Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Prue

ocenił(a) serial na 10

Ściągam sobie wszystkie odcinki czarodziejek. Aktualnie jestem w połowie czwartego sezonu. Nurtuje mnie strasznie jedno pytanie, a mianowicie czy siostry zobaczą ponownie Prue? W sensie jej ducha.

No : )

A jeśli tak to mniej więcej kiedy? {w którym sezonie}

werus_15

:) to pytanie też zawsze mnie nurtowało. Jednak do końca serialu siostry nigdy nie zobaczą ducha Prue a to dlatego, że Shannen nie wyraziła zgody na pokazywanie swojego wizerunku nawet jak chcieli jej dobrze zapłacić to i tak odmówiła i po odejściu z serialu nie chciała mieć z nim nic więcej wspólnego.

a szkoda... uważam, że to mogłoby być ciekawe. A co mnie też bardzo nurtowało to to, że siostry mogły przywołać zmarła osobę np: babcię i mamę a swojej siostry już nie.. ;D wydaje się dziwne ale scenarzyści skrzętnie to ukryli.

Pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

A tak w ogóle czemu ona odeszła z serialu?

Rzeczywiście szkoda. Dziękuję za opowiedz :)

werus_15

odeszła bo kłóciły się z Alyssa Milano serialową (Phoebe) ale jest wiele wersji co było powodem kłótni, i skończyło się na tym że Shannen uniosła się honorem i postanowiła odejść i koniec :) później gdy pogodziła się z Alyssa i doszły do porozumienia, ale nastąpiło to dopiero gdy kręcono 8 sezon Shannen chciała wrócić ale nie mieli kasy aby wróciła do serialu, no i tak to mniej więcej wygląda :)

ocenił(a) serial na 10
werus_15

nikt nie wie dlaczego. jedni twierdzą, że przez kłótnie z alyssą, a inni, że miała na pieńku ze spellingiem jeszcze od czasów BH90210. Pojawiły się też plotki, że codziennie spóźniała się na plan.

W jednym z pierwszych odcinków czwartej serii, kiedy siostry wywołują ducha Prue, pojawia się duch babci i mówi im, że nie mogą zobaczyc Prue, ponieważ nie pogodziły się z jej śmiercią. Jak większosc fanów serialu uważam, iż wytłumaczynie jest idiotyczne.
Pozdrawiam!! :*