Pewnie tych gier niektórzy mają już po daszek, ale według mnie ta akurat jest całkiem przyjemna ;)
Ściągnęłam ją z forum Leo DiCaprio. Zasady są bardzo proste: jedna osoba podaje aktora, a druga musi go wyprowadzić przez różne produkcje filmowe/serialowe i innych aktorów tak, aby dojść do Charmed.
Przykład:
Jennie Garth -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed
__
Na koniec dajecie jakiegoś aktora od siebie.
To na rozgrzewkę coś łatwego:
Leonardo DiCaprio
Lindsay Lohan -> twarda sztuka->Felicity Huffman ->gotowe na wszystko-> holly marie combs-> charmed
holly wystąpiła w gotowych na wszystko w jednym odcinku gościnnie
Adam Sandler to mój typ
moimzdaniem odrazu dojdziecie jak to było
adam sandler-> 50 pierwszych randek-> drew barrymore->krzyk->rose mcgowan->charmed
prościzna odrazu sie domyśliłem
jessica stroup
Tobin Bell-Szybcy i martwi-Leonardo DiCaprio-Co gryzie GG-Johnny Depp-Koszmar z ul.Wiązów-Robert Englund-Czarodziejki
Sam Elliott
Adam Brody ->Zdaniem Spencera -> Jesse Bradford -> Romeo i Julia -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Cate Blanchett
Cate Blanchett ->Notatki o skandalu->Andrew Simpson->Szkoła dla łobuzów->Aidan Quinn ->This Is My Father ->John Cusack ->Cienka czerwona linia ->Elias Koteas ->Nowokaina -> Laura Dern -> Polisa śmierci -> Jessica Lucas ->Halloweentown II: Kalabar's Revenge ->Debbie Reynolds -> Rozwód po amerykańsku -> Tim Matheson ->Za linią wroga: Kolumbia ->Joe Manganiello ->Pogoda na miłość->Bethany Joy Galeotti -> Charmed
ale długie:)
Anne Hathaway
Anne Hathaway ->Tajemnica Brokeback Mountain -> Randy Quaid -> Koniec świata -> Shannen Doherty -> Charmed
Tobey Maguire -> Chłopięcy Świat -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Taylor Lautner :D
Taylor Lautner -> Walentynki -> Anne Hathaway -> Tajemnice Brokeback Mountain -> Randy Quaid -> Koniec świata -> Shannen Doherty -> Charmed
Może Channing Tatum...
Channing Tatum -> Spustoszenie -> Shiri Appleby -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed
Może: Lady Gaga ;D;D
Lady Gaga - Plotkara - Blake Lively - Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2 - Alexis Bledel - Kochane kłopoty - Milo Ventimiglia - Patologia - Alyssa Milano ----> Czarodziejki ;)
No to Richard Gere...
Richard Gere > Uciekająca Panna Młoda > Julia Roberts > Mój chłopak sie żeni > Cameron Diaz > Aniolki Charliego > Drew Barrymore >Prosto w serce>Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed
ten dopiero dlugi ...
Nie wiem czy juz bylo ale ,.. Tom Cruise
Tom Cruise -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Aniolki Charliego -> Drew Barrymore -> Prosto w serce -> Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed
Może... Winona Ryder...
Udalo sie wymyslilam :D
Jane Seymour > Dr.Quinn > Frank Collison > Inwazja > William Fichter > Skazany na śmierć >Wentworth Miller -> Buffy: Postrach wampirów -> Charisma Carpenter -> Charmed
Mozee... Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones -> Titanic -> Peter Gallagher -> Życie na fali -> Melinda Clarke -> Czarodziejki
No to Josh Hopkins...
Josh Hopkins --> Bones --> David Boreanaz --> Buffy: Postrach wampirów-->Charisma Carpenter-->Charmed
Teraz proscizna :D : Majandra Delfino
Majandra Delfino - Roswell: W kręgu tajemnic - Shiri Appleby - BH 90210 - Shannen Doherty - Charmed...
No to następna prościzna...
Matt Czuchry ;)
Matt Czuchry -> Kochane kłopoty -> Jared Padalecki -> Nie z tego świata -> Katie Cassidy -> Siódme niebo -> Maureen Flannigan -> 90210 - Shannen Doherty -> Charmed
Amanda Tapping
Amanda Tapping -> Po tamtej stronie -> Christine Elise -> BH 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed
Hilary Swank - BH 90210 - Shannen Doherty - Charmed
Mozee ;P Katherine Heigl ;*
Katherine Heigl -> Roswell : w kręgu tajemnic -> Shiri Appleby -> BH 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed
Sarah Michelle Gellar