Wiem, że zaraz ktoś mnie obrazi tym, że zakładam nowy temat, ale co mi tam.
DO ANTYFANÓW- JAK WAM SIĘ SERIAL NIE PODOBA TO PO JAKĄ CH.... TU WCHODZICIE.
WCHODZCIE NA FORUM SERIALI< KTÓRE WAM SIĘ PODOBAJĄ, A NIE ODWROTNIE.
Bo niedługo my będziemy wchodzić na wasz serial i go obrażać.
Wiem, że nieprzemyślany, ale już to zachowanie ich mnie i chyba nie tylko mnie drażni.
Mówić normalnie do nich jak do ściany.
Popieram:)Wiem, wiem - niektórzy antyfani chcą wyrazic jedynie swoją opinię itp. itd... Ale ja np. jak nie lubię jakiegos filmu/serialu/aktora/aktorki/zespołu to po prostu omijam wszystko, co dotyczy tego czegoś szerokim łukiem, nie wypisuje, ze to cos jest "do kitu", bo w sumie kazdy ma inny gust - jedni słuchaja metalu, inni hip-hopu, a inni disco - polo:):P
Pozdrowienia
Zgadzam się z reesee . Gdy mi się coś nie podoba to nie wyrażam tego różnorakimi epitetami tylko omijam strony z tym filmem/serialem/aktorem/aktorką. Proste jasne i klarowne . Ale te osoby które zaczynają takie tematy wg mnie nudza się i chcą się skimś pokłócić. Więc lepiej na takie zaczepki nie reagowac bo to się to nie skończy . i kropka . ;D
"dziękuję, również pozdrawiam :)
no właśnie... wiedziałam, jaka będzie reakcja... czy wy nie rozumiecie pojęcie "forum" ? bo widać, że nie bardzo... anty fani też mogą się tu udzielać ! nikt przecież nie używa tutaj wulgaryzmów ! po prostu nam się ten serial nie podoba, i mamy prawo to wyrazić ! zrozumcie to ! ta strona nie jest tylko dla was !
http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne
na początku pisze:
"Forum dyskusyjne – jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
rozumiecie co tu pisze ?
P.S proszę, teraz możecie mnie zjechać, że ja nie umiem czytać, bo napisane jest "o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
a naszym wspólnym zainteresowaniem jest chyba film ?
"która służy do wymiany informacji i poglądów"
no właśnie, teraz wymieniamy się poglądami !
mam nadzieje, że zrozumieliście, że nie tylko wy macie tu wstęp ?"
taki komentarz napisałam do poprzedniego tematu . przeczytajcie ! nie myślcie sobie, że tylko wy macie wstęp na to forum ! anty fani też mają ! a jeśli się nie podoba, to nie wchodzić tu, bachory ! wielcy fani się znaleźli, dla których wszystkie fora na świecie istnieją ! nikt nie wie o waszym istnieniu !
nie pozdrawiam powyższych osób !
Wiesz co gdy piszesz ze serial jest badziewny to przecież wiesz ze wywołasz falę nieprzychylnych Ci komentarzy od osób które ten serial lubią/kochają. Tak trudno zrozumieć ..?
Cathy, rozumiem pojęcie "forum"... po prostu nie wchodzę na fora czegos, czego nie lubie lub czegos, co mnie nie interesuje...
A ja pozdrawiam:):)
Wiedziałam, że tak będzie. Ale zauważyłam też, że niektórzy tutaj (Cathy) nie umieją czytać.
Jak to nie jest forum serialu Charmed- Czarodziejki, a jaki jest z boku tytuł i avek chyba właśnie tego serialu, a nie innego.
Nawet u góry jest napisane FORUM: CZARODZIEJKI.
Niektórzy nie mają za grosz rozumu.
papa, nakolorowo ! bardzo się cieszę, że odchodzisz !
dorota, o co ci biega ? no to co, że jest plakat tego serialu ? nie wiem, ale może o to, że "to jest forum serialu, więc jeśli go nie lubię, to mam zamknąć to okno" ? jeśli tak, to przeczytaj moją poprzednią wypowiedź... czego ona dotyczy ? no ?
Jeśli ktoś ocenia coś, co nie jest lub nie musi być jego sprawą jest po prostu chamem
dorota zgadzam się z tobą:/ niestety więkoszść osób wypowiadająca się na tym forum na kompleksy:/ a szkoda!
Cathy nie masz nic mądrego do powiedzenia;) i już wiec idź zamijmij się czym porzyteczniejszym! bo nikt nie ma zamiaru czytać glupot jakie ty wypisujesz;) to tak na przyszłośc...
ps: dorotko:) szkoda nerwów ;)))
ja wypisuje głupoty, tak ? a ja co mam powiedzieć o twoim zachowaniu ? nie będę tu pisać, co dla mnie jest dziwne, ale może domyślasz się o co chodzi ?
