Witam,
oglądam serial w tv, więc nie znam jego zakończenia a chciałabym kilku rzeczy się dowiedzieć.
Moglibyście mi odpowiedzieć na te pytania?
1/ Kiedy Piper i Leo się pogodzą już na stałe?? (w którym sezonie, odcinku??)
2/ Czy Leo cały czas będzie starszym??
3/ Kto jest tym wielkim zagrożeniem dla Wayata (nie wiem czy dobrze piszę imię), chodzi mi o osobę, która ponoć miała w nich zasiać zło.
4/ w dzisiejszym odcinku Chris powiedział dziadkowi, że Piper umrze, kiedy ten będzie miał 14 lat... smutne to, ale może jakoś uda im się odwrócić ten los??
Proszę was o pomoc!! Bardzo mnie to ciekawi.
1)W7 sezonie na początku lub pod koniec 6(nie pamietam dokladnie ostatni raz lokalam charmed z pol roku temu)
2)Nie będzie cały czas starszym.
3)nie pamiętam..
4)uda się odwrócić ten los
kazdego pouczasz a na forum o "gejach z czrodziejek" napisales jak moja 4letnia kuzynka :))
Kolego "WOJOWNIK GARFILDA" po pierwsze jestem "DUDUSIA", co wskazuje na płeć żeńską, więc jak już to zwracaj się do mnie jak do kobiety.
Po drugie chyba napisałam w nawiasie, że nie jestem pewna pisowni, w końcu nie każdy musi znać język angielski. Ludzie szczycą się pisownią angielską a po polsku dobrze pisać nie potrafią...
dudus spoksik przeciez on nawet nie umie po polsku to jak ma umiec po angielsku ?? on ma 9latek :D dopiero co wyskoczyl z Becika i nauczyl sie Pisać :D i sie tym szczyci ze zobaczyl jak ma Leo na Nazwisko i to przepisal <lol2>
Ja obejrzałam już całe Charmed, więc mogę spokojnie odpowiedzieć xd
Uwaga, spoiler:
1)W 7x16 (The Seven Year Witch) Leo przestaje być Starszym, więc zostaje z Piper.
2)^Nie.
3) Ta osoba to Gideon- Starszy.
4) Przyszłość się zmieni, Piper dożyje sędziwego wieku, wraz z Leo zostaną szczęśliwymi dziadkami.
Początek 7 sezonu koncentruje się na Avatarach i tworzeniu Utopii, a koniec na walce z potężnym demonem Zankou. Ogólnie ja oceniam 7 sezon jako mało udany. 8 jest ciekawszy ;)