siema!!
zauważyłam grę na tym temacie wiec postanowiłam założyć nową a będzie nazywać sie Prawda/Fałsz. Oto pierwsze pytanie:
Czy Prue ucieszyła sie że Phoebe wróciła do rodzinnego domu??
Prue i Andy na pewno byli razem w podstawówce, odnośnie szkoły średniej nic nie wiemy.
Oczywiście, Sam został właśnie dlatego duchem światłości- bo za życia pomagał dzieciom w szkołach.
Teraz stwierdźcie czy to prawda:
-W serialu widzimy jako dorosłe wszystkie dzieci Piper
Severin: moje pytanie odnosiło się do PIPER i Andy'ego, nie PRUE i Andy'ego. A to chyba oczywiste że Piper i Andy nigdy ze soba nie chodzili.
pzdr;)
W takim razie pytanie jest dwuznacznie... Byli zapewne w jednej szkole, bo Prue i Piper też pewnie byli w jednej. Chyba, że mówimy o chodzeniu, nie o chodzeniu ;)
Proszę teraz o odpowiedź na moje, dwa posty wyżej.
avatorem to nie ale avatarem to na pewno tak:P
czy córka piper będzie miała na imię tak jak jej zmarła siostra?
Prawda.
Andy dowiedział się prawdy o Prue w 19 odcinku 1 sezonu.
.........................................................
Prawda(chciał odebrać mu moce aby nie stał się zły, można to nazwać pewnego rodzaju ratunkiem)
Leo dowiedział się, że Chris jest jego synem w ostatnim odcinku 6 sezonu.(prawda czy fałsz?)
Nie znam odpowiedzi na to pytanie ale chciałabym odnowić grę ;)
No ale napiszę że to fałsz pewnie ta odpowiedź jest błędna no ale co tu zrobić ;P
A moje pytanie to:
Czy któraś z czarodziejek była kiedyś wampirem?
"wal się" <---??
wydaje mi się że nie :)) :D takie dziwne pytanko :D:D no ale dobra ;p;p hihi :D
Prue w drugim sezonie kiedy była w swojej przyszłości była blondynką
he no trudno no ale nie kojarzę że polsat przetłumaczył słowa Paige jako: wal się
a teraz moje pytanie
Paige wyszła za mąż za Coope'a w finale 8 sezonu (nie każdy musi znać odpowiedź na to pytanko ;D)
A pytanie?
Czy Phoebe została uduszona (zabita) przez Syrene (odcinek tydzień temu)?
tak każdej bo Phoebe wcielenie licealne będzie w 6 sezonie :)) a co do Prue ona miała wyjść za mąż ale nie doszło przecież do tego?? :))
teraz ja :D:D:D znowu :D:D no więc yyy...
prawda/fałsz
Prue była zakochana w Cole'u
Fałsz chyba ;P
Moje pytanie
Czy Phoebe pokłóciła się z siostrami ale tak że chciała się wyprowadzić??
Głupie pytanie wiem ;P
Prawda. (Power Outage)
Czy Prue,Piper i Pheobe poznały osobiście swoją przodkinię Melindę Warren?
Prue miała czarny ślub
do pytania wyżej: prawda
prawda czy fałsz: Paige i Phoebe zostają zabite w 5 sezonie
Prawda. (spoiler-ale sytuacje znowu ratuje Piper-więc na długo nie pozostaną zabite)
Czy za zabójstwa żonatych mężczyzn była odpowiedzialna kusicielka Sirene?
prawda;)
czy po śmierci Cole'a w Centenncial Charmed Phoebe jeszcze kiedyś go zobaczy???
fałsz już go nie zobaczy tak mi się wydaje (SPOILER bo w 7 sezonie na 150 chyba odcinek charmed kiedy Cole wróci ale tylko na ten odcinek to będzie niewidzialny i zobaczy go tylko Piper która po tym jak spadła ze schodka w pewnym sensie umarła :)) )
Paige będzie duchem światłości Billie (Kaley Cuoco) która pojawi się ale dopiero w 8 sezonie charmed
kto zna odpowiedź (prawda/fałsz) na powyższe pytanie moje to zapraszam do odpowiedzi :)
mmm na pewno był Cole Coop i trzeci też był ale nie wiem czy ten się liczy (mały SPOILER: w 8 sezonie przez czary Billie Phoebe wyszła za mąż za kolegę z pracy ale w tym samym czasie każdy myślał że czarodziejki umarły więc my widzimy ją jako Phoebe one same również siebie normalnie widziały ale inni ludzie widzieli ją Piper Paige i Leo jako kogoś innego)
tak więc licząc też jego PRAWDA
a teraz ja ponownie :) : Prue jest córką Patty Halliwell i Sama (ducha światłości) PRAWDA/FAŁSZ
eej czemu nie kliknęłaś odpowiedz do poprzedniej osoby patrz zepsułaś wszystko :(( a tak ładnie wyglądało buuuu ;(((
eee... fałsz?
Czy Prue po raz pierwszy użyła swojej mocy za pośrednictwem dłoni, gdy zobaczyła ducha?