PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51383
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pewnie tych gier niektórzy mają już po daszek, ale według mnie ta akurat jest całkiem przyjemna ;)

Ściągnęłam ją z forum Leo DiCaprio. Zasady są bardzo proste: jedna osoba podaje aktora, a druga musi go wyprowadzić przez różne produkcje filmowe/serialowe i innych aktorów tak, aby dojść do Charmed.

Przykład:
Jennie Garth -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed

__

Na koniec dajecie jakiegoś aktora od siebie.

To na rozgrzewkę coś łatwego:
Leonardo DiCaprio

Oldzia_

Leonardo DiCaprio -> titanic -> Jason Barry -> Jason chlopak Phoebe -> Piper siostra serialowa Phoebe -> Charmed :P

Piper16

Piper16, chyba nie do końca skumałaś o co biega ^^

To ma być coś na zasadzie:
aktor -> film/serial w którym grał -> aktor (który grał w filmie/serialu tu wymienionym) -> itd. -> Charmed

Czyli w tym przypadku to wygląda tak:
Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Meg Ryan

Basiulka93

Wiem wiem sorki, ale trudne to bylo :P

Piper16

Trudne? ^^ Zajrzyj na forum Leo DiCaprio, tam dopiero dają czasem trudne :DD

Meg Ryan -> Masz Wiadomość -> Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Z tego co widzę, albo ludzie z forum Charmed mają mało czasu, albo mają niezłe braki xDDD, bez obrazy hihi ^^ ...

Milla Jovovich [jak mi napiszecie, że za trudne, to chyba się załamię!] xd

ocenił(a) serial na 8
Phoebe_1

Mila Jovovich-Resident Evil---> Seriali nie wiem-->Meg Ryan-->Masz wiadomosc-->Tom Hanks--->Złap mnie jesli potrafisz--?Leonardo DiCaprio-->Titanic-->Billy ZaNE-->Charmed

BigMovieFan

"Seriali nie wiem" - o co chodzi? Nie bardzo rozumiem :P
Jak to się stało, że nagle przeszłaś do Meg Ryan?

BigMovieFan

Do wszystkich (taka mała podpowiedź ^^) :

Jeśli macie już tą Meg Ryan przykładowo, wejdźcie na jej filmografię. Potem wybierzcie jeden z filmów/seriali w których grała, a później z tego serialu/filmu aktora - i tak aż dojdziecie do aktorki lub aktora grającego w Charmed.

Uważam, że najprościej jest wybrać sobie jakąś znaną osobę grającą w Charmed - np. Billy Zane (grał z Leonardo), Holly M Combs (grała z Bradem Pittem), Briana Krause (grał z Milą Jovovich).

Kumacie? ^^ ;PP

Basiulka93

O to właśnie mi chodziło, Basiulka93 ;PP

Ten przykład z Millą najprościej wyglądałby tak:
Milla Jovovich -> Powrót do Błękitnej Laguny -> Brian Krause -> Charmed

Proste ..:]]

Basiulka93, zadasz jakiś przykład?? ^^

Phoebe_1

Pewnie :DD.

Angelina Jolie

Basiulka93

Angelina Jolie --> Mr. & Mrs. Smith --> Brad Pitt --> Ocean's Eleven: Ryzykowna gra --> Holly Marie Combs --> Charmed

Mischa Barton

ocenił(a) serial na 8
Blair

Mischa Barton -> Notting Hill -> Julia Roberts -> Oceans Eleven: Ryzykowna gra -> Holly Marie Combs -> Charmed

Rachel McAdams

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

Rachel McAdams --> Wredne dziewczyny --> Lindsay Lohan --> Brzydula Betty --> Eliza Dushku --> Prawdziwe kłamstwa --> Arnold Schwarzennegger --> Komando --> Alyssa Milano --> Charmed

Ale długie:)))

Christian Bale

reesee

Christian Bale-->Małe kobietki-->Claire Danes-->Romeo i Julia-->Leonardo DiCaprio -->Titanic-->Billy Zane-->Charmed

Hilary Duff

ocenił(a) serial na 8
lana1990

Hilary Duff -> Cinderella Story -> Chad Michael Murray -> One Tree Hill -> Bethany Joy Galeotti -> Charmed

Hugh Grant

Oldzia_

Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed

Hayden Christensen

Jeannette

Hayden Christensen -> Przekleństwa niewinności -> Kirsten Dunst -> Zakochany bez pamięci -> Kate Winslet -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Długie...

