mam świetny filmik o Prue:) dodajego gdyż uwielbiam Prue jako czarownice i jako świetną aktorkę! dlatego doszukałem się świetnego filmiku o Prue.. polecam => http://olusia1409.wrzuta.pl/film/AiwAOOlcju/charmed_prue_halliwell a do tego fajna piosenka;)))) wbijajcie;)))
dokładnie,dlatego ignorujmy to,co piszą,chociaż one i tak będą dalej pewnie pisac,ale nie zwracajmy na to uwagi,bo niepotrzebnie bedziemy sie z nimi kłocic
O nie! Jak mogłam się tak zgapić :) Wy tu gadu gadu a ja się tylko grą zajmuję ;)) No ale już jestem :)
Hej Dorota :)
Oldzia ja też zajołem się grą<lol2> dobra ale piszemy tu:) bo nie chce mi się wchodzić na dwa rózne posty i pisać:)))))) Dorota witaj:******* Paige:**** no i Oldzia;**********
Leo, szkoda Ci Phoebe? Czy to nie ma czasem czegoś wspólnego z jej nową mocą empatii?? ;>
nie z empatią;P tylko szkoda że jutro będzie chciala ratować tego chłopaka no bo zakochala się w nim a on umrze...
No az sie chce pisac jak tu tyle osob :))Leo odpowiesz na moje pytanie??:))chyba ze nie chcesz to rozumiem :)
dobra piszemy to bo ja nie moge pisac w dwóch miejscach naraz nie wyrabiam!!! Paige o co pytałas?:))))
Fajnie :)na dwoch tematach to ciezko z odpowiedziami wyrobic :)Leo pytałam czy masz gg?!:D
wiecie co ciezko mi wstać tak po 9? jeszcze teraz jak wakacje są!!!:D powinno być tak jak w tamtym roku 10:30 i już:D
no faktycznie ja wstaje jeszcze wczesniej niz ty bo nie moge sie przestawic z wczesniejszego wstawania przez staz
TYLKO PAIGE I DORSZNYT nie mozecie być na niewidocznym bo jak bedziemy pisać to rozmowa nie bedzie do was dochodzić musicie być przynajmniej na zaraz wracam:)))