siema!!
zauważyłam grę na tym temacie wiec postanowiłam założyć nową a będzie nazywać sie Prawda/Fałsz. Oto pierwsze pytanie:
Czy Prue ucieszyła sie że Phoebe wróciła do rodzinnego domu??
O ile pamiętam nazwała go wysokim,opalonym golasem wiec PRAWDA :)
Czy demon Kryto zabił ciotkę Gail?
Fałsz. To w ciała czarownic transportował swą ukochaną Isis.
Czy Coop, przyszły mąż Phoebe ma pierścień do podróżowania w czasie?
on go nie zabil, im ie tak tylko wydawalo, albo ja xle cos pamietam ale ogladalem z miesiac temu i chyba sie nie myle..;p
za pierwszym razem Shaxa zabiła Prue z Piper, bez Phoebe
Tak naprawdę to Shax nie zabił ich bo Leo nie mógłby ich uzdrowić ale tak odbyło się to bez Phoebe.
Czy w sezonie 8 Leo umarł ??
W przeszlosci tak, ale potem dowiedziala sie od Paige, wiec w sumie prawada... :))
Fałsz, to Paige nosiła aparat jako nastolatka ;)
Czy Paige odniosła się odwagą w dzisiejszym odcinku?? 14.06.2008
prawda (ale lepiej sformułować - wykazała się odwagą;))
Czy Czarodziejki będą zaatakowane kideyś, przez niewinnych, których nie uratowały???
przyznam że nie wiem :D nie oglądałam "Kill Billa" ale sądząc po tych trzech buźkach (:P:D:P) wnioskuję że to ironia ;D i odpowiem FAŁSZ
teraz ja:
Piper znalazła pierścionek zaręczynowy matki, który zgubił Leo dzięki zaklęciu Phoebe na odnalezienie zagubionych rzeczy, duszy
za trudne? no to sama odpowiem ;p;p : PRAWDA
następne pytanie: pies Babci czarodziejek nazywał się Rasputin (PRAWDA/FAŁSZ)
Prawda.
aha, i Tempusa grał Bill z Kill Billa, to była prawda:)
Dżin z 2 sezonu stał się śmiertelnikiem. (prawda/fałsz)
Fałsz.
Źródło przespało się z Paige i Phoebe, ale z każdą w innej postaci. (prawda/fałsz) :P:P:P
zależy co dla kogo jest nieznosne i kto dla kogo...;p
Były chlopak phoebe w jendym z odcinkow 1 sezonu ukradl wartoscowa rzecz w egiptu przez co glo scigala klatwa i jego koelgow?
PRAWDA
Phoebe poznała prawdę o Cole'u, że jest demonem zaraz po ślubie Piper i Leo
(PRAWDA/FAŁSZ)
Fałsz.
Hej no sorry odp na moje poprzednie pytanie to prawda:) Paige spała ze swoim chlopakiem który był opętany przez Źródło (odc.Charmed again) a Phoebe z Cole'm jako Źródłem xD
Sam zginął w obronie Prue. (prawda/fałsz)
Fałsz.
Siostry częściej cofają się w przeszłość niż przenoszą w przyszłość. (prawda/fałsz)
Tak
Sorry, za krótki post :p.............................................................................. ................................
Hej, a pytanie? ;) ;p
Mogę ja zadać? Jakby co, to zmień na własne.
Czy umiejętność Paige do zmiany wyglądu nazywa się pirokinezą?
co do Twojego pytania to strzelam bo nie jestem pewna czy go można nazwać duchem FAŁSZ
co do pytania Freaky Phoebe: Czy Shannen pojawiła się w jakimś odcinku, po 3 sezonie? to PRAWDA, owszem było widać jej plecy tylko ale pojawiła się
teraz ja:
Paige w 8 sezonie ma podopieczną Billie (PRAWDA/FAŁSZ)