hej fani charmed! sorry ze tak na woas napadalam ale to przez te glupia cathy(meghan czy cholera wie jak ona). a mam pytanie; kto kocha zwierzeta jak ja???
Jeśli chodzi o Mari to na fw tylko raz ją "obroniłam" za to codziennie rozmawiałam o tym z Cathy na gg, nie wiesz- nie mów. Leo i P.P Halliwell nie wyzywają sie z cathy od "suk" więc co niby mam robić?? Prue Halliwell kiedyś kłóciła się z Cathy, ale póżniej na znak zgody dodały się do ulubionych, więc???
Jeśli chodzi o Mari to na fw tylko raz ją "obroniłam" za to codziennie rozmawiałam o tym z Cathy na gg, nie wiesz- nie mów - otóż chodzi o to kochanie, że wiem, twoje pomoce nigdy nie pomogły, nie gadaj głupot, a właśnie, tylko raz ją "obroniłaś" pokaż kiedy? i dlaczego tylko raz skoro cathy ją sto razy obrażała?
Leo i P.P Halliwell nie wyzywają sie z cathy od "suk" - czy ja napisałam że się wyzywają od suk? ja napisałam że ciebie cathy kiedyś wyzywała od suk a teraz ty ją bronisz CZYTAJ Z-E Z-R-O-Z-U-M-I-E-N-I-E-M, zresztą no właśnie co masz robić? jak już napisałam wolisz bronić kogoś kto cię kiedyś obrażał i teraz cię nie broni, niż kogoś kto od zawsze stoi po twojej stronie
Prue Halliwell kiedyś kłóciła się z Cathy - cathy wciąż się kłóci z prue halliwell moja droga więc lepiej czytaj uważniej
a Freaky Phoebe? nie odniosłaś się do niej
światpogląd... nie rozumiemy się. kłóciłyśmy się jeszcze na początku stycznia, na forum o bh90210, potem w wakacje dzień przed moim wyjazdem się dodałyśmy do ulub.! sam(a?) napisałeś(łaś?), że "kiedyś"! no właśnie kiedyś! zwracaj uwagę co jest teraz, a nie co było "kiedyś"!! teraz się pogodziłyśmy!!
kumasz coś z tego, czy nie bardzo?
ale teraz podszywasz sie podemnie i to kolejny dowod ze nadal Ci sie nudzi, bahorki
ja się pod ciebie nie podszywam, "bachorku"!! ty sobie coś zmyślałaś, żeby mnie oskarżyć! tego jestem pewna!!
Właśnie Deva, wyjaśnij nam. Swiatopoglad jestes moim sumieniem?xD Pod jej notką o Cathy, rzeczywiście te rozmowy na gg nic nie dały, ale na to nic nie poradzę...A Freaky Phoebe.....to one w ogóle się kłociły?
sumieniem? dlaczego używasz słów o których znaczeniu nie masz pojęcia? wyjaśnij swoją refleksję z przyjemnością jej posłucham (przeczytam)
Pod jej notką o Cathy, rzeczywiście te rozmowy na gg nic nie dały, ale na to nic nie poradzę... - nic nie dały więc postanowiłaś odpuścić, nie broniłaś Czekoladowej Princess nigdy, nie wypisuj tutaj bzdur na oczyszczenie brudasów ze swojej skóry
A Freaky Phoebe.....to one w ogóle się kłociły- najlepiej udawać głupszą niż się jest prawda? :)) znakomicie ci to wychodzi!!
szczerze? nie bardzo, gdyż ty dziecko o pustej głowie nie ptorafisz się porządnie wysłowić,
23 września : http://www.filmweb.pl/topic/865751/dzi%C4%99ki+dzi%C4%99ki+dzi%C4%99ki+-%29.html
Twoja kłótnia z prue halliwell przytaczam wypowiedź ( tam są co prawda dwie prue halliwell ale ja mam na myśli jedną z nich którą ta cała crazy ma w ulubionych)
ty: ojoj , dwie fanki shannen chcą abym się od niej odczepiła , a same obrażają gwiazdę , którą ja lubię ? no nic nowego , typowe zachowanie 11-latek...
P.S ja nie mam 11 lat... piszę tak na przyszłość , bo wiem , że panuje tu "moda" na odwracanie kota ogonem...
Prue Halliwell: dziecinko, ja mam 18 lat a obrazam "twoją ulubienice" tylko dlatego ze ty obrazasz Shannen... to lekka dzicinada i nie powinnam sie znizac do twojego poziomu na ale coz, juz to zrobilam i nie zamiezam wiecej. takze znajdz sobie inne miejsce do wylewania swoich flustracji i daj nam swiety spokoj.
WłAśNIE ZWRóCIłAM UWAHę NA TO CO JEST COś JESZCZE? MAłA śMIERDZąCA BRUDNA PIJAWKO?
