PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51427
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

dno....

użytkownik usunięty

Masakra... ten serial to dno ...
Nie urażając fanów ... no ale pierwsze sezony od biedy jakoś dało się obejrzeć jak nie było co robić, ale to co pokazują tam teraz to już woła o pomstę do nieba... omijam ten serialik badziewny szerokim łukiem jak tylko leci w tv.... aktorsko tez słabo w sumie wiele tam do podziwiania to nie ma...

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

Oldzia masz racje!!

Versatile_Nat

o co wam chodzi?:/ każdy ma prawo ogladac to co chce i już.. a to czy wam się serial podoba i czy jest "gównem" dla was czy nie! nic nikogo nie obchodzi:/ ogladajcie sobie Mode na sukces i już!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

no dokładnie Leo!!

Versatile_Nat

powtarzam jeszcze raz! nie obchodzi mnie i innych ludzi co myślicie myślcie sobie co chcecie macie do tego prawo. nikt wam serialu nie kazł ogladać.. i już! a to że wy teraz wyciagacie jakieś brudy to wasza sprawa! wiec pomyślcie co piszecie... bo nie każdy jest taki jak wy! ja jak czegoś nie lubie to nie ogladam i nie wchodze na forum tego serialu i nie wyrzywam się na nim i na ludziach! jednym słowem jest mi was Zal....

Natalia:*********

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

no tak,to Leo chyba powiedział wszystko
Leo :***

użytkownik usunięty
Versatile_Nat

Absolutnie się z Wami zgadzam, no i co zle???? ;P

Przy okazji bardzo mnie cieszy, że z desperatki awansowałam już kilka razy, (tak, że sama się już w tych awansach gubię)na tchórza- ścianę, słup, dupę, przedszkolaka, parapet, krzesło....

tak... chyba jestem na etapie krzesła ;P

(i kto tu kogo obraża ;P Ja serial, Wy mnie... ale nice, spoko ;)

Co tam jeszcze wymyślicie co???

Na banalne pytanie : Co bym zrobiła gdyby ktoś obrażał mój ulubiony film ( bo na seriale mam alergię ;P)
- No to chyba jasne, że rzuciłabym się z okna ;P (bynajmniej nie na parterze ;P)

Prowadzcie tą wspaniałą dysputę dalej we własnym wspaniałym gronie... beze mnie .... bo co się stanie, jeżeli za bardzo wezmę sobie do serca wasze słowa i rano obudze się krzesłem?????? (lub też czymkolwiek na co tylko mnie awansujecie ;PPPP)

-dla Was pewnie byłaby to miła wiadomość

no to stresujcie się dalej sami ....
Żegnam .....

Oldzia_

no tak... to źle, że wyrażamy swoje zdanie ? wam się już w tych główkach przewraca ? kto się kłóci ? wszystko ma swoich "fanów i anty fanów"! zrozumcie to ! no chyba, że po 11lat macie, co jest nie wykluczone...

Phoebe123

wy jesteście normalnie jacyś zacofani ! co drugie słowo w każżdym poście to: żal, żal.pl, żal.org, żal.com itd. ! weźcie się opanujcie "wielcy fani" !

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

To jest forum dla fanów i antyfanów i niezgadzam się z innymi że antyfani niepowinni tutaj pisać bo to forów zarówno dla nas jak i Cathy i Mrs.M.... Niewarto się kłócić bo to niema żadnego sensu, tylko ciągle te kłótnie i kłótnie.... A przyjemność z korzystania żadna.. ;/ Kiedy tu wchodze i widze jakieś kłótnie to śmieje się odrazu.. bo to nieraz żałosne jest, bez obrazy.. A to przecież nasz ulubiany serial, a antyfani mogą pisać ale co nam do tego... każdy wyraża swoją opinie, i troche zgadzam się z Mrs.M ze za malo akcji.. ale tak dla mnie serial super jest, i nie zamierzam na niem zaprzestawac... Pozdrowienia dla fanow i anty... :****

PS....

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

kiedys te klotnie byly śmieszniejsze, bo Cathy robila z siebie idotke, teraz robi udajaca madrale idiotke, nuda

DevaKONTOZAWIESZONE

nakolorowo! bachorze jebnięt*, weź spierdal**, bo kurw* nie wiem co ci zrobię ! ty masz tylko 11 lat, a ten portal to jest dla starszych mi się wydaje !
a poza tym, to na końcu zdania stawia się kropkę !
i cały czas kur** ty prowokujesz ! odpier*** się od wszystkich, bo nikt cię nie lubi !
i żaden chłopak nigdy cię(sorry, że słowo powtarzam) nie zechce :DD.
nara, mała.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

no i tym słownictwem pokazałaś, dziecko klase... a tak nawiasem skąd informacja ze mam 11 lat? znowu Twoje chore wnioski??

DevaKONTOZAWIESZONE

A co ty cathy na ten wiek sie tak uparlas i kto sie nie powtarza i to w twoim wykonaniu jest juz nudne. Na kolorowo przynajmniej ogladala charmed i go byc moze lubi to ty nie jestes fanka i nie jestes mile tu widziana wiec spadowa dziecko.