Powiem tylko tyle zal zal zal zal zal... ;/ ciagle klotnie.... ejj to forum o Charmed a nie o klotniach wiec prosze sie nie klocic!!!!! bo to juz naprawde nudne,, a anty fani niech se bede ale my jestesmy fanami i lubimy serial i co nam do tego... ;p
o i w tym przypadku przyznaje Ci racje nakolorowo
ale ja naprawde nie rozumiem,po co oni tu wchodza,jak nie lubia tego serialu??no ale to juz na szczescie nie moja sprawa,ja juz sie nie bede wtracac
Na kolorowo masz rację, że większość tematów to kłótnie, ale jak ktoś zakłada nowy temat z jakąś grą czy zapytaniem to od razu tylko antyfani wchodzą i wypisują głupoty i obrażają tak jest na większości tematów.
Jak mi się jakiś serial nie podoba to go omijam i nie wchodze np na forum mody na sukces i jej nie wyzywam. A tutaj to co chwile ktoś się pojawia i serial wyzywa albo go nie oglądając albo oglądając tylko jeden odcinek i to w dododatku w połowie, któregoś sezonu. To jakie to jest twoim zdaniem zachowanie bo chyba nie normalne.
co chwile ? ostatni taki temat był założony chyba w październiku zeszłego roku...
ale, jeśli się liczyć nie umie, to...
już żałuje, że to napisałam...
we wrześniu też był taki temat no i teraz w tym tygodniu a i w wakacje użytkownik al zakładał takie tematy albo udzielał się na innych i się kłócił, a ty cathy mu pomagałas
pamięć zawodzi ?????
nie po prostu nie patrze tak ,,bieżąco'' na tematy...
a poza tym, to troszki się powtarzamy, dorotko ?
ojoj, trzeba zrobić badanie wzroku... bo mój nick to Cathy, a nie Jelly...
ale zmieniasz tak te nicki(juz mialas duuuuzo pamietam ze 1 Twoj nick to był Roce albo Paige juz nie pameitama le ktorys z tych byl 1)
Ja wzrok mam bardzo dobry robiłam pod koniec wrzesnia badania to ty chyba masz cos z oczami bo napisalam cathy, albo nie umiesz czytac
dorota, a wyobraź sobie, że ten komentarz nie był do ciebie, tylko do drugiej "panny"(znanej nam i /(nie)/lubianej... nakolorowo !)! aż to, nie kumate te "polaki" (błąd celowy!), że aż "żal"...
I kto tu nie kumaty, już boisz sie odpowiedzieć na moje posty, bo w sumie nawet nie wiesz co odpisać. ah zakłopotanie :)
nie, dopiero teraz na ten temat weszłam !
o, nakolorowo, widzę, że słownictwo rozwijasz :) w sumie, to nie wiem,czy to coś da, bo nic prawdopodobnie z ciebie już nie wyrośnie...
och, dorotko, żeś się rozpisała xD... klawiatura tam ci nie pękła ? no przecież taki długi, ambitny "post" napisałaś, że hej !
nie wiesz co znaczy "ambitny post", nie umiesz myśleć, boisz się mnie, nie odpisujesz na moje wiadomości i kasujesz moje komentarze, po prostu nie potrafisz posługiwać się takim wygórowanym słownictwem jak ja, jesteś pusta jak kibel po spuszczeniu
O matko!!! Nie cierpię kłótni!!! Jeśli ja czegoś nie lubię, np. serialu "Świat według Bundych", to nie daję mu specjalnie oceny 1 i nie prowokuję fanów na forum. To chyba zrozumiałe, że fani serialu chcą bronić czegoś, co uwielbiają... Cathy, nie prowokuj.
taa, światopogląd... żebyś ty się potem mnie nie przestraszył...
a w ogóle wiesz jak wygląda kibel po spuszczeniu? bo nie sądzę...
poza tym, mam wolne prawo do kasowania komentarzy!!!
czekam na moje wypowiedzi w formie notki:) kiedy będą?
zgadzam się z osobą która założyła ten temat! szkoda mi tylko tych biednych ludzi..:/ którzy wyrzywają się na taki forach.....
Cytujecie wikipedie to ja też to zrobię :
Forum dyskusyjne – jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
ja to interpretuje inaczej niż niektórzy co pisali przedemną.
MIĘDZY OSOBAMI O PODOBNYCH ZAINTERESOWANIACH - proszę żebyścue zwrócili uwagę na te słowa. Jeśli ktoś Was pyta : Czym sie interesujesz? A Ty np nie lubisz historii to odpowiadasz : Interesuje się historią?
Chyba nie. Zainteresowania to rzeczy którymi sie interesujemy. Jeśli ktoś interesuje się obrażaniem pewnych produkcji filmowych i ich fanów to jest zdeka psychiczne. Bo wiekszosc anty fanów pisze specjalnie by wywołać wnerw u osób które lubią ten serial. I robi to celowo! I dochodzi do samych kłótni.