mam świetny filmik o Prue:) dodajego gdyż uwielbiam Prue jako czarownice i jako świetną aktorkę! dlatego doszukałem się świetnego filmiku o Prue.. polecam => http://olusia1409.wrzuta.pl/film/AiwAOOlcju/charmed_prue_halliwell a do tego fajna piosenka;)))) wbijajcie;)))
Piosenka z rebelde :) Jest coś i dla fanów rebelde i charmed (w szczególności fanów Prue) :) Spoko filmik.
Tak dziewczyna ma fajny głos, jeśli chcesz o niej poczytać jest tutaj http://www.filmweb.pl/o142279/Anah%C3%AD (o ile jej już nie znasz :))
yyy mam pytanie oglądaliście ostani odcinek Charmed? tzn w sobotę??? widzieliście jakie Phoebe ma włosy??? blond i takie długie:P jak myślicie zapuszczała czy peruka???????????? jak coś to zobaczcie => http://foto.m.onet.pl/_m/f585c5379aa3491b44cbb6083c657bc6,14,19,0.jpg
też tak własnie myśle :) he he he :) ale śliczne ma te włosy:P
Dorsznyt czemu nie piszesz z nami obrazilaś się czy co???:/
aha he he he :))) Oldzia:d mialas okazje może oglądać 6 sezon? w irlandi? co wiesz:D pisz mi tutaj!!!!! ;]
Hmmm no wiesz, umiem angielski ale tak średnio je tam rozumiałam :D Co ja Ci tu będę pisać :) Jak Ci napiszę za dużo to potem nie będzie Ci się chciało oglądać, bo będziesz już wszystko wiedział :D
Trochę późno się kapnęłam, że lecą na Channel 6 :) Oglądałam ze 3 pierwsze odcinki. Wkurzało mnie trochę, że Leo odszedł od Piper... Ale ogólnie to były fajne odcinki :) Już niedługo sam zobaczysz :D
je jeszcze wtrące na temat tego filmiku,co Leo polecił :)bardzo fajny i piosenka też :)a Leo z tego,co czytałam to wróci
uuu... ja nie lubie jak Piper jest przygnębiona i smutna:))) ale fajnie wyglada jak szlocha he he;] Paige witaj:*
witaj Leo :*ja też nie lubie jak Piper jest smutna,ale zawsze ma siostry,które ją pocieszą,hoc męża nie zastąpią :),a jak to sie w ogole stalo,że Leo odszedł od Piper?
Też nie lubię jak Piper jest smutna, okropny jest odcinek, kiedy chce przywrócić Prue do życia, płakałam razem z nią :( Nie wiem konkretnie czy z powodu tego, że Prue nie zyje, czy dlatego, że Piper mnie tak wzruszyła :P ;)
acha,zobaczymy jak będzie ten odcinek :)przyznam się,że ja też płakałam,jak Piper próbowała przywrócic Prue do życia,Phoebe udawała twardą,ale potem też płakała
Tak... Szkoda, że Prue i Paige nigdy się nie poznały. Choć i tak nie było na to szans...:/
jestem:) miałem małą przerwę:* przepraszam Was... momet kiedy Prue trzymała ręke Piper gdy ta umierała cała w krwi był straszny;((( biedna Prue:((((
O tak :( Jak pomyślę sobie, że mogłabym być Prue, a moja siostra Piper to od razu mnie w sercu ściska :(
ja jeszcze nigdy nie byłem blisko z żadnym serialem tak jak z tym!:) jaką chcielibyście mieć moc????????:] ja Telekinezę i moc Piper;P
ja takie same moce,jak ty Leo,chociaż mocą Paige też nie można pogardzic,dobra ja zmykam,będe póżniej buzka :**
Nom papa :*
Ja bym chciała mieć moc telekinezy, zwalniania molekuł i orbowania :) Nie musiałabym tracić kasy na bilet do Irlandii :D
zadza się:)) Paige też ma świetną moc;P zresztą Phoebe też... może lewitować i ma wizje;) oraz dostanie nowa moc empatie;P bedzie czuła to co inni dobre:D moim zdaniem każda moc jest dobra na swój sposób:D ja chciałbym miec za wszelką moc telekinezy ehhhh;]
no Paige to ma dobrze:P powie że chce np: do Australi i się tam znajduje:))) he he he ale szkoda że to tylko tak w serialu a nie jest tak w rzeczywistości:P moim zdaniem czarodziejki napewno chcialby mieć takie moce;P a nie tylko na filmie!
Mnie to szczerze mówiąc tak średnio się podobały moce Phoebe :P No może epiatia była całkiem spoko :) Ale tak poza tym to nie bardzo ;)
no ja marze o telekinezie;P he he he i wiesz co jest jeszcze dobre? projekcja astralna być w dwóch miejscach naraz wyobraźmy sobie.. piszemy sprawdzian;] z histori nic nie umiem przeniosimy się do domu otwieramy podręcznik i piszemy he he he:))) moim zdaniem moc Prue jest najleprza! no obecnie Piper;P ale w 8 sezonie bedzie nowa czarownic tzn: podopieczna Paige i ona będzie miała moc telekinezy!!!! nie moge się doczekac;P ale i tak na 8 sezon poczekamy!!!!!!!
ja mam nadzieje że Polsat będzie tak dobry że wyemituje;P moim zdaniem Czarodziejki powinny być w sobote i niedziele a nie tylko w soboty:/ bo w takim tępie jak oni puszczają:/ to poprostu żalosne!!!!!!!!!!!!!!!
no wiesz, w sumie nie każdy może w niedziele oglądać. Ale fajnie by było gdyby puścili w soboty po dwa odcinki :)
jak twój no to gratuluje:P super a jak nie no to nie gratuluje:)))) ale piosenka jest naprawde świetna!
No to zrób lepszy , skoro to tylko sklejanie momentów;]
Tak to mój;) Wstawiłam go też na youtube.. Jeśli chcecie zobaczyć inne moje filmiki zapraszam na http://pl.youtube.com/user/ShannenDoherty12 ;)
Pozdrawiam;**
eh ludzie,po co się denerwowc??nie zwracajmy na nia uwagi :)cześc wszystkim :**.
hej:D Paige;* ale wiesz ona jest taka wkurzająca:/ nie pisze pare dni a nagle zabiera głos i wnerwia wszystkich!!
rozumiem,chociaż mnie tu nie było przez 2 miesiące prawie i nie wiem,co się ogólnie na forum działo,ale wiem o co Ci chodzi,to tak jak było z clair :/