W każdą sobotę możemy porozmawiać na temat danego odcinka Charmed, nie sądzicie? Zapraszam do opisywania, aby inne osoby mogły poczytać...Zapraszam!
Ja też się przyłączam i z niecierpliwością czekam na sobotnią kontynuację. Ostatni odcinek był poprostu powalający :)
ja także tak sądze dobry był tekst Leo
cytuję a ja myślałem że to moja rodzina jest pokręcona
(czy jakoś tak)
Zgadzam się z czarodziejką94... Tak powiedział Cole... Ten tekst mnie też rozwalił... "A myślałem, że to moja rodzina jest pokręcona"... Hehe xD... Trzeba przyznać: żadna Czarodziejka, nie jest bardziej pokręcona, niż Phoebe, prawda? Wiecie co? Nienawidze tej dziewczyny, co się uważała za Czarodziejkę w tym odcinku, gdzie zginęła Prue...Prue wyrzuciła ją przez drzwi swoją mocą, a ona później strzeliła do Piper... Boże, najgorzej było patrzeć jak biedna Prue rozpacza, a później sama umiera... Musiała być wspaniałą siostrą...:(
I co sądzicie o dzisiejszym odcinku? Jak wam się podobał? Mi bardzo! Po Phoebe nareszcie było widać że cierpi z powodu śmierci Prue. Paige spisała się na piątkę. Piper zaczęła się zachowywać jak najstarsza siostra. Dużo zmian, ale myślę że na lepsze. Bardzo polubiłam Paige :) Może nawet bardziej od Prue... Ale Prue również była niezastąpiona
Mam takie samo zdanie jak ty **Winona*
Phoeba tęskiła, Paige jest silna i fajna, Piper już tak nie rozpacza... super odcinek
poczekajcie do następnego odcinka. wtedy dopiero, zobaczycie prawdziwą rozpacz Piper... ale naszczęście wszystko skończy się dobrze.
Fajny był dzisiaj odcinek, polubiłam Paige, już nie moge się doczekać następnej soboty ;]
Do Kejta: No więc w skrócie: w dniu zginięcia Prue czarodziejki ratowały jakiegoś lekarza przed demonem Shaxem. Na ulicy je zaatakował i wszystko zarejestrowała jakaś ekipa telewizyjna i pokazała to całemu światu, więc Phoebe zchodzi do podziemia by uratować człowieczą część Cool'a, a w tym momencie ktoś z tłumu strzela w Piper. Phoebe zwraca się do Tempusa, by ten cofnął czas,ale czarownica musiała przejść na stronę zła, więc ta się zgadza. Czas cofa się do chwili wyżucenia przez Shaxa Piper i Prue przez ścianę. Niestety nie ma im kto pomóc, gdyż Phoebe i Leo są w podziemiu... Całośc przynosi tragiczny koniec...
Mi się bardzo podobał również ten odcinek...I rzeczywiście Phoebe pokazała ból z powodu śmierci siostry...Naprawdę o wiele bardziej spodobała mi się Paige :D Same dobre zmiany, no, ale przyznam, że Prue dla mnie była lepsza :( No, ale nie ma co rozpaczać...Poprostu cool odcinek:D
tak ja miałem zajrzeć w sobotę ale na działkę pojechałem a tam kompa ni ma
no to samego początku nie oglądałem ale od momentu kiedy Piper zamroziła zakonnice
nie chce mi sie tego pisać ale opowiem najlepsze kawałki:
kiedy Paige orbitalnie przeniosła świecę
kiedy jeden z źródła przemienił się w chłopca i kiedy Phoyby latała zaczęły przechodzić po niej prądy
i kiedy po wezwaniu ducha ich matki i ten duch wyszedł z koła świec i obią
Paige
Ten ,,jeden z źródła" to było źródło!
A mi się podobały fragmenty z gargulcami, albo gdy o nich mówili.
A ja przegapiłam odcinek:( Szkoda ze nie ma powtórek i mozliwosci obejrzenia:( zostało mi ino czekac do soboty...
Deszki mam z The Source (źródło), że nieswiadomie uratował Cole'a zamiast go zabić;P
szczerze : to we mnie każdy odcinek wywołuje duże emocje zawsze czekam na kolejny i po odcinku zawsze musze o nim troche pomyslec tak jakby go strawic :D mi sie wsyzstkie momenty podobaja ale najberdziej to koniec ;]
Zgadzam się z Tobą-Palaf3. U mnie jest tak samo...Nie mogę doczekać się kolejnych odcinków...Naprawdę to super serial ;D
tak święta racja inne chowają się za tym serialem tylko szkoda że nie ma dwóch w tygodniu a propo zajrzyjcie na temat pt. petycja-pytania to pomożecie aby serial był 2 razy w tygodniu
I jeszcze jedno wciąż do andrew1q1:
Ale teraz trafiłam na stronkę z opisami, gdzie pisze, że Paige przeprowadzi sie do domu Czarodziejek w 5 odcinku 4 sezonu...Coś mnie kłamiesz:)
I co sądzicie na temat dzisiejszego odcinka? Mi się podobał. Było widać prawdziwą rozpacz Piper, a Paige poradziła sobie świetnie :). Polubiłam też bardziej Phoebe.
