PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

W każdą sobotę możemy porozmawiać na temat danego odcinka Charmed, nie sądzicie? Zapraszam do opisywania, aby inne osoby mogły poczytać...Zapraszam!

Klaudiiia

Moim zdaniem dzisiejszy odcinek był bardzo fajny. Fajnie wymyślili-Paige prześladowana przez swoją własną bajkę. No i fajnie, że zamieszkała razem z siostrami. Teraz będzie fajniej, nie sądzicie? Dla mnie właśnie tak.

*Pozdro*

Klaudiiia

Tydzień temu niestety nie było Charmed, prawda? A szkoda...Ale za to dzisiaj będzie odcinek...I to napewno :D Nie mogę się doczekać...Omówimy to po tym odcinku :D Hehe xD Mam nadzieję, że będzie Wam się podobało xD

*Pozdro dla fanów Charmed*

phoebe_4

Zgadzam sie bardzo fajny byl ten odcinek w ktorym Paige wprowadza sie do siostr, za to nastepny odcinek bedzie hmm najstraszniejszym mysle w sezonie 4, goraco polecal jego zwiastun:

http://pl.youtube.com/watch?v=KHlTE9B6-Yw

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
andre1q1

Musze przyznać racje że to jeden z gorszych( po śmierci Prue) odcinków ale nie ostatnie na nieszczęście

Aeon_F

mhm, powiedzialem ze jeden ze straszniejszych w sensie trzymajacy w napieciu do ostatniej chwili, a bedzie na co popatrzc bo zrodlo wymyslilo tym razem iscie djabelski plan. Zreszta sami zobaczycie, polecam szczegolnie osobom o mocnych nerwach ;)
PS: Prue odeszla w 3 sezonie, wiec kazdy nastepny odcinek jest teraz "po jej smierci". Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

bardzo fajny pomysł, myślę że przyłączę się do pogaduszek:P:P

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

powiem jeszcze że macie rację . odcinki po śmierci Prue są troche do kitu, a ta McGowan to taka niezbyt jest, szkoda że Doherty zrezygnowała

ocenił(a) serial na 9
Captain_Jack_Sparrow_3

Ja bynajmniej nie uważam McGowan za beznadziejną, natomiast bardzo bym chciała zobaczyć wszystkie 4 w akcji razem , choć nadzieje niestety marne.

Captain_Jack_Sparrow_3

Powiem wiecej obejzalem juz wszystkie sezony (lacznie z 8) i uwarzam ze odcinki po smieci Prue sa nie tyle tak samo swietne, co nawet i lepsze, sklada sie na to coraz leprza fabuła i pomysly, ale i takze wspaniale poczucie humoru ktore ewidentnie panna McGowan do serialu wprowadza. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
andre1q1

Dzisiejszy odc był fajny:))) Nie mogę sie doczekać następnego, już wiem że będzie ciekawy, tylko w programie na nastepna sobotę tuż przed serialem będzie siatkówka. Mam nadzieje że nie przesuną ani nie przerwa emisji czarodziejek jak to sie pare razy zdarzylo...
Pzdr

milus_2

zgadzam się dzisiejszy odcinek był naprawdę fajny :) Szkoda było mi Piper, ale tradycyjnie wszystko dobrze sie zakończyło. Phoebe miała ładną fryzurkę, a Cole dał czadu jak ładował te swoje kule energii w Źródło. Również z niecierpliwością czekam na nastepny odcinek. Jestem tylko ciekawa kiedy Cole oświadczy się Phoebe
Pozdrawiam

P.S. Uważam, że założenie tego tematu było bardzo trafione :)

ocenił(a) serial na 9
andre1q1

andre1q1 muszę ci przyznać racje odcinki zaczęły być ciekawe bo nie jednolite np. przez 5 odcinków zabijają cały czas demony albo przez 5 odcinków któraś z siostra ma rozterki. Nie chce spoilerować ale jednym z moich ulubionych odcinków jest ten w którym Pheobe staje sie Dżinem odcinek nosi nazwę " I Dream Of Pheobe" ten odcinek jest w sezonie 6. Wiec serial sie rozwija. i mi sie to podoba.

Aeon_F

Zgadzam się z Tobą. Nie znam zabardzo ciągu dalszego tych sezonów, ale wiem co nieco z filmików na youtubie i ze screencapsów ze stron bohaterów Charmed i muszę przyznać że nieźle się zapowiada

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Aeon_F

no to fajnie :) ciekawa jestem czy Polsat będzie puszczał inne sezony. Najlepeij by było gdyby w sobotę były puszczane po dwa odcinki. Bo jeden to trochę za mało i potem czekac cały tydzień :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
phoebe_4

To był świetny odcinek!! Jakby ktoś miał do niego link to bardzo proszę o podanie mi go! ;-)

ocenił(a) serial na 8
czarodziejka94

Zgadzam sie dziś był bardzo fajny odcinek zeby takich odcinków było wiele!!

