Piszcie czy lubiliście Prue. Mi było bardzo smutno gdy odeszła I już nie grała w filmie. Była moją ulubioną siostrą, ponieważ była najstarsza, najmądrzejsza i zawsze wiedziała co robić. Gdy na początku 4 serii zobaczyłam zamiast Prue Paige tak się wkurzyłam.. :/ A wiecie czemu uśmiercili Prue w filmie? Czytałam o tym w gazecie. Bo podobno Alyssa Milano (Pheobe) chciała uwieść Juliana McMahona i poszła naga do jego garderoby a tam była Shannen. To znaczy on miała od pewnego czasu już z nim romans. Nom i Alyssa powiedziała to śp. Aaronowi Spellingowi czyli reżyserowi czy tam producentowi i wylali ją :/ Cała historia. I jeszcze kłótnie były na planie.. Ale Paige też dobrze gra. Mogłyby byc wszystkie 4 albo po prostu Prue mogłaby grac przez wszystkie serie. Co wy na to
no ja też tak jak ty uwielbiam Prue:/ szkoda że nie gra... serial bez nie jest już tym samym serialem no ale co poradzić? dla mnie sezony 1-3 są najleprze a puźniej to już różnie bywa.
tez ja lubilam ale ogolnie juz od kilku miesiecy nie ogladam charmed, nie mam ochoty ;P
Szkoda że serial jest tylko raz w tygodniu. Czasami nie moge oglądać a później nie wiem o co chodzi ;/ A co do Mody na sukces ;P Przeciez to lepsze niz wszystkie 3 czesci High School Musical xD Hhehe. Nie przepadam za tym.. Ale jakby Shannen tam grała to moze bym ogladała troche ;P
Tak wogule to oglądałam jeszcze ,,Grzech Milczenia" czy jakis taki film z Shannen ale był do du*y. Taki okropny..
ja oglądałam z Shannen chyba jesczze trzy filmy. I chyba najbardziej spodobał mi się film pt : Wbrew pozorom. super akcja! świetnie tam zagrała. Tak samo uważam za bardzo fajny film pt : Okno strachu. Widzialam go juz wiele razy ale dopiero za ostatnim razem skapnelam sie ze gra tam Shannen ;)
A Shannen jeszcze grała w Beverly Hills 90210! Bym zapomniała. Oglądałam trochę ale później mi sie już znudziło i przestałam.
Palafka czy Ty czasem nie bylas kiedys na forum o charmed MAksa to bylo chyba charmed.phorum.pl ? pamietam ze tak jakas Palafka byla
hm powiedzmy że ja odeszłam potem zaczeli inni odchodzic i wkoncu nikt sie nei udzielał i administrator skasował