PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51412
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

co bedzie z powtórkami ktore polsat puszczal w tygodniu? bo nie widze ich w programie :( zostalo jedynie 5 odcinków i moznaby ogladac czarodziejki w soboty a tak kaszana :/

powtórek już niestety na polsacie nie będzie, odcinki można będzie oglądać w sobotę

użytkownik usunięty

no swietnie :/ zostaly im tylko 4 odcinki z 5 sezonu :/ polsat zawsze musi cos zwalic..............

polsat zawsze tak robi w zeszłym roku było tak samo, że nie póścili wszystkiego do końca i za rok pewnie też tak będzie

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

no dokładnie :/troche mnie to wkurza ://////

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

co wam tak zalezy rpzeciez o 9:30 chyba i tak jestescie w szkole na codzien?

DevaKONTOZAWIESZONE

Nie każdy chodzi jeszcze do szkoły, a poza tym niektórzy nie zaczynają lekcji od godz. 8:00

ocenił(a) serial na 9
DMK_

no właśnie :)),chociaż ja niestety zaczynam o 8.00 ://///.

Versatile_Nat

Polsat puszcza powtórki w wakacje, zrozumcie w końcu

użytkownik usunięty

wystarczy nagrac odcinki jak ktos jest w szkole a co do tego ze są tylko w wakacje to jakos nie przeszkadzało im puszczac odcinki jeszcze we wrzesniu.............

ocenił(a) serial na 10

jezu ale odkad polsat to emituje to tylko w wakacje emituje powtorki wiec sie nie podneicajcie tak bo oni tak robia od kilku alt wiec nie macie co sie tak napalac

ocenił(a) serial na 9

Ja tam się cieszę, że teraz nie powtarzają Czarodziejek, bo rzeczywiście jestem w szkole... Gdy są wakacje to co innego, można wstać i pooglądać ;]
Nawet jeśli zaczynam później to jest to tylko jeden dzień w tygodniu... ;/ Wydaje mi się, że przyjemniej będzie obejrzeć w następne wakacje te odcinki 5 serii, bo tak naprawdę to były one niedawno wyświetlane...

ocenił(a) serial na 10
Ewc1ol

no i co ? nic sie takieog nie stało :P