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

Macie racje dziewczyny ten odcinek był naprawdę super

czarodziejka94

Hej! Ja ostatnio pisałam temat w którym podałam dużo linków to tego odcinka , już poukładane w kolejnowści. Więc musisz poszukać w remacie
" 'Black as Cole' filmiki " .
Pozdrawiam serdecznie

P.S. Zgadzam się dzisiejszy odcinek był naprawdę fajny. Hehe najlepsza była chyba Piper z tym mechanicznym dzieckiem :D

agusiek303

Mi się dziś podobało jak Piper oddała to dziecko Leo, on zrobił taką śmieszną minę i spojrzał na Cola a Cole- "Na mnie nie patrz." i poszedł ;)). Cały odcinek to była jakaś masakra jeden z lepszych przez ostatnie 4 sezony. :)

Lady_From_Burton_World

hehe jeszcze Leo zrobił fajną minę na koniec kiedy wszedł do kuchni z nadpalonym dzieckiem :) Tak jakby się martwił utratą tej lalki, a zarazem że z Piper mogę nie sprostać zadaniu :) Słodka mina to była

ocenił(a) serial na 10
agusiek303

Świetny odcinek,dawno żaden mi się tak nie podobał;) Tym bardziej że był tak długo wyczekiwany;p I własnie po tym odcinku bardzo polubiłam Piper. Super była taka 'pełna życia' bo czasami to nie za bardzo...i z tym dzieckiem tez bylo śmiesznie,a poza tym broniła Cole'a to juz wogóle ma ogromny plus u mnie..;D

Bellamy

doookładnie :) Jak stanęła w obronie Cola trochę mnie zdziwiła, ale spodobało mi się to ;p

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

Hmm zgodze sie z Toba domcia624. Rowniez bardziej polubilam Piper. I jeszcze z ta lalka tez smiesznie wyszlo:p W sumie to juz nie moge sie doczekac az Piper i Leo beda mieli dziecko :D Pozdrawiam

phoebe_4

Dzięki Agusiek303 poszukam sobie ;-) A odcinek był super =)

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Co sądzicie o ostatnim odcinku (8.12)?
Mi się bardzo podobał, śmieszne to było jak duchy nawiedziły ciała Phoebe i Cole'a, i wogóle ta cała sprawa z przeszłoscia Paige, bardzo fajny odcinek.
pzdr

ocenił(a) serial na 9
Bellamy

ogólnie spoko ale najbardziej to mi sie te duchy lulu i frankiego podobały oraz ten gościu od tych podróży w czasie.

phoebe_4

Wczorajszy odcinek bardzo mi się podobał! Było dużo Piper ;-) Pokazał swoją moc, moc najstarszej z sióstr... ;-) Fajnie!

phoebe_4

Fajny odcinek! Bardzo emocjonujący ;) A wy co sądzicie???

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Yhy, jeden z moich ulubionych;) mam nadzieję, że następny "Trzy twarze Phoebe" też będzie taki emocjonujący;)

ocenił(a) serial na 8
phoebe_4

Ja też bardzo lubię ten serial ;D
A dzisiejszy odcinek był świetny. Ciekawe co sie będzie dalej działo z Colem ( nie wiem jak mam odmienic to imię ;)

ocenił(a) serial na 10
olga9127

Ja wiem, ale jak zdradzę to nie bdzie niespodzianki;)
Powiem tylko, że będzie się duuuuuużo działo...

ocenił(a) serial na 8
phoebe_4

Ja zawsze wole wiedzieć więc możesz mi zdradzić ;d

ocenił(a) serial na 10
olga9127

Cole stanie się Źródłem, a Phoebe Królową Zła (czy jakoś tak;))
Siostry unicestwią go jednak jeszcze w serii 4, ale w piątej znów powróci i będzie miał nieograniczoną moc, jednak gdy będzie chciał odzyskać Phoebe (stworzy alternatywną rzeczywistość i będzie w niej śmiertelny) , siostry znowu go unicestiwą (tym razem na zawsze).

ocenił(a) serial na 8
phoebe_4

szkoda, na początku go nie lubiłam a teraz wydawał sie nawet fajny.

ocenił(a) serial na 9
olga9127

no ja go też nie lubiłam ale potem bardzo go polubiłam i uważam że był ciekawą postacią

ocenił(a) serial na 10
Aeon_F

Ja uwielbiam Cole'a, dlatego, że jest taki mroczny i wolę gdy dysponuje mocami. Szkoda, że nie mógł być z Phoebe. Moim zdaniem pasuje do niej lepiej niż Coop.