Wow, to był odcinek. Zresztą teraz każdy jest super. Ale to, że Paige ukradła księgę... byłam wstrząśnięta! Dobrze, że jednak wywiązała się i uratowała Piper. Nieźle wyglądały te furie...
Hmm, niewiem dlaczego zablokowali moj post czyzby byl tak zly, w zwiazku ze twoj tez blokli wogole niewiem co do mnie pisalas :) a btw ja nie czytalem tylko ogladalem kiedy Paige sie wprowadza do siostr.. a jesli mysle o tej samej stronie z opisami co ty, to tam jest zla numeracja odcinkow i 5 to tak naprawde 6 :) Btw dzisiejszy odcinek byl swietny, ale musze powiedziec ze z Paige ten serial dopiero sie rozkreci. Pozdrawiam!
Kurcze dopiero niedawno niedawno znalazlam ta stronke ale jestem w szoku ze moj ukachany serial ma tyle fanow:) juz myslalam ze jestem sama na tym swiecie hehe ;) faktycznie Phoebe jest coraz fajniejsza-ale nie tylko to-coraz piekniej wyglada z kazdym odcinkiem:) PHOEBE RULEZ!!! a co do Paige to nie bylam na poczatku do niej przekonana ale chyba fajna z niej wiedzma ;)
odcinek boski jak każdy ale najbardizej podobała mi się rozpacz piper. czesto mówi o prue no i koniec odcinka jak była wściekła na prue a potem zaakceptowała peige. fajnie ;D
A nic ciekawego nie pisałam. Bardzo fajny dzisiaj był ten odcinek :D Hehe, ale ta furia była fajna...No i rozpacz Piper...Biedna...I Phoebe jest teraz naprawdę cool. A co do Paige to ją polubiałam,ale, gdy ukradła księgę...-wkurzyła mnie.
Pomyslalem ze zamieszcze zapowiedz nastepnejo odcinka "Charmed" ktory poleci juz w ta sobote, szkoda ze polsat nie emituje tych trailerow ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=p5u1WaxH9Cs
Moze to umili nam czekanie na sobote. Pozdrawiam
ten odcinek bedzie taki zabawny że ja płakałam go oglądając. no po prostu super najlepsza scena jak Paige uczy sie używania mocy Pheobe no poprostu kupa śmiech.
Hej,o co chodzi? myslalam ze bedzie inny odcinek a dali Size Matters;( troszke nudny byl
No wiec polsat wyemitowal kolejny swietny odcinek, natomiast nie byl to odcinek "4. Enter the Demon" ale nastepny z w kolei czyli "5. Size Matters". Nasuwa mi sie tylko 1 wyjasnienie tej sytuacji, mianowicie odcinek 4. "Enter the Demon" jest przez WB opatrzony znaczkiem "For mature audiences" co oznacza ze jest przeznaczony dla widzow w wieku od 16 lat. Jest to jeden z lepszych i fajniejszych epizodow i jestem bardzo rozczarowny postempowaniem polsatu.
Wiadac polsat traktuje "Charmed" jako bajke dla dzieci i poprostu nie zamieza emitowac tego typu odcinkow. Naszczescie w serii 4 nie ma wiecej epizodow z ograniczeniami, natomiast w nastepnych jest jeszcze kilka takich, ktorych zapewne rowniez nie obejrzymy. Od sezonu 4 serial przestal byc wylacznie dla nastolatkow, ale takze dla osob doroslych, wiec owa telewizja powinna potraktowac go bardziej powaznie. Pozrawiam
Ale głupio! No to po prostu skandal! Może im się tylko coś pomieszało? I dadzą ten odcinek? Nie można tracić nadzieji... Ale jak w sobotę nie puszczą tego zaległego... Wie ktoś może gdzie w necie można zobaczyć ten odcinek po Polsku?
Ech... pewnie się pomylili. A przecierz dzisiejdzy był od 12. Dobrze, że jednak go pokazali. Fajny odcinek ;-) A kiedyś dali 15 min. charmed, potem formułę 1 i charmed od początku. Poplątanie z zamieszaniem. Mam nadzieję, że Polsat nie będzie już popełniał takich błędów
który odcinek byl w sobotę 20.10.07 ?
niestety nie moglam go obejrzec,prosze o odpowiedz
z gory thx;))
Był to odcinek jak Paige i Phoebe zamieniły się duszami...Phoebe miała wygląd Paige, a Paige-Phoebe. Naprawdę był cool. Żałuj, że nie oglądałaś...Ktoś już dał zwiastuny tego odcinka-obejrzyj se...Warto! A mi się odcinek z 13.10 podobał :P Był bardzo ciekawy... No i ten 20-stego był cool :D No i bardzo spodobała mi się Paige-ona jest cool... Naprawdę taka młoda Phoebe...Dosłownie jak ona w 1-3 sezonach... Heh :D
*Pozdro dla fanów Charmed*
Dzieki za odpowiedź;* Obejrzalam ten odcinek na youtube ale tylko fragmenty z Phoebe i Cole'm,calego nie znalazlam (choć w sumie to mi wystarczy;p) thx;)