Romola Garai

ocenił(a) serial na 8
Domi_Nique

Romola Garai -> Pokuta -> Keira Knightley -> To właśnie miłość -> Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed

Adam Sandler

Oldzia_

Łaał długo mnie nie było ;PP, widzę, że gra się rozkręca^^. Super xDD

Adam Sandler -> Państwo młodzi: Chuck i Larry -> Jessica Biel -> Elizabethtown -> Alec Baldwin -> Aviator -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Reese Witherspoon

Phoebe_1

Reese Witherspoon-->Szkoła uwodzenia--> Sarah Michelle Gellar-->Buffy: Postrach wampirów-->Charisma Carpenter-->Charmed

Kristin Kreuk

lana1990

Kristin Kreuk->Smallville-> James Marsters->Buffy: Postrach wampirów->Charisma Carpenter->Charmed

Liz12345

Hugh Jackman

ocenił(a) serial na 8
Liz12345

Hugh Jackman -> Kate i Leopold -> Meg Ryan -> Masz Wiadomość -> Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Anne Hathaway

Oldzia_

Anne Hathaway -> Alicja w Krainie Czarów -> Alan Rickman -> Rozważna i Romantyczna -> Kate Winslet -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Jennifer Aniston

ocenił(a) serial na 8
Basiulka93

Jennifer Aniston -> Cienka różowa linia -> Jason Priestley -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed

Shane West

Oldzia_

Shane West -> Ocean's Eleven -> Holly Marie Combs -> Charmed ;]]]

Courtney Cox

ocenił(a) serial na 6
Basiulka93

Courtney Cox -> Krzyk -> Rose McGowan -> Charmed

Jessica Alba

The_Slayer

Jessica Alba-->Fantastyczna czwórka-->Julian McMahon-->charmed

ocenił(a) serial na 8
Liz12345

Nie podałaś propozycji następnej osoby ;)

Niech będzie: Katie Holmes

Oldzia_

zapomniał mi się a więc
Katie Holmes -] Jezioro marzeń-]Jason Behr-] The Grudge - Buffy-postrach wampirów-]Charisma Carpenter-]Charmed

Izabella Miko

ocenił(a) serial na 10
Liz12345

Izabella Miko->Deadwood->Kristen Bell->Weronika Mars->Charisma Carpenter->Charmed

Brooke Burns

PHT

Brooke Burns->Mistresses->Holly Marie Combs ->Charmed

Tom Hanks

Jeannette

Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Chester Bennington

ocenił(a) serial na 8
lana1990

ooooo Chester ;D oki ;)

Chester Bennington -> Adrenalina -> Amy Smart -> Hoży Doktorzy -> Sarah Chalke -> Zabójca naszej matki -> Holly M Combs -> Charmed ;))

Jake Gyllenhaal ;)

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Jake Gyllenhaal -> Tajemnica Brokeback Mountain -> Anne Hathaway -> Alicja w Krainie Czarów -> Alan Rickman -> Rozważna i Romantyczna -> Kate Winslet -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Sasha Alexandrer

ocenił(a) serial na 10
PHT

Sorry za błąd
Sasha Alexandrer -> źle
Sasha Alexander -> dobrze

ocenił(a) serial na 8
PHT

Sasha Alexander -> Przyjaciele -> Courtney Cox -> Krzyk -> Rose McGowan -> Charmed

Patrick Swayze

Oldzia_

Patrick Swayze-Północ-południe-David Carradine-Czarodziejki

Vinnie Jones

ocenił(a) serial na 8
fenix

Vinnie Jones -> X-Men: Ostatni bastion -> Hugh Jackman -> Kate & Leopold -> Meg Ryan -> Masz Wiadomość -> Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Clint Eastwood

Oldzia_

Clint Eastwood -> Za wszelką cenę -> Hilary Swank -> Afera NAszyjnikowa -> Christopher Walken -> Prawdziwy Romas -> Brad Pitt -> Ocean`s Eleven: Ryzykowna gra -> Holly MArie Combs-> Charmed

Vanessa Williams

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

reese witherspoon-> Legalna Blondynka-> James Read->Charmed

ocenił(a) serial na 8
charmed98

A ta Reese to skąd się wzięła?
Nie zadałeś/aś nowej propozycji, w takim razie ja zadam:

Macaulay Culkin

Oldzia_

Macaulay Culkin-Synalek- Elijah Wood -Sin City-Cilive-Owen-Bez granic-Angelina Joile- Pan i Pani Smith- Brad Pitt-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra- Holly Marie Combs

Clive Owen

ocenił(a) serial na 8
Ava_Elizabeth

Clive Owen -> Bez Granic -> Angelina Jolie -> Mrs & Ms Smith -> Brad Pitt -> Ocean`s Eleven: Ryzykowna gra -> Holly Marie Combs -> Charmed

Ben Stiller

Oldzia_

Ben Stiller -> Poznaj moich rodziców -> J.P. Manoux -> Charmed

Wentworth Miller

kogut93

Wentworth Miller -> Buffy: Postrach wampirów -> Charisma Carpenter -> Charmed

Britney Spears

ocenił(a) serial na 10
Basiulka93

Britney Spears >>> Will i Grace>>>Julian McMahon>>>Charmed

ocenił(a) serial na 10
themagness

James Lafferty

>>>>>>>>>>>>za krótki

themagness

James Lafferty -> Pogoda na miłość -> Bethany Joy Galeotti -> Charmed

Jon Bon Jovi

Basiulka93

Jon Bon Jovi-U-571-Bill Paxton-Komando-Alyssa Milano-Charmed

Dianne Wiest

fenix

Dianne West -> Edward Nożycoręki -> Johnny Depp -> Co gryzie Gilberta Grape'a -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Lindsay Lohan