Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

wielu z was pyta sie dlaczego Shannen odeszla z Charmed ? Przeczytajcie sobie kawalek wywiadu Aarona Spellinga ( rezysera Charmed) a sie dowiecie :

,, .... Od poczatku serialu na planie byly klotnie . Najpierw miedzy Alyssa Milano i Shannen Doherty , a potem miedzy Alyssa a Rose Mcgowan. W 2001 r. powiedzialem DOSC !!! Jedna z aktorek musiala odejsc . Wybor padl na Shannen .. Potem przyznalem - To byl blad ''

I jeszcze jak Aaron scharakteryzowal Alysse :

,, Niewdzieczna awanturnica - tak Aaron scharakteryzowal Alysse i zapowiedzial ze aktorka juz nigdy nie zagra w jego produkcjach.''

ocenił(a) serial na 10
Blair

No i wreście wyszła prawda na jaw a ja wiedziałam że to wszystko przez tą głupią Alyssę. A skąd to wzięłaś?!

Chidori_Kaname

Ten wywiad byl w Swiecie Seriali z 2004 r,

Chidori_Kaname

Szkoda, że Shannen odeszła. Ciekawe o co się kłóciły...

ocenił(a) serial na 10
Blair

O tak Aaron popelniles wielki blad! :((((((((((((

ocenił(a) serial na 10
waszka_3

lubie jak gra Alyssa ale jednak .... przez nią nie ma prue. wole od niej piper. a myslalam ze to shannen sie kłociła a nie alyssa. ona na taka nie wyglada

ocenił(a) serial na 10
palafka

wyślesz mi cały ten wywiad? jesli to nie klopot. moj e-mail palaf3@op.pl

palafka

jak mam ci go wyslac ? Ja go z gazety przepisywalam

Blair

jak mam ci go wyslac ? Ja go z gazety przepisywalam

Blair

zrob jego fotke... albo zeskanuj w czym problem?
ja tez go chce saandeerkaa@buziaczek.pl

linds20

trzeba miec skaner ;] albo aparat cyfrowy ..

ocenił(a) serial na 10
Blair

ale dlugi on jest? moglabys sie poswiecic i np zrobic taki temat tutaj na forum w ktorym bys przepisala ten wywiad. ludzie byliby wdzieczni ja tez ;] prosze!

palafka

Oto moje zdanie:
Phoebe Halliwell jest bardzo fajna, wnosi dużo humoru...Naprawdę ją ją NAJBARDZIEJ LUBIĘ...Chcę, aby została, bo jest super. Ale jako Allysa to troszkę się kłóci, ale czy potraficie mi udowodnić, że bez powodu?

phoebe_4

Ja myślę, że nik tak naprawdę nie wie jaka jest Alyssa. Może i jest nerwowa i kłótliwa. Ale mimo to nie wpływa to na jej rolę. Phoebe jest naprawdę bardzo interesującą postacią! (Chociaż Prue też taką była) Może gdyby Phoebe grała Lori Rom nie byłoby kłopotu. A, i tu mam pytanie: dlaczego Lori nie mogła grać Phoebe?

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Właśnie,też mnie to ciekawi,dlaczego zastapili Lori Rom na Alyssę? (to było genialne)

Bellamy

bo Lori sama odeszla z podowod rodzinnych .

ocenił(a) serial na 10
Blair

no cóz ja nauczyłam sie rozróżniać bohatera od aktora. to najlepsza rzecz by nie było sytuacje ze nie lubie np phoebe bo alyssa jest taka czy taka. osobiści moze miała powód na kłótnie z shannen (nie ze nie lubie prue bo bardzo lubie) ale o ile wiem to pomaga np biednym dzieciom akcje harytatywne itp. tak wie cnie jest zła xD

palafka

Jakos z Merloce Place tez ja wywalili ;] Przez klotnie z Heather Locklear . Daje biednym dzieciom jak wiele innch gwiazd . Holly czy Shannen tez przeznaczaja na cele . Slyszalam nawet , ze zalozyly fundacje ;]

ocenił(a) serial na 10
Blair

Biedna dziewczynko chyba zaplątałaś sie w swoich małych kłamstewkach;/ http://www.filmweb.pl/topic/662076/Zapomniana+Prue.html " ... forum gdzie był zeskanowany cały ten materiał..." to twoje słowa Oleńka1409, RBD czy jakie tam mialas nicki jeszcze. Oczywiście wszystko tyczy sie tego że rzekomy wywiad z Aaronem S. po prostu nie istnieje albo jest nieźle przeinaczony.... żal mi cie dziewczynko...

ocenił(a) serial na 10
milus_2

Więc może dasz nam jakiegoś linka do tego forum..?? wszyscy bardzo prosimy

ocenił(a) serial na 10
milus_2

Cóż nawet sie nie bronisz, można jednoznacznie stwierdzic ze jest to przyznanie sie do winy, w twoim przypadku do kłamstwa, zrób mi przysługe i nie zasmiecaj forum twoimi kłamliwymi wypowiedziami

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Moze nawet i lepiej ze postac Phoebe gra Alyssa Milano bo jest przede wszstkim ladniejsza od Lori Rom

Blair

Droga nbnmbjmb, zamiast wypisywać w kółko i gdzie popadnie ciągle to samo co wielu osobom się już przejadło i przede wszystkim się nie podoba zajmij się czymś bardziej pożytecznym. Wszędzie Ty! Normalnie można się wściec. Aż tak bardzo Ci się nudzi? Jak tak bardzo kochasz Shannen to może połaź sobie po necie i poczytaj o swojej ulubienicy trochę więcej bo niestety ona święta nie jest. Alkohol, dragi itp - to mówi samo za siebie. No i muszę Cię rozczarować, Twoja usilna lecz bezsensowna próba przekonania całego świata jaka to Alyssa jest zła poszła na marne bo fani Alyssy pozostaną jej fanami , to samo zresztą tyczy się fanów Shannen. I jakaś byle jaka wypowiedź Aarona nie przekona ludzi do tego, że Shannen wyleciała przez Alysse :] Więc skończ z tym. Za bardzo nudzisz i zaśmiecasz forum.