Pewnie tych gier niektórzy mają już po daszek, ale według mnie ta akurat jest całkiem przyjemna ;)
Ściągnęłam ją z forum Leo DiCaprio. Zasady są bardzo proste: jedna osoba podaje aktora, a druga musi go wyprowadzić przez różne produkcje filmowe/serialowe i innych aktorów tak, aby dojść do Charmed.
Przykład:
Jennie Garth -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed
__
Na koniec dajecie jakiegoś aktora od siebie.
To na rozgrzewkę coś łatwego:
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio -> titanic -> Jason Barry -> Jason chlopak Phoebe -> Piper siostra serialowa Phoebe -> Charmed :P
Piper16, chyba nie do końca skumałaś o co biega ^^
To ma być coś na zasadzie:
aktor -> film/serial w którym grał -> aktor (który grał w filmie/serialu tu wymienionym) -> itd. -> Charmed
Czyli w tym przypadku to wygląda tak:
Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Meg Ryan
Trudne? ^^ Zajrzyj na forum Leo DiCaprio, tam dopiero dają czasem trudne :DD
Meg Ryan -> Masz Wiadomość -> Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Z tego co widzę, albo ludzie z forum Charmed mają mało czasu, albo mają niezłe braki xDDD, bez obrazy hihi ^^ ...
Milla Jovovich [jak mi napiszecie, że za trudne, to chyba się załamię!] xd
Mila Jovovich-Resident Evil---> Seriali nie wiem-->Meg Ryan-->Masz wiadomosc-->Tom Hanks--->Złap mnie jesli potrafisz--?Leonardo DiCaprio-->Titanic-->Billy ZaNE-->Charmed
"Seriali nie wiem" - o co chodzi? Nie bardzo rozumiem :P
Jak to się stało, że nagle przeszłaś do Meg Ryan?
Do wszystkich (taka mała podpowiedź ^^) :
Jeśli macie już tą Meg Ryan przykładowo, wejdźcie na jej filmografię. Potem wybierzcie jeden z filmów/seriali w których grała, a później z tego serialu/filmu aktora - i tak aż dojdziecie do aktorki lub aktora grającego w Charmed.
Uważam, że najprościej jest wybrać sobie jakąś znaną osobę grającą w Charmed - np. Billy Zane (grał z Leonardo), Holly M Combs (grała z Bradem Pittem), Briana Krause (grał z Milą Jovovich).
Kumacie? ^^ ;PP
O to właśnie mi chodziło, Basiulka93 ;PP
Ten przykład z Millą najprościej wyglądałby tak:
Milla Jovovich -> Powrót do Błękitnej Laguny -> Brian Krause -> Charmed
Proste ..:]]
Basiulka93, zadasz jakiś przykład?? ^^
Angelina Jolie --> Mr. & Mrs. Smith --> Brad Pitt --> Ocean's Eleven: Ryzykowna gra --> Holly Marie Combs --> Charmed
Mischa Barton
Mischa Barton -> Notting Hill -> Julia Roberts -> Oceans Eleven: Ryzykowna gra -> Holly Marie Combs -> Charmed
Rachel McAdams
Rachel McAdams --> Wredne dziewczyny --> Lindsay Lohan --> Brzydula Betty --> Eliza Dushku --> Prawdziwe kłamstwa --> Arnold Schwarzennegger --> Komando --> Alyssa Milano --> Charmed
Ale długie:)))
Christian Bale
Christian Bale-->Małe kobietki-->Claire Danes-->Romeo i Julia-->Leonardo DiCaprio -->Titanic-->Billy Zane-->Charmed
Hilary Duff
Hilary Duff -> Cinderella Story -> Chad Michael Murray -> One Tree Hill -> Bethany Joy Galeotti -> Charmed
Hugh Grant
Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed
Hayden Christensen
Hayden Christensen -> Przekleństwa niewinności -> Kirsten Dunst -> Zakochany bez pamięci -> Kate Winslet -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Długie...
Romola Garai
Romola Garai -> Pokuta -> Keira Knightley -> To właśnie miłość -> Hugh Grant -> Dwa tygodnie na miłość -> Sandra Bullock -> Przeczucie -> Julian McMahon -> Charmed
Adam Sandler
Łaał długo mnie nie było ;PP, widzę, że gra się rozkręca^^. Super xDD
Adam Sandler -> Państwo młodzi: Chuck i Larry -> Jessica Biel -> Elizabethtown -> Alec Baldwin -> Aviator -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon-->Szkoła uwodzenia--> Sarah Michelle Gellar-->Buffy: Postrach wampirów-->Charisma Carpenter-->Charmed
Kristin Kreuk
Hugh Jackman -> Kate i Leopold -> Meg Ryan -> Masz Wiadomość -> Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Anne Hathaway
Anne Hathaway -> Alicja w Krainie Czarów -> Alan Rickman -> Rozważna i Romantyczna -> Kate Winslet -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston -> Cienka różowa linia -> Jason Priestley -> Beverly Hills 90210 -> Shannen Doherty -> Charmed
Shane West
zapomniał mi się a więc
Katie Holmes -] Jezioro marzeń-]Jason Behr-] The Grudge - Buffy-postrach wampirów-]Charisma Carpenter-]Charmed
Izabella Miko
Izabella Miko->Deadwood->Kristen Bell->Weronika Mars->Charisma Carpenter->Charmed
Brooke Burns
Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Chester Bennington
ooooo Chester ;D oki ;)
Chester Bennington -> Adrenalina -> Amy Smart -> Hoży Doktorzy -> Sarah Chalke -> Zabójca naszej matki -> Holly M Combs -> Charmed ;))
Jake Gyllenhaal ;)
Jake Gyllenhaal -> Tajemnica Brokeback Mountain -> Anne Hathaway -> Alicja w Krainie Czarów -> Alan Rickman -> Rozważna i Romantyczna -> Kate Winslet -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Sasha Alexandrer
Sasha Alexander -> Przyjaciele -> Courtney Cox -> Krzyk -> Rose McGowan -> Charmed
Patrick Swayze
Vinnie Jones -> X-Men: Ostatni bastion -> Hugh Jackman -> Kate & Leopold -> Meg Ryan -> Masz Wiadomość -> Tom Hanks -> Złap mnie, jeśli potrafisz -> Leonardo DiCaprio -> Titanic -> Billy Zane -> Charmed
Clint Eastwood
Clint Eastwood -> Za wszelką cenę -> Hilary Swank -> Afera NAszyjnikowa -> Christopher Walken -> Prawdziwy Romas -> Brad Pitt -> Ocean`s Eleven: Ryzykowna gra -> Holly MArie Combs-> Charmed
Vanessa Williams
A ta Reese to skąd się wzięła?
Nie zadałeś/aś nowej propozycji, w takim razie ja zadam:
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin-Synalek- Elijah Wood -Sin City-Cilive-Owen-Bez granic-Angelina Joile- Pan i Pani Smith- Brad Pitt-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra- Holly Marie Combs
Clive Owen
Clive Owen -> Bez Granic -> Angelina Jolie -> Mrs & Ms Smith -> Brad Pitt -> Ocean`s Eleven: Ryzykowna gra -> Holly Marie Combs -> Charmed
Ben Stiller