Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

http://www.youtube.com/watch?v=hlOLZnl6i3M&feature=PlayList&p=9F2D0377A8EF7BEE&p laynext=1&playnext_from=PL&index=25 szkoda że nie ma tego serialu naprawdę :-) Ps - mam nadzieję że w wakacje będą puszczali Charmed codzień bo jak nie to...

david113_13

to co?

Phoebe123

...to będzie strasznie nudno!!!!!!!!!!! Czarodziejki musza leciec w wakacje, tak jak zawsze...bo jedną z zalet wakacji jest możliwosc oglądania powtórek :))))))))))))

Donna_Piper_Halliwell

jeśli tak, to ja nie mam już nic do dodania... tylko wyślę list do polsatu,żeby zrobili mi tę przyjemność i nie puszczali powtórek...

Phoebe123

HA HA HA bardzo śmieszne... pisz nawet dziś...

Leo_Wyatt

już to zrobiłam:).

Phoebe123

I z pewnoscią cię posłuchają...

Myślę że bez sensu jest wchodzenie na forum jakiegos serialu gdy jest się jego antyfanem!!!!!!!! Star_22 na prawde nie wiem o co ci chodzi??? Chcesz by ludzie przestali kochac ten serial, czy chcesz wszystkich denerwowac..juz sama nie wiem po co zajmujesz sobie czas uprzykrzaniem dyskusji na forum...po co ci to??????? Niewarto...
Chyba uwielbiasz, kiedy ludzie mają o tobie złe zdanie...

ocenił(a) serial na 10
Donna_Piper_Halliwell

Wydaje mi się że chcę zwrócić na siebie uwagę. I się udało. Ten temat jest o filmiku a nie o antyfanach.

Jeśli nie lubisz tego serialu to nie. Carmed w wakacje leci rano więc możesz po prostu później wstawać

david113_13

Star_22 zamknij się bo cie rozsadzę swoją mocą :-)

ocenił(a) serial na 10
david113_13

zejdź na ziemie...

Jake14

dawid, dzwonię po psychiatrę...!