PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

żadne gazety nie piszą o czarodziejkach, a taki fajny serial, a o zbuntowanych czy HIGH MUSICAL SCHOOL jest pełno w gazetach.
W takich gazetach jak bravo czy popcorn powinny dawać plakaty czarodziejek,
raz tylko świat seriali opisał je bo nie miał wyjścia fes.

boy1000

No właśnie ;(
Może dlatego, że już skończyli go emitować...

Lina_senpai

No szkoda, że nie ma go w żadnej gazecie, czasami są tylko o pojedynczych aktorkach w Tele Tygodniu, ale bardzo rzadko.

boy1000

Nie ma się czego spodziewać, gazety nie piszą o tym co nie jest "na topie". Serial który został "skasowany" 2 lata temu i ma niską popularność nie należy do wzbudzających zainteresowanie, myślę, że to powód braku newsów z tej kategorii.
Jedyne czego możecie się spodziewać to wzmianki, lub informacje o aktorach. Gdyby Charmed naprawdę zyskało na oglądalności to i artykuły by zaczęły się pojawiać

ocenił(a) serial na 10
latios

Jeszcze niedawno Charmed było na drugim miejscu w rankingu seriali z dziesięciu najlepszych... a teraz co?? ;( szkoda...

ocenił(a) serial na 10
CharmedSis

A Ja mam bardzo duzo plakatow z czarodziejkami :D 3 :D wszystkie sa juz Paige ale 1 jest z Prue .. to i tak cud ze jeden bo jej nie lubie xd

Isabel_Evans

a nie można sobie po prostu wydrukować plakatów, informacji itd.? w sumie jakość będzie podobna do tej z gazety, a będzie szybciej i za darmo. według mnie nie opłaca się kupować ,,całej'' gazety dla jednego artykułu, czy plakatu...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

W sumie racja, Megan, ale wiesz jak to jest, kiedy napiszą coś o Charmed raz na ruski rok? ;))

A co do plakatów, to ja mam tylko jeden z Phoebe, Piper i Paige. Chciałabym mieć jakiś z Prue. Ale w sumie po co mi tyle plakatów, i tak nie miałabym ich już gdzie powiesić ;D

Oldzia_

no ale zastanówcie się: oni nie będą wam w każdej gazecie, w każdym numerze po 20 stron i plakatów dawać o serialu zakończonym 4 lata temu! "świat seriali" jest w sumie jedyną gazetą w całości poświęconą serialom(sorry za powtarzanie wyrazów), ale oni i tak w kółko o "zbuntowanych", więc...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

No właśnie :/ Ale co się dziwić, "Zbuntowani" to serial, który kręcą nadal. Ale mogliby wykminić jakieś nowe pisemko (nie mówię, że od razu z 1000). Jedno, w którym pisaliby o Charmed. Skoro w innych krajach (np. Irlandia) w empikach jest po 5 pism o Charmed, czemu nie mogliby tak zrobić i w Polsce... No trudno :/ Zawsze pozostaje internet i drukarki ;)

Oldzia_

Zastanawiam się czasem czemu nazwa czasopisma brzmi "Świat Seriali" powinno być "Świat Zbuntowanych"... ech...
A ja mam 3 plakaty z "Charmed". Wszystkie z ŚŚ Dwa z trzeba siostrami i jedno z Piper.

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

"Świat zbuntowanych" ;D ;D Dobre ;D ;D ;D No ale bez kitu, wszędzie ich pełno. Nie wiem, czy to fajne, bo oglądałam chyba ze 3 odcinki (i to nie pod rząd). Czasem zastanawiam się jaka by była reakcja fanów "zbuntowanych", gdyby nagle o nich ucichło ;)) Ale to chyba niemożliwe...

boy1000

może dlatego o nich nie piszą, bo to dość stary serial. Ale i tak go lubie:0

rybka10002

P.Halliwell, a jaki był ten plakat? wiem że jeden był taki : http://www.charmed.stopklatka.pl/galerie/grupowa_gal/29.jpg, drugi z Piper, a jaki był ten trzeci (chyba z numeru listopadowego z 2007) z siostrami?

phoebe_11

sorry, link widzę nie działa. to on był taki z czwartego sezonu z Paige i Phoebe miała na nim loki:)

phoebe_11

Jeden plakat mam z taką fotką: http://sweetandtalented.com/images/mcgowan/mcgowan12.jpg

Drugi z tą:
http://sweetandtalented.com/images/mcgowan/mcgowan13.jpg

A trzeci to Piper na takim szarym tle. Ubrana jest w czerwoną bluzkę na ramiączkach i czarne spodnie, a na środku jest napisane "Charmed". JAk znajdę fotkę to dam.

P_Halliwell

ok, dzięki:*

phoebe_11

Nie ma sprawy, to żaden wysiłek ;)

boy1000

kiedyś był taki numer ŚŚ, i były opisane Czarodziejki i prawie wszystkie romanse głównych aktorek ;]
z tego się dowiedziałam że Alyssa chodziła z Justinem Timberlakem xD
i Alyssa i chyba Holly albo Shannem miały romans z Brianem Krause ;)

ocenił(a) serial na 10
Domcia_9

A co Wy ludzie, nie lubicie Zbuntowanych?? xD
Ja kocham Zbuntowanych tak samo jak Charmed :D
I cieszę się, że dużo o nich piszą.
Tylko szkoda, że tak mało o Charmed ;/
Już dawno nic nie było o Charmed, kiedyś tylko jeszcze jak Charmed było na drugim miejscu w rankingu seriali to pisali "trochę" a teraz kompletnie nic... :P
Eh.
Trza głosować na Charmed i jak znowu będą na wysokim miejscu w rankingu to na pewno będą coś pisać :D xD

ocenił(a) serial na 8
CharmedSis

Ja do "zbuntowanych" nic nie mam ;)) Tylko tak piszą o nich i piszą...

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

No tak...
Teraz to tylko o nich...
Ale lepsze to niż Tokio Hotel, nie?? xD
Jeszcze nie dawno na każdej okładce Bravo i Popcornu byli.
Jakaś masakra :D
No a teraz wszyscy zafascynowani Zbuntowanymi (w tym ja) więc piszą o Zbuntowanych :P
Ale trzeba coś z tym zrobić, ja będę głosować na Charmed w rankingu, nasz serial musi wejść wyżej, wtedy znowu będą pisać.