Megan a skad Ty taka pewna jestes co? udajesz taka bo dobrze wiesz ze to ty zrobilas, eh no ale jak sie dowartosciowujesz w byciu mna to co ja poradze.... ;/
Swiatopoglad nie znasz mnie wiec nie oceniaj, ok? Taak nie wiem czy się kłociła z Freaky Phoebe czy nie, ale wiem ze mialy sie w ulubionych......
Nie wiem po co ciągle tracicie czas na te kłótnie. Nie możecie sobie wreszcie dać z tym spokój i pomyśleć lepoiej o czymś przyjemniejszym niż o kłótniach.
Dorotka, powiedz to temu/tej światopoglad....Aaa i nie pisz do mnie nic więcej, bo i tak ci nie odpiszę:))(to do światopogląd)
wspaniale, cieszę się, teraz piszesz Dorotka, ale nigdy jej nie obroniłaś jak cathy-megan ją wyzywała, gratuluję ci głupoty
Ja nie bronię. Piszę tylko, że po co tracić czas na te kłótnie i obrażanie się. Lepiej zająć się czymś przyjemniejszym.
CRAZY PIPER HALLIWELL - miałaś już zamknąć ten ryjek głupi ;0 to i zamknij!
i jeszcze jedno
Aaa i nie pisz do mnie nic więcej, bo i tak ci nie odpiszę- oj niesłowny nasz kotek jest :)) no nieładnie
aha i jeszcze jedno crazy piper halliwell, powtórzę się teraz piszesz Dorotka, ale nigdy nie obroniłaś Doroty jak cathy-megan ją wyzywała więc nie zgrywaj się teraz, kotku
CPH gadasz ze sie nie ebdziesz odzywala a co robisz? odpisujesz ponownie. takie to slowo pustej nastolatki (;
Obiecałam że nie będe się odzywać do światopogląd, więc bądź tak miła i przekaz "kotkowi" że teraz już mu nie odpiszę. A co do Ciebie Deva to fajny mi peseudonim wymyslilas....CPH:)))))
to Twoj pseudonim kochana, ale w skocie bo nie chce mi sie pisac, takze to Ty go wymyslilas:P
Ja wymyśliłam pełną nazwę, skrót to Ty wymyśliłaś "kochana":))))Ale spox, Ty miałaś skrót MK to ja mogę mieć CPH
do tej cph, paszkwiary jednej ;] chłopcze, masz jakieś problemy z odróżnieniem siebie od śmiecia? widzę że nie, to dobrze, bo znaczenie to samo, kotku czy ty w ogóle myślisz? spójrz: Ale to już jest koniec tej dyskusji "kotku".....- najwidoczniej nie douczono cię w domu, że jeżeli coś się kończy już się tego nie ciągnie, więc po co jeszcze się tu odzywasz, aha i jeszcze jedno, proponuję ci założyć taki zespół: cathycph - idealnie do siebie pasujecie obie puste i głupie, używające słów o których znaczeniu pojęcia kompletnie nie mają :)) kotku
światopogląd, wulgarny bachorze! co ty chcesz od wszystkich?!a poza tym to do kogo zwracasz się "chłopcze"? do siebie? i gdzie ja używam słów "których znaczenie nie rozumiem"? no gdzie? "kotku"?
odpowiadajac mu sama bylas wulgarna;/ a tak nawiasem juz chyba akzdy ma dowod ze tamta deva to nie ja bo widac po nicku i avatarze i wpisie na blogu, mam nadzieje ze mnie przeprosicie za tamte oskarzenia :/
oooo, megan-kłócąca się ze wszystkim próbuję obrócić przeciwko mnie... od wszystkich jaki wszystkich? ja mam coś tylko do ciebie, to tak jak ty masz coś do WSZYSTKICH, przypomnę może to jak obrażałaś Dorotę, pouczając o znakach "przystankowych", takie nie istnieją złotko, równie dobrze będzie jak ci przypomnę o Leo Wyatcie, którego wyzywałaś od pedałów tylko dlatego, że lubi czarodziejki, przypomnę ci o Prue Halliwell, niby się pogodziłyście ale wciąż ją obrażasz, równie dobrze będzie wspomnieć o Freaky Phoebe, którą również obrażałaś i o April z którą też się kłóciłaś, z czarodziejką94 też miałaś ochotę na kłótnię to i się pokłóciłaś, ciekawie będzie wspomnieć również o Czekoladowej Princess, którą nawyzywałaś na forum camp rock, warto przypomnieć też o reesee, do niej też coś miałaś, niezwykle interesujące będzie wspomnienie o charmed forever z którą również się kłóciłaś, na forum o hsm wszystkich wyzywasz ;) za dużo żeby wymieniać, albo Oldzia czy też Chocolate Naty, albo Cleo, lub Shannen..... ze wszystkimi tymi osobami kłóciłaś się i z większością się kłócisz, dziecino, nie zamieniaj się tutaj w dyskusje ze mną, nie znasz mnie, nie próbuj obracać nic przeciwko mnie nie uda ci się, tylko ty jesteś tutaj śmierdzącą wstrętną obrzydliwą pijawką, zapamiętaj
można też wspomnieć o takich użytkownikach jak: Cole, Kaz, Phoebs, Natali95, druga Prue Halliwell, dominique, simpsonka18 tych ludzi jest tu mnóstwo więc skoro czytasz to przeczytaj co mam ci do napisania, zaapelowania, powiedzenia, co wolisz:
przytoczę twoją błyskotliwą wypowiedź na moim koncie
"o kurw* spierdal***!!! I po h** włazisz na mój blog? małą śmierdząca pijawko?"
