motywy ściągnięte żywcem z piratów z karaibów ten brak oryginalnych pomysłów na nowe odcinki zenada
ty jesteś zenująca a kazdy odcinek czarodziejekto nowa przydgoda i cos nowego piraci z karaibów to tandeta a ty kompletnie sie nie znasz i to ty jestes zenujaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahh zapomniałam że na tym forum nie można napisać żadnych słów krytyki bo "fanki" rzucają się człowiekowi do gardła. czym by nie byli dla ciebie piraci musisz uznać fakty że niektóre motywy były z nich żywcem ściągnięte jak np. fontanna młodości
dla mnie odcinek był b.dobry.. każdy ma inne zdanie tobie akurat się nie podoba i już.. ale prosze wrzuć na luz;D
przecież czy ktoś Cię broni żeby napisac jakieś słowa krytyki? Pisz i pisz tyle ile chcesz . Ale daj jakieś argumenty ;] zamiast mówic ,że serial to żenada możesz powiedziec ,że scenariusz źle napisany , zła gra aktorów itp. a co do odcinka to jest fajnie zrobiony ;] może kilka rzeczy jest takich samych jak w 'Piratach z Karaibów' ,ale cała akcja toczy się wokoło czegoś innego.
rybeczka225 lepiej nic nie komentować ani nie krytykować na tym forum. Sama chyba wiesz jak jest. Napiszesz słowa krytyki i już wszyscy z oburzeniem na Ciebie;.
właśnie, przecież ten serial to takie arcydzieło, że jak ktoś śmie go obrażać?! za takie coś to powinni palić na stosie, co nie?
a jakie byłoby forum bez krytyki? nie chodzi o to ,że nie ma jej w ogóle byc. Każda krytyka jest potrzebna ,a to że niektórzy znają tylko prostą krytykę w postaci słów 'żenada' , 'żal' itp. to już nie nasza wina.
Jak nie umiecie się kłócic z normalnymi argumentami to lepiej się nie kłócicie bo to wam tylko czas zabiera.
a i macie prawo mówic ,że ten serial to kompletny niewypał , żal ,żenada ,okropieństwo ,idiotyzm itd. i mnie to nie obchodzi ,że to mówicie. Nawet nic nie rusza. Sama wiem jak jadę po fanach jakieś serialu ,który mi się nie podoba. Ale z pewnymi argumentami , a nie wciskam w każde zdanie słowa "żal".
Ja również uważam, że ten odcinek był fajny!!! (szczególnie włamanie do muzeum) Fontanna Młodości, piraci...dla mnie bomba! Nie mogę doczekać się kolejnego odcinka, bo w 7 sezonie są ciekawe przygody, dość oryginalne :))))
Może i trochę było ale nie przesadzajmy:P
Np.Phoebe fajnie do tego kielicha przez te lasery się 'czaiła' ;D
ej no przestańcie najeżdżać na tych co są anty fankami co???!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzenia się!!! Jeśli nie obraża przy tym drugiej osoby!!!
z tego co czytałam to ona nikogo nie wyzywała!
zejdźcie z nich
ja akurat bardzo lubie ten serial ale nie lubie takich oto kłótni nawet się nie znacie a się na siebie wkurzacie!
wrzućcie na luz i zapomnijcie o sprawie!
pozdro..........XD
ale czy ja się z kimś kłócę? i czy bronię ich od wypowiadania się na tym forum? nie. Ja tylko wypowiadam swoje zdanie ;] jak każdy. Pozdro ;]
no i nie najeżdżam na nich tylko dlatego ,że są anty fanami tego serialu ;] nie rusza mnie to co piszą , niech sobie piszę tyle ile chcą.
Odcinek był świetny, akcja w muzeum i sama końcówka (Phoebe&Leslie) też ekstra, nie wiem, co wy od niego chcecie;) Ale cóż, są różne gusta...
Zgadzam się z założycielem tematu ten odcinek nie należał do najlepszych, jedyne co mi się podobał to akcja z muzeum i nowa postać agenta Brodego.
ten odcinek nie należał do najlepszych ale nie był też najgorszy. NIE PRZESADZAJCIE! Ja nie widze tu nic z motywu "piratów z karaibów" oprócz 2 są piraci i załoga jest przeklęta. Mi sie odcinek podobał szczególnie włamanie do muzeum i ten nowy federalny.
Mnie się odcinek podobał. Najlepsze według mnie było to jak Phobe prześlizgywała się pomiędzy laserami w muzeum.
Jak dla mnie wiele odcinków Charmed było żenadą (a raczej motywy, które w nich wykorzystano).
no nie powiem dzisiejszy odcinek był całkiem fajny ale wkurza mnie Phoebe, szkoda że to nie ją uśmiercili tylko Prue bo chciałabym zobaczyć jakby ułożyło się między nią a Paige
Ten odcinek był średni...
Ponieważ Phoebe mówiła czy Paige nie pamiętam że ta pełnia jest tylko przez 2 dni ale była przez 3!
W 1 i 2 zabito Aniołów a w 3 chcieli Starszych...
Zaś jeszcze jedna ciekawa sytuacja.
Kiedy Paige siedziała w aucie i kiedy ten federalny wyszedł z domu to ona się tam orbitowała do jego domu a ten wrócił i się zdziwił że ona zorbitowała się w miejscu...
No masakra:|
Ale fajne było jak były "demonami" :D