PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51412
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Od piątku, 5 grudnia, Polsat puszcza od początku Czarodziejki.
Po 2 odcinki od Pon do Pt od 12:00

Phoebe123

Megan to ty stad .... Deva przynajmniej normalnie rozmawia i zna i ogladala charmed. A ty nie wiem po co tu jestes. To jest forum o serialu, a nie o tym jak sie pisze.
I jakby ci tu powiedziec kto przezywa ten sie tak sam nazywa.----> to co, z twojego postu wynika, że jak "nie znam i nie oglądam charmed", to mam się tu nie udzielać?

Phoebe123

bosh, megan jakie ty glupie dziecie jestes ;]

Phoebe123

wiem ze takiego slowa nie znasz ;) za glupia na takie slowa jestes, wlasnie dlatego napisalam ze twoje iq wynosi 0 i wez sie nie smiej powietrze zanieczyszczasz swoich nieswiezym oddechem

LUDZIE PRZEPRASZAM ZA TA JAKA KRETYNKA JETEM!
PODPISANO: CATHY, MEGAN

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

A ci znów się kłócą. Ludzie!!! Opanujcie się!!! A co do Megan: Każdy ma prawo mieć swoje poglądy oraz własne spojrzenie na świat. Jak już musisz zaczynać sprzeczki, to posprzeczaj się sama ze sobą. Zobaczysz, po takim czymś się powstrzymasz od wylewania żali na publicznym forum. Rozumiem, raz czy dwa. Ale nie non stop!!! Jeżeli nie lubisz jakiegoś serialu, to po jakiego grzyba ciągle przesiadujesz na jego forum??? Żeby innych wkurzać???:/

korzuchownikx

Zaczyna być coraz zabawniej.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

haha o boze teraz zalozyla dwa takie same konta i znow bedzie mnie oskarzala xDDD tak samo jak ostatnio zrobila sobie konto takie jak moje i myslala ze mnie ktos za to znienawidzi... ludzie ona jest szczytem idiotyzmu, robi nowe konta zeby kogos móc oskarzyc, nie chcialabym miec z nia doczynienia w sadzie, bo jeszcze kogos by nieslusznie oskarzyla, takie bahory sie tepi... no ale nikt nie jest zly, a jedynie robi zle rzeczy... a jak ktos wierzy w to, ze to ja zalozylam to konto światopogląd, antycathy, megan2, i deva2 to sprawdzie sobie IP komputera i porownajcie :) No ale światopogląd i antycathy robia dobrą robote, wiec ich sie nie czepiam. Aha i ponawiam pytanie-czy ktoś zgłaszam tego bahorka adminom, tzn zeby zablokowali calkowicie jej IP? bo juz mnie zaczyna meczyc, to oskarzanie mnie o wszystko, chociaz tak na prawde gdzies mam cale te klotnie, i raczej smieje sie z cathy/megan, ze sie podnieca tym, ze kazdy sie na nia wkurza...

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Idź sie bawic z tymi swoimi krabami, które masz w opisie na gg :) a tak pozatym to pokazałaś szczyt kulturalnego języka, w wypowiedzi na poprzedniej stronie.

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

w godzinach w jakich byly te wiadomosci od megan jakiejs z rozdwojona jaźnią, ja hgaalam na gg z kumplem, no ale ona mnie ma żadnych wiec nudzac sie wkurza ludzi na filmwebie i Bóg jeden wie na ilu jeszcze portalach stronach i forach i blogach.

DevaKONTOZAWIESZONE

omg... deva, weź ty nie obrażaj Boga i nie kalecz mowy polskiej!!!

Phoebe123

no, a paczcie. kiedy megan się wylogowała, dostępna jest deva... to na 100% ona.

Phoebe123

no co wy ludzie, dajcie spokój megan czy tam cathy czy tam jak tę kretynkę teraz zwą, niech się dziecko połudzi, że Deva to Światopogląd i Antycathy i druga Megan, ona wie że każde z nas to inna osoba, wmawia tylko innym, żeby pokazać, że mało osób jej nie lubi ;] niech się dziecko połudzi jak jej to przyemność sprawia ;))

