PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Od piątku, 5 grudnia, Polsat puszcza od początku Czarodziejki.
Po 2 odcinki od Pon do Pt od 12:00

korzuchownikx

aha czyli od 1 sezonu???? o 12???? przecież ja jestem wtedy w szkole:(((

Leo_Wyatt

faktycznie od 5 grudnia ale o 12? przecież wszyscy sa w szkole albo w pracy. powinno być wcześniej:/

Leo_Wyatt

a co ty tak to przeżywasz?

Phoebe123

nie twoja sprawa...

Leo_Wyatt

no wiesz, to jest PUBLICZNE forum, więc raczej moja...

korzuchownikx

To ja tez nie obejrze bo bede w pracy, ale sobie nagram.
Ciesze sie ze powtarzają lubie pierwsze trzy sezony najbardziej.

Regan_McLeod

no ja tez uwielbiam 1-3. a co do dzisiejszego odcinka:) fajny był:d szczególnie jak biedna Phoebe oberwała w twarz tortem urodzinowym Piper HA HA HA :))) ps: może mi ktoś powiedzieć jak Chris uratował Wyatta??? bo przegapiłem to:(((

Leo_Wyatt

Siostry zaatakowały "Zakon", ale jeden z demonów skrył się w polem siłowym Wyatta, które odrzuciło Piper gdy ta chciała zabrać swoje dziecko. Wtedy w polu Wyatta orbował się Chris, zabił demona i kazał Piper wycelować różdżką w synka. Mały odmienił się i opuścił swoje pole siłowe ;)

ColeTurner

macie jakieś bardzo dziwne metody na pisanie odpowiedzi... bo tak: zdanie zaczynacie z małej litery(nie powinno się tak robić, ale jeśli ktoś nie ma czasu to jest to do zrozumienia), imiona i "zwroty" typu: "ha ha ha" już z dużej... kto was tego nauczył...?

Phoebe123

ovjsfhyfajkfhdsfkhsdfdsjkfhsjkfhsdjfhdskjfhdsfjkshdfjksdhfjkdshfks

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Sama nie zaczęłaś zdania w powyższym poście z dużej litery, więc się lepiej przymknij :)

DevaKONTOZAWIESZONE

Ona za czymś coś napisze powinna 100000raz pomyśleć;P bo z tym myśleniem to kiepsko kiepsko....

Leo_Wyatt

deva, naucz się moja droga czytać. napisałam, że jak już pisze, to niech pisze albo z małej litery, albo z dużej, nie na przemian i nie z wyjątkami. oto dowód, że masz najwięcej 11 lat!
do leo: no to nie wiem ile by mi takie myślenie zajęło. zapewne długo. a co do myślenia...kiepsko to jest z tobą... i z twoją ortografią. ale cóż, wad genetycznych się nie da wyleczyć...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Czyżby kolejna Cathy? Kurde odpuść kobieto bo nikt nei chce tu sie kłócić! Może Leo przeżywa bo opuścił jakieś odcinki? A może poprostu chce obejrzeć? ;/ Co do Twojego postu na temat pisowni użytkowników : nie Twoja sprawa jak kto pisze. Mnie jakoś bardzo nie razi mała litera na początku zdania. Zresztą sama zaczęłaś je z małej a z Twojego postu NIE wynika : jak już pisze, to niech pisze albo z małej litery, albo z dużej, nie na przemian i nie z wyjątkami - z Twojego postu wynika że mamy zaczynać zdanie z dużej a zwroty typu haha z małej. I jak chcesz tu krytykować a nie rozmawiać o serialu to może lepiej nie wchoć na tą strone

palafka

To nie kolejna Cathy tylko ta sama tylko zmieniła nick na Megan.

Regan_McLeod

ja tylko zwróciłam uwagę! i ja nie mówię, że ma pisać z dużej litery! tylko żeby pisać z małej albo dużej, nie na przemian!
a poza tym, to co was to forum tak obchodzi?