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

Doladnie idz do podststawowki sie pobaw... .. :D:D::D:D:D:D

BigMovieFan

ojoj, to co, dlatego, że waszych "czarodziejek" nie oglądam to dziecko jestem, tak ? no, to to już jest pełna klasa, nie można zaprzeczyć...
a od kiedy to w "podstawowce" się bawi ?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

nie badz taka madra ;///

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

No nie no ludzie wy macie TUPET!!
nie podoba sie to nie karze wam tego ogladac ..podoba sie to ogladac prosze do woli
a to slownictwo bo na serio na poziomie przedszkola
Naty
Dorotka
<looovaaam>;**;**;**

ocenił(a) serial na 10
Mika0418

Cathy jestes dla nas dzieciakiem nie dlaego ze nie ogladasz charmed ale dlatego jak sie zachowujesz na forum. znaczysie piszesz

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

to Nakolorowo popieram ale nie popieram tego ze czesciowo po jej stronie jestes!!

ocenił(a) serial na 10
Mika0418

dobra ludzie robcie co chcecie nie obchodzi mnie to szkoda nerwow na malolatow nie wliczajac Oldzi Naty i Dorotki ;**;**;**;**

ocenił(a) serial na 8

Ja to napisałam już na tamtym forum, ale widzę, że tu jesteście bardziej aktywni.

Zapraszam na notkę o całej tej sytuacji.

Oldzia_

a ja jak się zachowuję na forum ? to że poparłam temat, to wy już zaczynacie naskakiwać, że go obrażam ! sama nie zaczynam, i nie prowokuję ! wmawiacie sobie to i szu8kacie gównianych argumentów !
tak wiem, spoko... zaraz pod moim postem pojawi się "wypowiedź", w której będziecie cytować, posty w których prowokuję... ok !

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

moze pozwol siebie ocenic innym, bo wiadomo ze masz sie za ksiezniczke i jestes aniolkiem niczemu niewinnym...

DevaKONTOZAWIESZONE

ekhm... czemu ma służyć powyższa wypowiedź ? a skąd wiesz, za kogo ja się mam ? ja przynajmniej nie mam 11 lat, tak jak ty !

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

no i znowu to samo, mowie jak do slupa, ściany.. yyy... parapetu?

Phoebe123

cathy ty mała wstrętna śmierdząca pijawko, brrrr brzydzę się tobą

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Cathy, jeżeli chcodzi Ci o moją notkę, to ja nie pisałam o Tobie, tylko ogólnie o antyfanach (no i fanach). Chodziło mi o to, żeby jak najbardziej wyrażali swoje zdanie o Charmed, ale żeby robili to w sposób kulturalny i zrozumiały, a nie wulgarny.

Oldzia_

Cathy=Jelly ;P i już wszystko wiadomo!

użytkownik usunięty

a mi sie jakos ten serial podoba pewnie dlatego ze jest taki nierealny no ale ktora z nas nie chcialaby czasami pobic faceta jednym ruchem reki...?:)

użytkownik usunięty

Pomysł na serial był dobry, ale wykonanie MOIM ZDANIEM fatalne ;P

ocenił(a) serial na 9

ludzie jest 12.40,a tu się ,,Się kręci"zaczeło
co jest grane??

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

serial jest

ocenił(a) serial na 10

do pani która założyła ten temat: powiedziałaś żegnam, więc co tu robisz?
dalej...
założycielką tego tematu jest może nie antyfanka, ale osoba nielubiąca Charmed, ona powiedziała, że już "sobie idzie" a wy zaczęliście jakieś kłótnie między sobą!
Mrs M miała prawo wyrazić swoją opinię, można było wynunąć kontrargumanty, a nie zwyzywać ją od słupów...

Lovely_Paige

dobra dajmy spokój poprstu bezsensowny temat.. zalożony przez osobe która chciala wywyołać poruszenie posród innych osób udało się jej to i już... dziekujemy dowidzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Nie daj sie Leo, walcz ;d

DevaKONTOZAWIESZONE

A ja tak na słóweczko wtrącę- ten temat nie jest bez sensu Leo czy jak Ci tam... On się STAŁ bez sensu od czasu waszego wyzywania od taboretów i innych przedmiotów powszechnie używanych do najróżniejszych celów, ale nie do tego by określać nimi człowieka.

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

nie nie jestes dzickiem, ale troche przesadzasz z tym... zachowoj sie normalnie na swoj wiek!. nie kloc sie wiecej to inni tez nie beda, a jak Ci sie serial nie podoba,ok no ale litosci jka Olga powiedzila bez wulgaryzmow.. wyrazasz swoje zdanie ok, noo ale wiesz..to jest forum dla fanow i dla anytyfanow, aletroche kultury, niktorzy z nas prosza bo naprawde juz przesada. to sie wszystkich tyczy nie klocic sie!!jak ktos nas denerwuje trudno wiem ze to trudne ale uwagi ni zwracajcie i piszcie dalej:Da Cathy nie musisz sie tak ciagle bulwersowac zycie za krotkie jest zeby sie ciagle klocic...

Pozdrawiam:D