Masakra... ten serial to dno ...
Nie urażając fanów ... no ale pierwsze sezony od biedy jakoś dało się obejrzeć jak nie było co robić, ale to co pokazują tam teraz to już woła o pomstę do nieba... omijam ten serialik badziewny szerokim łukiem jak tylko leci w tv.... aktorsko tez słabo w sumie wiele tam do podziwiania to nie ma...
hmm . Nie wiem co Ci napisac ale każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje . i Kropka .
tak, tak ..wszystko ładnie, pięknie... "o gustach się nie dyskutuje"
no ale jaką przyjemność można czerpać z tej chaotycznej Charmed papki na ekranie?????
nie no sorry, ale nic nie wkurza mnie bardziej niż coraz gorsze kolejne sezony badziewnych seriali... Aż wstyd się przyznać, że oglądałam to czasem dwa lata temu... wtedy to jeszcze jakiś sens może i miało... chociaż i tego pewna nie jestem ;)
proponuję napisać o swoich odczuciach oglądania Charmed ksiązkę...
"nic nie wkurza mnie bardziej niż coraz gorsze kolejne sezony badziewnych seriali"
chcesz radę? nie oglądaj...
"Aż wstyd się przyznać, że oglądałam to czasem dwa lata temu"
a ja kiedyś czytałam głupie książki - też mam się tego wstydzić?
"no ale jaką przyjemność można czerpać z tej chaotycznej Charmed papki na ekranie????? "
to nie jest serial psychologiczny, ani głęboki dramat! to serial lekki, dla rozrywki, dla odpoczynku...
a zamist pisać dno, masakra napisz konkretne argumenty takie jak: nudna fabuła, słabe efekty specjalne... to, że napiszesz, że serial to dno o niczym nie świadczy, ale cóż kłania się chyba ubogie słownictwo...;/
jak ci nie pasuje to nie oglądaj i już:) to że tobie się serial już nie podoba to nie znaczy że wszystkim ma się nie podobać. Takie jest twoje zdanie i już ja je szanuje i koniec. Ale ty szanuj zdanie innych! może masz troche racji pierwsze sezony były dobre ale teraz serial troche stracił.. ale to nie powód do tego żeby obrażać się na cały świat;P
no, nareszcie ktoś założył taki temat :) zgadzam się, absolutnie ! ten serial to kompletne dno !
P.S sama tego tematu nie zrobiłam, bo zaraz wszyscy by się rzucili, że serial jest "supppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr", a ja to dno itd.
ten "serial" jest super... gównem!
Hmmm i co lepiej Ci sie zrobiło obrażając ten serial ? Jednym słowem "żal" .;/
Cathy, Ash albo Jelly i znowu widzę zaczynasz. Już Ci pisaliśmy na tym forum, że to jest forum dla FANÓW Charmed, nie wiem po co antyfani tutaj wchodzą.
Jak czegoś nie lubisz to nie muszisz tego oglądać, ale może nie wyrażaj się tutaj jak ci się on nie podoba.
Myślama Caty, że zmądrzałaś.
JESZCZE RAZ POWTARZAM TO JEST FORUM DLA FANÓW, A NIE ANTYFANÓW.
Nigdzie nie jest napisane, że to forum fanów (inaczej bym się tu nie pchała)
Forum jest dla wszystkich, wyrażam swoją opinię na temat tego serialu i tyle ;p
Jasne było, że fani zaczną po mnie jechać... proszę bardzo.
