Która postać z charmed wam sie najbardziej spodobała mi sie Piper jako ta postać to ma mój charakter a póżniej to Prue,Pheobe i Paige
ja najbardziej lubie Piper oraz Paige,a Prue i Phoebe są egzekwo na drugim miejscu :)))
kiedyś prue byłana 1 miejscu a teraz jest piper
na drugim miejscu są egzekwo phoebe i paige
Każda z nich przez jakiś czas była moją ulubioną Czarodziejką, a teraz to już od dłuższego czasu Paige :)
U mnie bezkonkurencyjnie wygrywa Prue. Była nasilniejsza(dlatego to na nią na ogół polowały demony), opiekuńcza, troskliwa. Była urodzonym przywódcą. Na początku jej było najbardziej trudno okazywać uczucia bo najbardziej przeżyła śmierć matki bo była najstarsza. Była gotowa poświęcić swoje życie dla wyżego celu by tylko bronić niewinnych. Opiekowała się siostrami jak tylko mogła, dla nich zrezygnowała ze swojego życia i marzeń by Piper i Phoebe miały wszystko co trzeba. Za to ją uwielbiam i zawsze będzie u mnie na pierwszym miejscu. Paige od samego początku mi nie podchodziła. Phoebe może być tylko szkoda, że Coole zginął. Piper jest po Prue i ona się dobrze sprawuje jako starsza siosrta:-) Choć nie mówie, że jest tak dobra jak Prue(...) Jest trozke dalej od niej.