Phoebe123

skoro już tak łapiesz kretynko za słówka, wytłumacz wszystkich tu zebranym, obecnym, obserwującym ten temat i nabijającym się z ciebie, co oznacza słowo 'paczcie' i co oznaczają znaki przystankowe, wytłumacz no dziecko, aha i dlaczego cudzysłów zaczynasz od wysoko postawionych znaków, nie wiesz , że to się zaczyna od niżej postawionych znaków

korzuchownikx

Megan to samo można powiedzieć o tobie. Jak ty jestes to nie ma tej drugiej megan i divy dostepnej a jak one sa to ciebie nie ma.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

wiesz, Megan, godzina o niczym nie świadczy, ja czesto ejstem w tym czasie co inni lub chwile po nich i jakos nie znaczy to ze ja to oni, a to Ty prowadzilas sama ze soba dialog bonikogo wtedy jak widac nie było. i jeszcze to celowe oskarzenie bardziej cie pogrąża, glupie dziecko. a co do mowy polskiej, to patrz na swoją. I moja sprawa jest czy obrazam Boga czy nie, chociaz tego nie robie ale Ty jestes taka durna, ze nie wiesz co to znaczy obrazac, bo gdybys wiedziala, to nie mialabys tutaj tylu wrogów :)

DevaKONTOZAWIESZONE

Smieszni jestescie ;] Ja akurat wam powiem zebyscie kontynuowali ten "temat" bo naprawde mozna z tego lac x) Temat "kolejne powtorki...", wlasciwie mnie nie powinien interesowac bo sezony 1-3 mam obejrzane na youtube, i oprocz paru konkretow zalosna dyskusja... Najlepsza jest oczywiscie Megan - dziewczyno zachowujesz sie jakbys nie miala zycia... Znajdz sobie jakas pasje, hobby, nie wiem, to co tu wypisujesz nie jest normalne. No i jescze Leo - za bardzo sie jarasz tym co ona tu pisze, jestes fanem serialu, fajnie, szanuje to, ale daj se spokoj

goodnick

Jedyna mądra osoba na forum...masz rację z ich postów można sie nieźle pośmiać...a co do Leo to każdy może pisać z jakiej litery chce to jest forum nie szkoła czy pisno oficialne.

ocenił(a) serial na 10
Ava_Elizabeth

Jedyna? A znasz np.mnie abymowic zeja nie ejstem?! no sory, ale co tej mam siedziec cicho jak Megan sie za mnie podaje robiac nowe konto, albo udaje kloptnie z samą soba, mowiac ze ja zrobilam sobie nowe konto. I ja mam siedziec cicho a niech wszyscy mysla ze ja jestem tak poje***a jak Megan... sory ale nie odpowiada mi tak błęda opinia, i wole napisac prawde!
i sory za literowki, juz ide spac, scpiaca jestem:P

DevaKONTOZAWIESZONE

skoro już tak łapiesz kretynko za słówka, wytłumacz wszystkich tu zebranym, obecnym, obserwującym ten temat i nabijającym się z ciebie, co oznacza słowo 'paczcie' i co oznaczają znaki przystankowe, wytłumacz no dziecko, aha i dlaczego cudzysłów zaczynasz od wysoko postawionych znaków, nie wiesz , że to się zaczyna od niżej postawionych znaków----> ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!! nie wiesz devo, co znaczy słowo "paczcie"??? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!! to zajrzyj do słownika!!!
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Phoebe123

JESTEM MEGAN KOMPLETNA DEBILKA ;)))

korzuchownikx

Witam. Dziś z ciekawości zajrzałam na to forum i widzę, że co 3 temat jest pełen bezsensownych kłótni. Po co marnujecie czas? Są tu na pewno osoby, które chcą pogadać spokojnie i na temat. Nie dajcie się sprowokować. A jeśli już na prawdę będziecie mieć dość to napiszcie do moderatora, który opiekuje się tym forum albo do któregokolwiek niech zrobi porządek. Zgłaszacie wogóle posty do moderacji?

ocenił(a) serial na 10
Kassandra_

napisalam juz aby usuneli Meganta co napsiala tlye razy dwuliterowy symbol''ha''

DevaKONTOZAWIESZONE

no, devo... ja też cię już zgłosiłam.

Phoebe123

a poza tym, to malutka, nie używaj słów , których znaczenie nie rozumiesz... wiesz co to dwuznak lub symbol? no na pewno nie wiesz. no , ale w trzeciej klasie podstawówki jeszcze tego nie uczą...
symbol-->http://pl.wikipedia.org/wiki/Symbol
dwuznak-->http://pl.wikipedia.org/wiki/Dwuznak

Phoebe123

sorry miało być ,,znaczenia''...