Moim zdaniem argumenty przeciw "Charmed" są oczywiste i nie było potrzeby ich wymieniać ... główny zarzut to oczywiście marne aktorstwo i kompletnie nudna, beznadziejna fabuła... w oczy rzucają się ogromne braki w efektach specjalnych... śmiać mi się z tej "bajki" chce kompletnie
Sztuczny, drętwy i nijaki ;P
To jest dla zdesperowanych :P
Tak, wyraziłam swoją opinię i mi ulżyło ;PPPPPP
No a teraz możecie mnie zaszlachtować...
dziękuję, również pozdrawiam :)
no właśnie... wiedziałam, jaka będzie reakcja... czy wy nie rozumiecie pojęcie "forum" ? bo widać, że nie bardzo... anty fani też mogą się tu udzielać ! nikt przecież nie używa tutaj wulgaryzmów ! po prostu nam się ten serial nie podoba, i mamy prawo to wyrazić ! zrozumcie to ! ta strona nie jest tylko dla was !
http://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne
na początku pisze:
"Forum dyskusyjne – jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
rozumiecie co tu pisze ?
P.S proszę, teraz możecie mnie zjechać, że ja nie umiem czytać, bo napisane jest "o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
a naszym wspólnym zainteresowaniem jest chyba film ?
"która służy do wymiany informacji i poglądów"
no właśnie, teraz wymieniamy się poglądami !
mam nadzieje, że zrozumieliście, że nie tylko wy macie tu wstęp ?
"Moim zdaniem argumenty przeciw "Charmed" są oczywiste i nie było potrzeby ich wymieniać "
no widzisz, jeśli wyrażasz swoje zdanie, to warto poprzeć je jakimikolwiek argumentami (oczywiście nie mam tu na myśli nazywanie czegoś badziewnym kiczem itp.)
oczywiście serialowe efekty specjalne są żadne...
aktorstwo to jak tam uważasz moim zdaniem nie jest aż tak źle
beznadziejna fabuła? może nie o tyle beznadziejna, co strasznie rozciągnięta w czasie
nie nazywaj fanów charmed zdesperowanymi, nie można oceniać tak ogólnikowo ludzi ;/ możesz kogoś urazić, a to jest forum O SERIALU!
zaszlachtować ciebie? każdego mierzysz własną miarą?
Ale powaga .
Niektórzy podchodzą do tematu strasznie sztywno.
Tak, tak, macie rację fani - bierzcie wszystko do siebie i obrażajcie się bo nazwałam was bardzo poważnie desperatami .Amen.
Może trochę dystansu, co????
Każdy ma swoje zdanie na ten temat i należy to szanować. Jednak miło by mi było, gdybyście drodzy antyfani przy wypowiedzeniu swojego zdania nie obrażali przy tym fanów i pisali mniej wulgarnie...
właśnie każdy ma prawo do własnego zdania
ale ja za nic nie mogę zrozumieć,po co tacy ludzie,którzy,juz dajmy za przykład Charmed,wchodzą na to forum i obrażają serial,skoro go nie lubią??co w ym jest takiego fascynującego?/bo ja za nic pojąć tego nie moge
I kto tu mówi o dystansie, chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa. Sama go nie zachowujesz obrażając fanów i prowokując tylko kłótnie na tym forum.
A i jeszcze jedno sama jesteś desperatką wchodząc na forum serialu, którego nie lubisz.
Ciekawe co by się działo jak inni by weszli na forum serialu, który lubisz i zaczęli go obrażać?
kuurde ludzie macie problemy ...
sie nie podoba to nie piszcie na ich temat i nie ogladajcie ja lubie charmed i nie gnoje bh czy czegos innego mi nie przeszkadzaja inne badziewie a tv i nie zakladam specjalnie tematu na moje zazalenia
macie problemy no niemoge...
zaaal
Naty <333 popieram <hahaha>
Powiem wam jedno myśle, że Cathy tylko czekała jak ktoś inny założy taki temat, żeby po zgodzie pokazać swoje prawdziwe oblicze i obrazić ten serial myśle że niepotrzebnie się z nią godziłyśmy. Jak się mylę to proszę mnie poprawawić.
