co bedzie z powtórkami ktore polsat puszczal w tygodniu? bo nie widze ich w programie :( zostalo jedynie 5 odcinków i moznaby ogladac czarodziejki w soboty a tak kaszana :/
no swietnie :/ zostaly im tylko 4 odcinki z 5 sezonu :/ polsat zawsze musi cos zwalic..............
polsat zawsze tak robi w zeszłym roku było tak samo, że nie póścili wszystkiego do końca i za rok pewnie też tak będzie
wystarczy nagrac odcinki jak ktos jest w szkole a co do tego ze są tylko w wakacje to jakos nie przeszkadzało im puszczac odcinki jeszcze we wrzesniu.............
jezu ale odkad polsat to emituje to tylko w wakacje emituje powtorki wiec sie nie podneicajcie tak bo oni tak robia od kilku alt wiec nie macie co sie tak napalac
Ja tam się cieszę, że teraz nie powtarzają Czarodziejek, bo rzeczywiście jestem w szkole... Gdy są wakacje to co innego, można wstać i pooglądać ;]
Nawet jeśli zaczynam później to jest to tylko jeden dzień w tygodniu... ;/ Wydaje mi się, że przyjemniej będzie obejrzeć w następne wakacje te odcinki 5 serii, bo tak naprawdę to były one niedawno wyświetlane...