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Zgadzam sie z tobą Paige. Cole najlepszy był jak był demonem Belthazorem i był z Phoebe, albo tez w 5 serii na poczatku. Wogóle go uwielbiam od samego początku. A Coop to taka straszna ciota że szkoda gadać;/ nie moge sie pogodzic ze phoebe z nim jest;(

(troche niegramatycznie napisalam ale co tam;p)

nie moge sie doczekac jutrzejszego odcinka;p

Bellamy

1) Oh, jak weszłam na te forum i zobaczyłam tyle odpowiedzi to byłam na prawdę uradowana xD Cieszę się, że wyrażacie swoje zdania. Dziękuję Wam za to.

2) Widzę, że rozmawiacie o tym jakie były odcinki bez i z Prue, a jakie z Paige. Powiem szczerze, że podobają mi się wszystkie sezony bez wyjątku. Jednak, gdy obejrzałam trailery pierwszych odcinków to jakoś tak mi się dziwnie zrobiło...Wtedy było jakoś tak...inaczej! Nie wiem jak to określić, ale było chyba lepiej.

3) Wiecie, nie mogę zapomnieć jak w wakacje Charmed leciało codziennie-było fajowo xD Oglądałam te losy z takim zaciekawieniem i specjalnie wstawałam o 10:00 xD Ja jestem wieelkim śpiochem, więc to duży postęp...

4) Mam pytanko: jakaś osoba mówiła, że oglądała wszystkie sezony Charmed...Oto kluczowe pytania: skąd [za darmo] ściągnąć te sezony, najlepiej z napisami, albo polskim tłumaczeniem...Pomóżcie!

5) Jeżeli ktoś nie zna, a potrzebuje superowej stronki z wszystkim o Charmed to zapraszam: http://charmed.stopklatka.pl/menus.htm <--stopklatka to najlepszy portal... Zawiesił on swoją działalność, ale pod tym linkiem jest dostępny xD

6) Dziękuję jeszcze raz za wszystkie wypowiedzi...Pozdrawiam przy tym serdecznie xD Trzymajcie się.

*Pozdro*

phoebe_2

Ah, chce jeszcze powiedzieć, że nick "kalineczka" jest to mój nick...Muszę go zmienić... Pisze Phoebe oczywiście...

ocenił(a) serial na 8
phoebe_4

A kto to jest ten Coop ? I w którym sezonie się pojawi ?;>
A tak poza ty to który juz sezon leci w tv ?

ocenił(a) serial na 10
olga9127

Coop to kupidyn,który pojawi sie w 16 odcinku 8 sezonu by pomóc Phoebe od nowa uwierzyć w miłość. Zostanie do końca. Najpierw bedzie chlopakiem Phoebe a potem wezmą ślub i beda miec 3 córki.

W tv leci 4 sezon,w najblizsza sobote odcinek 14.

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Niezly był ten odcinek ale caly czas mi było szkoda Cole'a szczególnie jak Źródło powiedziało że " wcześniej jego głos krzyczał w mojej głowie,teraz tylko szepcze";/

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

wredny sukinsyn i tyle ale i tak zginie to bedzie fajne ale w beznadziejny sposób ale skuteczny potem będą miały istne piekło mówie wam szsczególnie jak pipper bedzie miała dziecko beda w szkole magi którą za niedługo pokarza a także starszych babka będzi częściej i jej lata młode (babka była hipuiską pojazd dom to będzie speluna)

phoebe_4

Tak, piękny odcinek =) ... ale bardzo smutny :(

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

ja to0 sobie oglądam 7 sezon i tez w sobote po polsku cor to ciekawsze zasze nie moge wyczekać na następny

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

propos odcinków to 7 sezon codziennie od pn-pt na ,,nova"czeski program żadko kto ma ale ja mam i jestem heeeeeeeeppyy:));))

Melkor_3

wrocmy do 4 sezonu, odswierzam temat bo cos sie nie kreci. Co myslicie o wczorajszym odcinku kiedy to przez Cole'a Paige zwariowala i prawie zginela, a Seer spelnila nastepny z punktow swego mrocznego planu? :>

andre1q1

Btw polecam nstepne odcinki Charmed teraz gdy Cole zostal zrodlem bedzie juz tylko ciekawiej..

http://pl.youtube.com/watch?v=ZnLIjubfQFc

Pozdrawiam