PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jak dowiedzieliście się o serialu "Charmed"??

Ja osobiście w wakacje (prawie 2 lata temu) włączyłam telewizor, obejrzałam i mi się spodobało..:)

ocenił(a) serial na 7
J_McMahon

Obejrzałam przypadkowo pierwszy odcinek ("Something Wicca This Way Comes") na TVP 1, kiedy "Charmed" były po raz pierwszy emitowane w Polsce:) Nie wiem, kiedy to było, jakoś tak okolice 2001 - 2002 roku ;D

reesee

ja chyba w wakacje;D nudo było i włączyłem TV a że nie było nic ciekawego włączyłem pierwszy serial jaki był w tym przypadku Charmed;] i bardzo mi się spodobal! od tej pory nie mogę przegapić żadnego odcinka;] uwielbiam ten serial... chociaż nie jest on już taki interesujący jak za czasów Prue.

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

Kolega dawno mi mówił o "Charmed", ale go ignorowałam. W te wakacje z nudów skakałam z kanału na kanał. Zobaczyłam dziewczynę w rudych włosach- teraz wiem, że to była Paige (uwielbiałam rude włosy, więc mnie zaciekawiło;)) i serial mi się spodobał. Teraz jest moim ulubionym;) W taki sam sposób "odkryłam" CSI, Kości i Wzór;)

ocenił(a) serial na 8
J_McMahon

Pewnego pięknego wakacyjnego ranka [2006] siedziałam i robiłam za niańkę mojej małej siostry ciotecznej, która miała wówczas 3,5 roku. Kiedy już skończyły nam się pomysły na zabawę, włączyłąm TV i leciały akurat Czarodziejki. Odcinek mi się spodobał, potem oglądałam to codziennie. Rok później, gdy Polsat znów puścił powtórki na tygodniu, znowu zaczęłam je oglądać. No i tak Czarodziejki stały się moim ulubionym serialem ;D

ocenił(a) serial na 9
J_McMahon

Nudziłam się. Włączyłam tv i zaczełam skakać po kanałach, trafiłam na czarodziejki spodabały mi się i zaczełam oglądać.

kathi154

Ja jakoś kiedyś z nudów oglądałam telewizję i natrafiłam na Polsacie na 1 bądź 2 odcinek. Bardzo mi się podobało., Oglądała częściej i tak mi zostało ;).

J_McMahon

No prosze większość ogląda "Charmed" od dłuższego czasu..;))

ocenił(a) serial na 6
J_McMahon

Ja nie;) Dopiero od sierpnia;)