Phoebe123

Zachowujecie się jak dzieci. Od takich zabaw macie blogi. Na to forum czasem wchodzą osoby postronne i zamiast informacji o serialu czytają ciągle wasze kłótnie.

Kassandra_

sie nie podoba, wypad, podpisano: kompletna debilka megan

megan_19

a nie powinno być: ,,kompletna debilka deva''???

Phoebe123

megan, czego ty chcesz paszczurze, nie widzisz, że przygaszam cię debilu każdym słowem? jesteś totalnym kretynem, wiem że oszukujesz siebie że jestem deva ;)) mogę być dla ciebie deva, mogę być dla ciebie cathy czy ta druga megan czy tez antycathy ;)) jak chcesz debilu, odnieś się do swoich błędów:
weź "kotku", co ty masz z tą refleksją? nowe słówko się znalazło w naszym słowniku? ojoj, jakie przykre:(( a poza tym to co to ma wspólnego z matmą? "kotku"? no co? odebrało ci mowę, paszczurze jeden? co? i zdanie się kończy kropką, więc ja proponuję się tobie pouczyć!!!
- według ciebie przykre jest rozwijanie swoich możliwośći, zdolności, poszerzanie zakresu własnych słów?
no to dopiero jest przykre :))
albo to:
o kur** weź się odpier***
- no cóż....
albo to:
" aha, i naucz się interpunkcji, bo nie wiesz, że trzeba posługiwać się znakami przystankowymi !"

SKARBIE! ZAPAMIęTAJ RAZ NA ZAWSZE! ZNAKI TE NAZYWAMY PRZESTANKOWYMI, A NIE PRZYSTANKOWYMI

PRZESTANKOWE!!!!
albo to:
- no światopogląd (autor antycathy") :D toś klasę wykazujesz... :D ale to dobrze :D przynajmniej jest się z kogo pośmiać xD

-wiem że wykazuję klasę, jakąś przynajmniej mam, posiadam, niestety twój malutki móżdżek nie potrafi pojąć, tak prostej regułki jak ta: antycathy i światopogląd to dwie różne osoby
k0t3CzQ czy ty nie rozumiesz ilu tu masz wrogów?
aha ps. przytoczę twoją błyskotliwą wypowiedź na moim koncie
"o kurw* spierdal***!!! I po h** włazisz na mój blog? małą śmierdząca pijawko?"
powalające czyż nie? ojej, cathy się zezłościła! oh, okrutna jestem,
spróbuję jeszcze raz:
pomyslmy... dlaczego nikt cie tu nie lubi:
1. jestes glupia? oczywiste
2. masz kompleksy? najprosciej
3. nie ma osoby ktore moze nad toba zapanowac? zbyt oczywiste
4. jestes obrzydliwa sekutnica?? kurcze.... zbiera sie co?? mozna jeszcze tego tysiace wymienic, niestety, wiec moze pomysl sama, usiadz na swoim grubym dupsku, pogadaj ze swoim najlepszym przyjacielem: firefox czy tam explorer i zastanowcie sie razem: dlaczego nikt nie lubi cathy?

albo to:
- masz 10 lat? typowo xD
komentarza u góry nawet nie czytałam

- pewnie że czytałaś
1. nie jesteś za bystra na to
2. nie umiesz czytać
3. nie myślisz
4. nie potrafisz się bronić ( a jeżeli już to robisz to piszesz że ktoś ma max 10 lat)
zadam ci skromne pytanie, dlaczego twierdzisz że wszyscy którzy inteligentnie cię dołują i sprawiają że jesteś jeszcze głupsza niż jakikolwiek renesans o tym wie mają 10 lat? ostatnio było 11, zjechało do 10? piękny jest ten świat... z dnia na dzień jest się młodszym! i to o cały rok! bardzo inteligentnie

odnieś się do tych swoich żałosnych wypowiedzi, później zamieniaj się ze mną w dyskusję i utożsamiaj z kim chcesz,