Phoebe123

Ale beznadziejnie ;((. Uwielbiam sezony 1-3, a nie będę ich oglądała, bo przeważnie jestem w szkole do 13:25, 14:15...

P_Halliwell

Skoro już piszecie to napiszę tak: nie warto się kłócić z byle powodu. Megan napisała co myśli więc nie bądźcie na Nią źli. Niektórych razi "a" zamiast "ą" a niektórych nie. To już kwestia osobista.

Do wszystkich: każdy pisze co myśli. Megan nie podobało się to, że ktoś pisze tak a nie inaczej. Więc uszanujmy Jej pogląd.

Do Megan: Na forum nie obowiązuje styl oficjalny, więc niech każdy pisze jak chce (oczywiście bez przesady ;) ) Więc takie rady zostawmy raczej dla siebie (tak będzie lepiej)

ColeTurner

najlepiej ją ignorować bo i tak nie ma nic mądrego do powiedzenia. :)

Leo_Wyatt

tak samo jak ty, leo???

Phoebe123

Megan, Leo przestańcie zamiast na siebie wzajemnie 'wjeżdżać' napiszcie coś ciekawego o serialu, bo Ty Megan jak myślę też lubisz Charmed Ones, mylę się? ;)

ColeTurner

no niestety, tak... nie lubię "charmed"...

Leo_Wyatt

no i co kogo obchodzi? swoje zbędne wyznania zachowaj dla siebie.

Leo_Wyatt

do leo:
pierwszy post: wyczerpująca odpowiedź...
drugi post: najpierw naucz się poprawnie formułować zdania, ok?

Phoebe123

a ty naucz się myśleć

Leo_Wyatt

ty również, matołku.
P.S zdanie kończy się kropką.

Phoebe123

wolno mi pisać jak chce :) a ty nie masz nic do powiedzenia, pozatym widać jak nosisz ze sobą poziom kultury osobistej nie trzeba cie znać ale wystarczy przeczytać twoj post powyżej jaka jesteś.

Leo_Wyatt

och, i kto to mówi? "ovjsfhyfajkfhdsfkhsdfdsjkfhsjkfhsdjfhdskjfhdsfjkshdfjksdhfjk dshfks"-----> co to jest?
a poza tym, to niestety muszę cię zmartwić, ale mam coś do powiedzenia... i nie wydaje mi się, żeby było ci wolno "pisać jak zechcesz", bo to jest forum publiczne, a nie twój prywatny notes.
a i nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz! to taka rada.

Phoebe123

djkksdjsldkjsdskdjaldjsldkjsdjkadldjkj lecz się:)

Leo_Wyatt

no wiem, że ty się już leczysz. nie musisz się chwalić. a i poproś rodziców, żeby kupili ci nową klawiaturę, bo ta ci się coś psuje... pewnie za bardzo w nią waliłeś/aś, albo po prostu jest już stara...

korzuchownikx

Nie macie się gdzie kłócić już. To jest forum o serialu, a nie kto jak pisze i czy po kropce czy po przecinku.

ocenił(a) serial na 8
korzuchownikx

Nie to, żebym lubiła gdy się kłócicie, ale czasem to aż mi się śmiać chce jak to czytam ;D Oczywiście nie z Was, tylko z tego co piszecie ;D Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Leo nie spodziewałam sie że będziesz ciągnąć tą rozmowę.

Jesli chodzi o powtórki - to jak sie pospiesze to jedynie w piatek moge ogladac ostatnie 5min ;/

Oldzia_

Megan - napisałaś, że nie jesteś fanką Charmed, podejrzewam nawet, że nie znosisz tego serialu, ale dlaczego w takim razie udzielasz się na forum fanów tego serialu? I wykłócasz się niepotrzebnie? Masz rację to forum publiczne. Możesz na nim pisać nawet jeśli nie jesteś powiązana z serialem, ale powiedz mi po co pisać niepotrzebne posty i zaśmiecać nimi forum?
Jeśli chcesz się z kimś powyzywać to sobie wejdź na czata.

