PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51383
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pewnie tych gier niektórzy mają już po daszek, ale według mnie ta akurat jest całkiem przyjemna ;)

Ściągnęłam ją z forum Leo DiCaprio. Zasady są bardzo proste: jedna osoba podaje aktora, a druga musi go wyprowadzić przez różne produkcje filmowe/serialowe i innych aktorów tak, aby dojść do Charmed.

Przykład:
Jennie Garth -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed

__

Na koniec dajecie jakiegoś aktora od siebie.

To na rozgrzewkę coś łatwego:
Leonardo DiCaprio

użytkownik usunięty
Oldzia_

Lindsay Lohan -> twarda sztuka->Felicity Huffman ->gotowe na wszystko-> holly marie combs-> charmed

holly wystąpiła w gotowych na wszystko w jednym odcinku gościnnie

Adam Sandler to mój typ
moimzdaniem odrazu dojdziecie jak to było

Oldzia_

adam sandler-> 50 pierwszych randek-> drew barrymore->krzyk->rose mcgowan->charmed
prościzna odrazu sie domyśliłem

jessica stroup

użytkownik usunięty
Oldzia_

jessica stroup->90210->rob estes->Melrose Place ->alyssa milano->charmed

użytkownik usunięty
Oldzia_

a i jescze zapomniałem dodać:Tobin Bell
ciekaw jestem jak wam pójdzie

Tobin Bell-Szybcy i martwi-Leonardo DiCaprio-Co gryzie GG-Johnny Depp-Koszmar z ul.Wiązów-Robert Englund-Czarodziejki

Sam Elliott

fenix

Sam Elliott - Dziękujemy za palenie - Aaron Lustig - Charmed

Melora Hardin

pastelova182

Przepraszam Nie Melora Hardin tylko
Adam Brody.

użytkownik usunięty
Oldzia_

Adam Brody ->Zdaniem Spencera -> Jesse Bradford -> Romeo i Julia -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Cate Blanchett

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Cate Blanchett ->Notatki o skandalu->Andrew Simpson->Szkoła dla łobuzów->Aidan Quinn ->This Is My Father ->John Cusack ->Cienka czerwona linia ->Elias Koteas ->Nowokaina -> Laura Dern -> Polisa śmierci -> Jessica Lucas ->Halloweentown II: Kalabar's Revenge ->Debbie Reynolds -> Rozwód po amerykańsku -> Tim Matheson ->Za linią wroga: Kolumbia ->Joe Manganiello ->Pogoda na miłość->Bethany Joy Galeotti -> Charmed

ale długie:)

Anne Hathaway

Oldzia_

Anne Hathaway ->Tajemnica Brokeback Mountain -> Randy Quaid -> Koniec świata -> Shannen Doherty -> Charmed

Oldzia_

a i jeszcze
Tobey Maguire

ocenił(a) serial na 8
VesTole_

Tobey Maguire -> Chłopięcy Świat -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed

Taylor Lautner :D

Oldzia_

Taylor Lautner -> Walentynki -> Anne Hathaway -> Tajemnice Brokeback Mountain -> Randy Quaid -> Koniec świata -> Shannen Doherty -> Charmed

Może Channing Tatum...

ocenił(a) serial na 8
parnelia

Channing Tatum -> Spustoszenie -> Shiri Appleby -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed

Może: Lady Gaga ;D;D

Oldzia_

Lady Gaga - Plotkara - Blake Lively - Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2 - Alexis Bledel - Kochane kłopoty - Milo Ventimiglia - Patologia - Alyssa Milano ----> Czarodziejki ;)

No to Richard Gere...

ocenił(a) serial na 10
parnelia

Richard Gere > Uciekająca Panna Młoda > Julia Roberts > Mój chłopak sie żeni > Cameron Diaz > Aniolki Charliego > Drew Barrymore >Prosto w serce>Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed

ten dopiero dlugi ...

Nie wiem czy juz bylo ale ,.. Tom Cruise

Oldzia_

Tom Cruise -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Aniolki Charliego -> Drew Barrymore -> Prosto w serce -> Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed

Może... Winona Ryder...

Oldzia_

Winona Ryder - > Przyjaciele - > Courteney Cox -> Krzyk -> Rose McGowan -> Chamred

Jane Seymour

ocenił(a) serial na 10
Alyssa16

Udalo sie wymyslilam :D
Jane Seymour > Dr.Quinn > Frank Collison > Inwazja > William Fichter > Skazany na śmierć >Wentworth Miller -> Buffy: Postrach wampirów -> Charisma Carpenter -> Charmed

Mozee... Catherine Zeta-Jones

Isabel_Evans

Catherine Zeta-Jones -> Titanic -> Peter Gallagher -> Życie na fali -> Melinda Clarke -> Czarodziejki

No to Josh Hopkins...

ocenił(a) serial na 10
parnelia

Josh Hopkins --> Bones --> David Boreanaz --> Buffy: Postrach wampirów-->Charisma Carpenter-->Charmed

Teraz proscizna :D : Majandra Delfino

Oldzia_

Majandra Delfino - Roswell: W kręgu tajemnic - Shiri Appleby - BH 90210 - Shannen Doherty - Charmed...

No to następna prościzna...
Matt Czuchry ;)

użytkownik usunięty
Oldzia_

Matt Czuchry -> Kochane kłopoty -> Jared Padalecki -> Nie z tego świata -> Katie Cassidy -> Siódme niebo -> Maureen Flannigan -> 90210 - Shannen Doherty -> Charmed

Amanda Tapping

ocenił(a) serial na 8

Amanda Tapping -> Po tamtej stronie -> Christine Elise -> BH 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed

ocenił(a) serial na 8
ali282

Przepraszam, zapomniałam o kolejnym aktorze, może Hillary Swank

ocenił(a) serial na 10
ali282

Hilary Swank - BH 90210 - Shannen Doherty - Charmed

Mozee ;P Katherine Heigl ;*

ocenił(a) serial na 8
Isabel_Evans

Katherine Heigl -> Roswell : w kręgu tajemnic -> Shiri Appleby -> BH 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed

Sarah Michelle Gellar

ocenił(a) serial na 7
ali282

Odgrzewamy ??;)

Sarah Michelle Gellar -> Buffy, postrach wampirów -> Eliza Dushku-> Prawdziwe powołanie-> Jason Priestley -> BH90210-> Shannen Doherty-> Charmed

Mia Kirshner