mam świetny filmik o Prue:) dodajego gdyż uwielbiam Prue jako czarownice i jako świetną aktorkę! dlatego doszukałem się świetnego filmiku o Prue.. polecam => http://olusia1409.wrzuta.pl/film/AiwAOOlcju/charmed_prue_halliwell a do tego fajna piosenka;)))) wbijajcie;)))
hej zna ktos autora i tytul tej piosenki z filmiku??? jest suuper i musze ja zdobyc
no ekstra , ten ,,filmik'' jest... a ,,piosenka'' taka ,,nieziemska'' , że można jej słuchać dzień , i noc... super , przez duże ,,S'' . no lepszych to normalnie nie wyprodukowali (a raczej ,,wyczarowali'' . heh)... ta ,,olusia'' , to ty ?
LUDZIE ! SUPER TO IMIĘ JEST ! JEJ , JAKA JA JESTEM POKRZYWDZONA , ŻE TAK SIĘ NIE NAZYWAM ! OJEJ , ZESRAM SIĘ !
to zrozumiałe , że próbujesz się wypromować , ale... zresztą... Z DEBILAMI SIĘ NIE DYSKUTUJE !
jakby ci tu powiedziec, nie umiesz sama pisac tylko powtarzasz po innych
a nooo tak zapomialam, ze nie umiesz pisac nawet znakow interpunkcyjnych powinnas wrocic chyba do przedszkola zeby sie tego nauczyc
Leo, jej chyba chodzi o Blair. Spójrz na ten link na górze, który podałeś to skumasz.
Jelly, zrób coś dla ludzkości i przestań pisac jak skończona idiotka myślaca, że umie pisac sarkastycznie.
Uwierz mi, jeśli tak zrobisz, ludzie zaczna Cie traktowac jak normalną osobę.
ale mam jeszcze dwa komputery w domu . a poza tym , to idę Z TEGO TEMATU . uwaga : dobra wiadomość : NIE rezygnuję !