ocenił(a) serial na 10
swiatopoglad

Jezu ja z tego dziecka nie moge, naprawde... Wydaje Ci sie, że jak założysz dwa konta i bedziesz mowila ze na jendym to ja Cie osmieszam i myslisz ze ktos tu uwierzy, to sie mylisz bo takich kretynów jak Ty tutaj nie ma. Jesteś totalnie niewiadomo jaka. Siedzisz na filmwebie od ponad roku i sie na wszytskich forach na jakich pojawisz wykłócasz i tlumaczysz niby tym, ze masz prawo wyrazić swoją opinię-ok, ale nie musisz robic ze swojej opinii kolejnej klotni, kolejnych prookacji i kolejnych obleg wobec innych, a robisz to za kazdym razem. Nawet ja nie pojmuję jak może egzystować takie stworzenie jak Megan/Cathy na tej ziemi.Jestes niewyzyta i probojesz to wyrzucićtu na forum, zamiast znaleźć jakiegoś kolege czy kolezanke i sie pobawic w dom:D czy cos. Na prawde nie wiem... ehh... 1 raz mam doczynienia z kims takim jak to stworzenie.

DevaKONTOZAWIESZONE

tak, devo, teraz oskarżaj mnie. ja założyłam to konto? a opis? a notka? pasują idealnie do ciebie ,,mała wstrętna pijawko'' ! i ja na fw ,,siedzę'' od stycznia!
P.S. bardzo proszę, abyś objaśniła nam , co oznacza słowo ,,wyrzucićtu'', bo jestem bardzo ciekawa...

Phoebe123

ej, no czemu się jeszcze jako deva lub megan nie zalogowałaś ? przecież każdy z nas chce zobaczyć twą głupotę , devo , co nie???

Phoebe123

ej, no czemu się jeszcze jako światopogląd lub megan nie zalogowałaś ? przecież każdy z nas chce zobaczyć twą głupotę , devo , co nie???

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

no to jak widac jestes na tyle madra ze umiesz pisać tak jak ja, chociaz nie wiem co tam napisalas bo nie zagladalam na konto ani Twoje ani Twoje drugie jako megan2

DevaKONTOZAWIESZONE

na megan 2 na pewno zaglądasz, przecież to ty je stworzyłaś... a poza tym to nawet największy debil się domyśli , że to nie ja .

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Tak, ja je stworzyłam? Ciaglę to mówisz, tylko, ani jednego dowodu nie przestawiłaś:)ja natomiast już kilka długich wiadomości napisałam o tym, wiec nie mam zamiaru znow tłumaczyć. Jak jesteś taka głupia to trudno, ja już sobie z Toba dam spokoj, bo tylko męczysz i męczysz... ehh te dzieci, czemu rodzice sie nimi nie zajmą??

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Ja już o tym sie wy;powiadałam i nie mam zamiaru znow pisać o tym samym. meczysz i meczysz... ehh te dzieci, czemu rodzice sie nimi nie zajmą??

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Deva a może Tobą sie nie zajmują? bez przesady nikt tu nie ma prawa obrażać innych nawet jeśli ktoś zaśmieca to forum. ;/ Przy okazji Deva widze że nie zauważyłaś że już tylko TY tutaj piszesz i sie kłócisz z Megan ;/

ocenił(a) serial na 6
DevaKONTOZAWIESZONE

Ponawiam:
Ludzie!!! Opanujcie się!!! Każdy ma prawo mieć swoje poglądy oraz własne spojrzenie na świat. Jak już musicie zaczynać sprzeczki, to posprzeczajcie się same ze sobą. Zobaczycie, po takim czymś się powstrzymacie od wylewania żali na publicznym forum. Rozumiem, raz czy dwa. Ale nie non stop!!! Jeżeli nie lubicie jakiegoś serialu, to po jakiego grzyba ciągle przesiadujescie na jego forum??? Żeby innych wkurzać???:/

Phoebe123

witam, znowu megan utożsamia mnie z devą megan 2, antycathy... no cóż jeżeli tym sposobem się dowartościowuje to dlaczego nie, a ja też mam do przeakzania tutaj głupotę megan:
megan, czego ty chcesz paszczurze, nie widzisz, że przygaszam cię debilu każdym słowem? jesteś totalnym kretynem, wiem że oszukujesz siebie że jestem deva ;)) mogę być dla ciebie deva, mogę być dla ciebie cathy czy ta druga megan czy tez antycathy ;)) jak chcesz , odnieś się do swoich błędów:
weź "kotku", co ty masz z tą refleksją? nowe słówko się znalazło w naszym słowniku? ojoj, jakie przykre:(( a poza tym to co to ma wspólnego z matmą? "kotku"? no co? odebrało ci mowę, paszczurze jeden? co? i zdanie się kończy kropką, więc ja proponuję się tobie pouczyć!!!
- według ciebie przykre jest rozwijanie swoich możliwośći, zdolności, poszerzanie zakresu własnych słów?
no to dopiero jest przykre :))
albo to:
o kur** weź się odpier***
- no cóż....
albo to:
" aha, i naucz się interpunkcji, bo nie wiesz, że trzeba posługiwać się znakami przystankowymi !"

