Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

I znów. Ten piąty sezon jest chyba jakiś pechowy. Kolejny odcinek przepada. Co się dzieje z Polsatem? Zabierają najlepsze seriale...

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Właśnie ja mam dość polsatu. Ktoś może napisze e-mail do polsatu i spyta co on opierda*a!?

ttoommeekk_92

Ostatnio Polsat przestaje odpisywać na e-maile. Kiedyś jeszcze dostawałam odpowiedzi, a teraz olewają ;/

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Po kiepskich też nie będzie Charmed, bo finał ekstraklasy.......

ttoommeekk_92

Następny odcinek za tydzień... Chlip.. ;(

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Niekoniecznie http://pl.youtube.com/watch?v=hfi5S74xtHA

ttoommeekk_92

Tak, ale mówię o TV ;p

P_Halliwell

za tydzień też beda puszczac w czasie charmed cos innego

ocenił(a) serial na 10
kovu93

No to "fajnie". Polsat rulez...........................

P_Halliwell

E tam... Z innymi stacjami lepiej nie jest. TVP1 przeniosła "4400" z czwartku z 20.00 na poniedziałek 22, na TVP2 odcinki "House'a" przegrywają z meczami piłki nożnej, a TVN-owi swego czasu też coś odbijało z "Supernatural".
W sumie to raczej norma, że jak muszą zmienic ramówkę ze względu na jakieś specjalne okoliczności, to wylatują seriale z fabułą, których fani mogliby narzekac, że przegapili odcinek i czują się zagubieni w fabule. Mnie też to denerwuje, ale przegapienie odcinka byłoby dla mnie jeszcze bardziej denerwujące.

Khaosth

Helo, niestety 25 maja tez nie polecą Czarodziejki, puszczą Misiek Koterski Show, daremnie, dziś pisałam do Polsatu ciekawe czy odpiszą. To już jest rzeczywiście przegięcie, nie wierzę, żeby serial miał za małą oglądalność!! O co kaman? W innych krajach już dawno skończyli, lub powtarzaja wszystkie sezony, a my stoimy na 5 sezonie, i takie cyrki... Żałosne

bs85

Sorki, za tydzień poleci serial normalnie, i to 24 maja:) sory.

P_Halliwell

A ja napisałam do Polsatu i oczywiście nie raczyli odpowiedzieć... :-p

czarodziejka94

Kiedyś jak pisałam do Polsatu już następnego dnia dostawałam odpowiedzi... Teraz oni nadzwyczajnie nad olewają. Pisałam kilkanaście e-maili związanych z Sabriną, nastoletnią czarownicą.