ColeTurner

Palafka własnie zdałem sobie sprawe że nie warto ją ciagnać:)

Leo_Wyatt

Szkoda że serial jest o 12... :( fajnie byłoby zobaczyć serial jeszcze raz od początku

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Megan, na prawde wspaniały masz dowód na to, ze mam 11 lat, aż jestem pod zachwytem (;

DevaKONTOZAWIESZONE

no to bądź "pod zachwytem".
no a ja jestem pod zachwytem waszego poziomu. leo, zaprzeczasz sam(a?) sobie; napisałeś(łaś?), że nie ma sensu ciągnąć kłótni. a założę się, że zaraz mi odpiszesz... trzy słowa: "żal.pl"...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Megan, tylko, że to Ty ją ciągniesz, bo to Ty ciągle prowokujesz. Teraz też to zrobilas mowiac do Leo jak do dziewczyny. To jest po prostu prowokacja a jakbys nie zauwazyla to staramy się nie przejmować takimi bzdurami jakie piszesz, ale czasem sie nie da. Jesteś normalnie jak wirus.
A tak w ogole pisal juz ktoś proźbę o zablokowanie IP komputera Cathy tak aby w ogole nie mogla sie logować na filmwebie ani robić nowych kont? Jeśli nie to szybko sie to załatwi. Jak ma więcej komputerow, to tak będzie miala każde po kolei blokowane, jezeli sie nie poprawi.
Pozdro :D

DevaKONTOZAWIESZONE

hahaha czy wy wszyscy jestescie normalni?? juz tyle razy czytalam na tym forum zeby nie zwracac uwagi na czyjes zaczepki bo nie ma sensu a cigle to robicie!! na poczatku wchodzilan na to forum bo chcialam sie czegos dowiedziec o charmed i kto jaki ma poglad na ten film a teraz wchodze tylko bo chce mi sie z was wszytskich smiac. zeby na forum klocic sie o pisowni??? ubaw niesamowity! jednak dzisiejsza mlodziez nie ma powazniejszych problemow jak te na forum.

ocenił(a) serial na 10
ewcia0133

A ja się mogępośmiać z Ciebie, bo uogólniasz, zamiast sie z czymkolwiek zapoznać :/

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

dobra możemy już skończyć? chyba wszystkich już wkurzaja te kłótnie lub spory

Phoebe123

kur megan jaka ty jestes poje... zal cie dziecko coraz bardziej, totalne z ciebie posmiewisko, wypier... stad i sie tu nie pojawiaj, wiem ze twoje iq jest mniejsze niz zero, ale po co sie tak osmieszasz, tak zalosnego debila jak ty w zyciu nie spotkalam, kretynko skonczona

megan_19

Megan to ty stad .... Deva przynajmniej normalnie rozmawia i zna i ogladala charmed. A ty nie wiem po co tu jestes. To jest forum o serialu, a nie o tym jak sie pisze.
I jakby ci tu powiedziec kto przezywa ten sie tak sam nazywa.

Regan_McLeod

wiem przepraszam za to jaka debilka jestem

Regan_McLeod

A do innych nie odpisujcie jej i nie zwracajcie na nia uwagi jak bedziemy omijac jej posty i nie zwracac uwagi to sobie pojdzie.
NIE ODPISUJCIE JEJ, A JAK COŚ WAM W KOMENTACH NAPISZE TO KASUJCIE I TYLE.

megan_19

witam, jesztem megan jesztem totalnym debilem, szory za gÓpote moja, tak mie wyhowano

megan_19

jesztem totalnym debilem! tak JA MEGAN przyznaje sie do tego wybaczcie moja gÓpote

megan_19

tak, ty też wypier***, devo! najpierw założyłaś konto jako "światopogląd", potem jako "antycathy", a teraz jako megan... i kto tu jest "kretynką skończoną"? a n swoim blogu podajesz link do swojego konta! ha ha ha ha ha ha ha!
P.S wytłumacz mi znaczenie słowa iq, ok? bo ja takiego nie znam...