Dzieki Naty moze my tak se zalozymy jakis temat "dno" i zaczniemy pisac na temat ulubionych seriali antyfanow Charmed coo???
ludzie sie nie podoba serial to nie wiem nie poatrzec sie na niego i nie zakladac tematow o tematyce "dno" albo"koszmar" itd
noe nie dokuczanie ludzia na poziomie przedszkolaka
pac^^
Naty kiedy nowosc o CHARMED???
a ja powiem wiecej poczytajcie se komenty na profilu HMCRMAMSD9193 od cathy!!
Dorota zgadzam się z Toba całkowicie i z Tobą Hollly's też :)
a nowość bedzie,ale nie o charmed :D
niedługo
pozdrawiam
to jest dowud na to ze cathy nie ma wyobrazni cytat z komenta na profilu hmcrmamsd9193
""zagmatwałyście" to , dając postaci z amerykańskiej wersji , dlatego teraz , jest to praktycznie , nie do zrozumienia... A poza tym , jeżeli tworzy się coś , to najpierw trzeba pomyśleć... Jakim cudem , w polskiej wersji znalazły się te amerykańskie postaci ?"
tak, tak jasne, oczywiście macie rację, a ja głupia i walnięta, zgadzam się ze wszystkimi wypowiedziami oczywiście i w ogóle odpuście sobie ;P
Desperatka wam to mówi.
btw. Niektórym radze przeczytać kilka razy uważniej post Cathy i zrozumieć w końcu czym jest forum. ;PPPP
masz nas za glopkow??
ze "radzisz" nam czyta cathy post jeszcze raz
NO CHYBA NIE!!
licz sie ze slowami !!
tak poza tematem to u mnie fajne notki zapraszam O CHARMED!!
i nie tylko ;*
Naty u mnie nowosc bedzie niedlugo ;**;**;**;
xDD
postawcie tu zakaz wjazdu, postawcie tu zakaz wjazdu...
nie nazwałam Was głupkami, tylko zaproponowałam przeczytanie posta Cathy jeszcze raz i tyle.
nie lubię liczyć tak ogólnie....
matko co ja tu robię??
Koniecznie postawcie zakaz wjazdu ;P
Rozumiemy czym jest forum jakbyś chciala wiedziec, ale nie rozumiemy po co inni, ktorzy nie lubia serialu zamiast go omijac i byc normalnym to wchodzi i obraza fanow.
Odpowiedz mi na pytanie jak ja bym weszla na forum serialu, ktory ty lubisz i go obrazila totalnie i na wszystkie sposoby to co bys mi odpisala? Czekam na odpowiedz.
ja wiem ja wiem !!
"nie obrazaj tego serialu bo on jest ....ble ble ble bleee!!!!!"
zgadzm się z Dorotą i Holly's
ludzie ja juz mam dośc klotni
mrs.m jak Ci sie nie podoba ten serial to idz na forum serialu,ktory lubisz i bedzie spokoj
Nie mówimy, że jesteś głupia i walnięta. Masz swoje zdanie i je wyrażasz. Ok. Ale czy mogłabyś nie używać tylu wulgarnych epitetów i nie obrażać fanów?
nie obraz sie Oldzia ale napisze to bo mnie ludzie tu wkuzaja nie wliczajac Naty CIebie i DOroty
MOW DO SLUPA A SLUP TO DUPA!!!!!
o ja ja wyprzedzilam wiesz wiem co takie osoby odpisza ....
bo to poziom przedszkolaka
Dorota powie mi o tu sie spodziweac ??
napisz to co ja przed tem napisalam i tyle....
Holly's dobrze napisałaś i Dorota tak samo,a ja powiem troche łagodniej
mówic do niej,normalnie jak grochem o ściane
ale cóz są ludzie i taborety(i betony:P)
taak sa ludzie i parapety ale zeby sie krzeslem urodzic to juz jest przegiecie <333
ja tez se ide juz mam dosc dennej gadki na temat charmed jest fajne czy nie... hmmm
po prosty zal tylek sciska !!
Docia nie idz :)taka sie tu fajna "dyskusja"zapowiada
o ile odpisza............
taaaaaa