SKARBIE! ZAPAMIęTAJ RAZ NA ZAWSZE! ZNAKI TE NAZYWAMY PRZESTANKOWYMI, A NIE PRZYSTANKOWYMI

PRZESTANKOWE!!!!
albo to:
- no światopogląd (autor antycathy") :D toś klasę wykazujesz... :D ale to dobrze :D przynajmniej jest się z kogo pośmiać xD

-wiem że wykazuję klasę, jakąś przynajmniej mam, posiadam, niestety twój malutki móżdżek nie potrafi pojąć, tak prostej regułki jak ta: antycathy i światopogląd to dwie różne osoby
k0t3CzQ czy ty nie rozumiesz ilu tu masz wrogów?
aha ps. przytoczę twoją błyskotliwą wypowiedź na moim koncie
"o kurw* spierdal***!!! I po h** włazisz na mój blog? małą śmierdząca pijawko?"
powalające czyż nie? ojej, cathy się zezłościła! oh, okrutna jestem,
spróbuję jeszcze raz:
pomyslmy... dlaczego nikt cie tu nie lubi:
1. jestes glupia? oczywiste
2. masz kompleksy? najprosciej
3. nie ma osoby ktore moze nad toba zapanowac? zbyt oczywiste
4. jestes obrzydliwa sekutnica?? kurcze.... zbiera sie co?? mozna jeszcze tego tysiace wymienic, niestety, wiec moze pomysl sama, usiadz na swoim grubym dupsku, pogadaj ze swoim najlepszym przyjacielem: firefox czy tam explorer i zastanowcie sie razem: dlaczego nikt nie lubi cathy?

albo to:
- masz 10 lat? typowo xD
komentarza u góry nawet nie czytałam

- pewnie że czytałaś
1. nie jesteś za bystra na to
2. nie umiesz czytać
3. nie myślisz
4. nie potrafisz się bronić ( a jeżeli już to robisz to piszesz że ktoś ma max 10 lat)
zadam ci skromne pytanie, dlaczego twierdzisz że wszyscy którzy inteligentnie cię dołują i sprawiają że jesteś jeszcze głupsza niż jakikolwiek renesans o tym wie mają 10 lat? ostatnio było 11, zjechało do 10? piękny jest ten świat... z dnia na dzień jest się młodszym! i to o cały rok! bardzo inteligentnie

odnieś się do tych swoich żałosnych wypowiedzi, później zamieniaj się ze mną w dyskusję i utożsamiaj z kim chcesz,

swiatopoglad

oj, powtarzasz się devo... a poza tym, to podaj mi sposób na... porozmawianie z przeglądarką internetową. i jeśli ja nie umiem czytać, to podejrzewam też że i pisać... wskaż, gdzie coś źle napisałam? mała żmijo, no wskaż! jesteś durna jak but, nawet się nie potrafisz podszywać, ciebie nikt nie lubi! mądrzejsze posty to pisze moja 5-letnia siostra cioteczna! gadzie mały, który nawet formułować zdań poprawnie nie potrafi! i zapisuje słowa dziwnym systemem znaków np.,,k0t3CzQ''... pokemonku... nawet nie masz pojęcia jak pojeb*** jesteś... nie dziwię się, że cały czas masz depresję i że w szkole płacą innym , aby cię bili...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

no wlasnie, nie umiem sie podszywac i tego nie robie, a reszty twojej zalosnej wypowiedzi nie bede juz komentowac, bo szkoda czasu

DevaKONTOZAWIESZONE

oo, a co ty tam takiego robisz , że szkoda ci czasu? pewnie kłócisz się na innych forach...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

eh, nie jestem tobą, zeby sie na roznych forach wykłócać. a linki do twoich kłótni(niektorych tylko)juz wiele razy podawał swiatopoglad wiec nie bede znow sie meczyla

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

proszę,przestańcie się kłócić............oszaleć można
i w ogóle jaki to ma sens?
to prowadzi do niczego i staje się męczące i drażliwe.

Versatile_Nat

no już przecież parę razy je podałaś...