyzywaj nikogo od gejów bo gej to cie zrobił :/ matoli łbie. dostałbyś w ta parszywą morde;/ i byś sie nie ruszył....
Ja lubię "Czarodziejki", bo:
1) lubię magię i zjawiska paranormalne
2) z powodu Leo :)
3) serial ukazuje bezinteresowną pomoc
4) obrazuje walkę dobra ze złem, a przy tym i zwykłe życie, zwyczajne problemy, spory sióstr
5) ten serial ma w sobie "to coś"
pięknie to opisałeś, zwłaszcza tekst "poza tym to fajny serial..", "pokazujący codzienne przeciwności losu (wzloty i upadki) a przy okazji można podziwiać śliczne czarodziejki " - rozumiem że na codzień spotykasz czarodziejki?;/
nie chce nikogo zaczepiać ani obrażać, ale twoja wypowiedź razi infantylizmem dziecka,
ja Czarodziejek nie lubie, choć sam interesuje się magią i zjawiskami paranorm. (a może właśnie dlatego):/
mii sie wydaje ze nie lubisz Charmed tylko i wylacznie dla tego ze masz w glowie obraz Charmed= Sabrina czy cos podobnego, a to wcale nie jest prawda. Jezli interesujesz sie zjawiskami paranormalnymi too mozesz miec niechec do tego serialu przez wszytskie wczesniejsze kicze ukazujace cos zwiazane z tym watkiem...