PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Tak jak w temacie. Przez to ze sie rozchorowałam [;/] mam przyjemność [;))] ogladania Czarodziejek :) Coś kosztem drugiego. I te odcinki bez porównania były ciekawsze niż w późniejszych sezonach :) Może dlatego ze lubiałam Prue [oczywiscie nic nie mam do Paige ale wolałąm ZDECYDOWANIE Prudence]. Jednym słowem szkoda ze nie ma juz Prue. ;(
Aaa i ejszcze jedno Polsat jest nie wyobrażalnie [dziwną] stacją że puszcza te odcinki w godzinach kiedy jesteśmy w szkole!! Nie ma słów na tą głupotę.

smallandalone

Aaa i ejszcze jedno Polsat jest nie wyobrażalnie [dziwną] stacją że puszcza te odcinki w godzinach kiedy jesteśmy w szkole!! Nie ma słów na tą głupotę.---> wy mnie rozśmieszacie... polstat jest stacją dla osobników raczej dorosłych, a nie dla dzieci! oni powinni puszczać charmed w tvp1 jako wieczorynkę!
P.S no właśnie nie ma słów na tę głupotę... wy powinniście się w ogóle cieszyć że się fatygują i puszczają tą bajkę! a wy marudzicie, że nie ta pora emisji, że nie ten odcinek, i pytacie dlaczego tak a nie inaczej... żałosne...

smallandalone

Megan Tobie to już nie pomoże nawet psychiatra, jest już dla Ciebie za późno.

Regan_McLeod

yy, Czemu powtarzasz, to co napisałam ja? a poza tym, to jesteś lekarzem?

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Yyy o co ci chodzi co ? ;> Każdy lubi to co lubi nie twój interes ;D

smallandalone

Nie jestem lekarzem, ale pracownikiem ZUSu, ale jak wchodze na tematy i za kazdym razem widze Twoje głupie komentarze i ze prze ciebie nikt nic nie pisze to mi sie niedobrze robi

Regan_McLeod

Yyy o co ci chodzi co ? ;> Każdy lubi to co lubi nie twój interes ;D---> i znowu to samo... bo widzisz... to jest forum. fora służą do dyskusji... więc wszystko co tu piszesz JEST moim interesem... jeśli nie chcesz, żeby było to zacznij pisać pamiętnik, czy coś takiego.
do shanenn i holly: ale to nie jest powód do stawiania diagnoz...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Wiesz co zauważyłam że lubisz się kłócić z ludźmi na forum ..;] Więc badź pewna że mnie nie sprowokujesz :D Jak sie nudzisz to zajmij się bardziej twórczym zajęciem ;]

smallandalone

ja mam takie samo odczucie:) 1-3 sezony były o wiele ciekawsze:) moim zdaniem ze wzgledu na Prue;P ale co tam;) oczywiście Paige też jest fajna ale to nie to samo:) no ale i tak nie zmieniam mojego dobrego zdania na temat serialu!

ocenił(a) serial na 7
smallandalone

Według mnie sezony 1-3 nie były lepsze dlatego, że była Prue, tylko po prostu dlatego, że to było coś świeżego , ciekawego. Teraz pomysły im się skończyły, widać, ze serial był kręcony na siłę, jak dla mnie to mogliby skończyć na czwartym sezonie, a piaty i dalsze powinny w ogóle nie powstać.

reesee

Wiesz co zauważyłam że lubisz się kłócić z ludźmi na forum ..;] Więc badź pewna że mnie nie sprowokujesz :D Jak sie nudzisz to zajmij się bardziej twórczym zajęciem ;]---> no tak... wiedziałam , jaka będzie odpowiedź... wam za przeproszeniem odbija? zwróciłam uwagę, że cały czas marudzicie, a wy się rzucacie, że prowokuje... coż za naród...!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

zgadzam sie ze pierwsze 3 sezony sa naj. A megan nie bede komentowala, bo szkoda slow

Leo_Wyatt

wiecie, że używacie szeroko rozpowszechnianych na tym forum ,,wyrażeń''?

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Uświadom nas ;D

ocenił(a) serial na 9
smallandalone

dla mnie tez te sezony były naj :P(ale oryginalność xD).
Była w nich Prue,a pozatym serial się rozkręcał,był bardzo ciekawy i wiele się w nim działo.Oczywiście teraz też,ale wtedy to było takie....świeże :).I jeszcze dodałabym,że sezon 4 też był fajny,bo doszła Paige i znowu było cos nowego.

Ale teraz serial jest też dobry i potrafi zaskoczyć :]

Versatile_Nat

czyli? jak ma ,,was uświadomić''?

Phoebe123

Pierwsze 3 sezony faktycznie podobały mi się najbardziej. Zapewne to zasługa Shannen, która grała doskonale :)). No i pomysłów, bo kiedyś były lepsze.