PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Prue Halliwell

ocenił(a) serial na 10

Piszcie czy lubiliście Prue. Mi było bardzo smutno gdy odeszła I już nie grała w filmie. Była moją ulubioną siostrą, ponieważ była najstarsza, najmądrzejsza i zawsze wiedziała co robić. Gdy na początku 4 serii zobaczyłam zamiast Prue Paige tak się wkurzyłam.. :/ A wiecie czemu uśmiercili Prue w filmie? Czytałam o tym w gazecie. Bo podobno Alyssa Milano (Pheobe) chciała uwieść Juliana McMahona i poszła naga do jego garderoby a tam była Shannen. To znaczy on miała od pewnego czasu już z nim romans. Nom i Alyssa powiedziała to śp. Aaronowi Spellingowi czyli reżyserowi czy tam producentowi i wylali ją :/ Cała historia. I jeszcze kłótnie były na planie.. Ale Paige też dobrze gra. Mogłyby byc wszystkie 4 albo po prostu Prue mogłaby grac przez wszystkie serie. Co wy na to

Soulja_Boy_x3

no ja też tak jak ty uwielbiam Prue:/ szkoda że nie gra... serial bez nie jest już tym samym serialem no ale co poradzić? dla mnie sezony 1-3 są najleprze a puźniej to już różnie bywa.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

tez ja lubilam ale ogolnie juz od kilku miesiecy nie ogladam charmed, nie mam ochoty ;P

DevaKONTOZAWIESZONE

no i kogo to obchodzi? lepiej oglądaj Modne na Sukces;P

Leo_Wyatt

Mode* :D

ocenił(a) serial na 10
Soulja_Boy_x3

Szkoda że serial jest tylko raz w tygodniu. Czasami nie moge oglądać a później nie wiem o co chodzi ;/ A co do Mody na sukces ;P Przeciez to lepsze niz wszystkie 3 czesci High School Musical xD Hhehe. Nie przepadam za tym.. Ale jakby Shannen tam grała to moze bym ogladała troche ;P
Tak wogule to oglądałam jeszcze ,,Grzech Milczenia" czy jakis taki film z Shannen ale był do du*y. Taki okropny..

ocenił(a) serial na 10
Soulja_Boy_x3

ja oglądałam z Shannen chyba jesczze trzy filmy. I chyba najbardziej spodobał mi się film pt : Wbrew pozorom. super akcja! świetnie tam zagrała. Tak samo uważam za bardzo fajny film pt : Okno strachu. Widzialam go juz wiele razy ale dopiero za ostatnim razem skapnelam sie ze gra tam Shannen ;)

ocenił(a) serial na 10
Soulja_Boy_x3

A Shannen jeszcze grała w Beverly Hills 90210! Bym zapomniała. Oglądałam trochę ale później mi sie już znudziło i przestałam.

ocenił(a) serial na 10
Soulja_Boy_x3

Palafka czy Ty czasem nie bylas kiedys na forum o charmed MAksa to bylo chyba charmed.phorum.pl ? pamietam ze tak jakas Palafka byla

Soulja_Boy_x3

Taak... Wierz bezgranicznie ŚS, adaleko zajdziesz...

ocenił(a) serial na 10
DMK_

może byłam.... a co? ^^ jaki miałaś nick?

ocenił(a) serial na 10
palafka

niewazne:P ale pamietam ze byla tam jakas Palafka, wiec to Ty?:P

DevaKONTOZAWIESZONE

Ja też tam byłam.. ;dd Palafke pamiętam ; )

ocenił(a) serial na 10
Blair

a co sie z tamtym forum stało?

DevaKONTOZAWIESZONE

Prawdopodobnie ,ktoś je skasował.. ale pewna nie jestem ; )

ocenił(a) serial na 10
Blair

szkoda, fajne bylo a ja mialamtam na koncie ponad tysiac postow xD

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

hm powiedzmy że ja odeszłam potem zaczeli inni odchodzic i wkoncu nikt sie nei udzielał i administrator skasował

ocenił(a) serial na 7
Soulja_Boy_x3

Też lubiłam Prue, chociaż moja ulubioną siostra od zawsze jest Phoebe. Pamietam, że gdy dowiedziałam sie, że Prue umiera w trzecim sezonie, to miałam zamiar wcale nie oglądac dalszych odcinków:) Ale okazało sie, że Paige tez jest bardzo fajna.