powalające czyż nie? ojej, cathy się zezłościła! oh, okrutna jestem,
spróbuję jeszcze raz:
pomyslmy... dlaczego nikt cie tu nie lubi:
1. jestes glupia? oczywiste
2. masz kompleksy? najprosciej
3. nie ma osoby ktore moze nad toba zapanowac? zbyt oczywiste
4. jestes obrzydliwa sekutnica?? kurcze.... zbiera sie co?? mozna jeszcze tego tysiace wymienic, niestety, wiec moze pomysl sama, usiadz na swoim grubym dupsku, pogadaj ze swoim najlepszym przyjacielem: firefox czy tam explorer i zastanowcie sie razem: dlaczego nikt nie lubi cathy?
pewnie że czytałaś
1. nie jesteś za bystra na to
2. nie umiesz czytać
3. nie myślisz
4. nie potrafisz się bronić ( a jeżeli już to robisz to piszesz że ktoś ma max 10 lat)
zadam ci skromne pytanie, dlaczego twierdzisz że wszyscy którzy inteligentnie cię dołują i sprawiają że jesteś jeszcze głupsza niż jakikolwiek renesans o tym wie mają 10 lat? ostatnio było 11, zjechało do 10? piękny jest ten świat... z dnia na dzień jest się młodszym! i to o cały rok! bardzo inteligentnie
aha laluniu, zapamiętaj: raz pouczałaś kogoś żeby posługiwał się znakami przystankowymi ...
jeżeli używasz jakichś pojęć to znaj ich znaczenie, przystankowy to może być słupek
a znaki interpunkcyjne nazywamy inaczej: PRZESTANKOWYMI
wbij to sobie do tej pustej główki, zapełnij ją jakoś
PRZESTANKOWE!!
albo np. misia8922... no nie tu za dużo do wymieniania, podam po prostu link: http://www.filmweb.pl/topic/871906/Niee+%21+Ja+nie+wytrzymam+%21.html
tutaj ze wszystkimi się kłóciłaś, kochana jestem co?
oo i tutaj http://www.filmweb.pl/topic/864171/G%C3%B3wno.html
albo tu http://www.filmweb.pl/topic/745504/Biust+jak+u+11+latki.html
może być i tu http://www.filmweb.pl/topic/1016959/wy+jestescie+dulni+%21.html
tu http://www.filmweb.pl/topic/870067/O+co+wam+do+cholery+chodzi.html
http://www.filmweb.pl/topic/872675/O+masz.html
http://www.filmweb.pl/topic/1016188/Kobieta+ma+23+lata+%2Ca+wygl%C4%85da+jak+15n astka.html
http://www.filmweb.pl/topic/682629/Czy+znacie+numery+GG+jakich%C5%9B+gwiazd.html
http://www.filmweb.pl/topic/818403/Wcale+nie+jest+taka+pi%C4%99kna.html
kurcze, zbiera się co? no bo na każdym forum się kłócisz ;) po prostu nikt cię tu nie lubi, proste
światopogląd-to chyba nic nie zmieni, bo osob ktore jej cos tlumaczyly tak jak Ty teraz juz kilka bylo i i tak za akzdym razem pisala cos w stylu ''głupie pokemony'' ''idźcie do psychiatryka'' ''fani charmed to male dzieci'' ''macie 11 lat nie wiecej'' i zapomnialas dodac ze ze mna tez sie klocila. a juz dawnio temu bo ponad rok robila na zlosc nicki takie jakie ktos juz miał
i uzytkownikow z ktorymi sie klocila i wyzywala ich bylo znacznie wiecej niz wymienilas, przynajmniej z 3 razy wiecej
możecie skończyć to gadanie z nią? przez to że dalej z nią dyskutujecie pokazujecie że nie jesteście lepsi od niej. da cie spokój to i ona wkoncu sie odpieprzy
a no właśnie i z Tobą też się kłóciła, niestety my już głupocie nic nie poradzimy, głupia pustaczka zawsze będzie głupią pustaczką, zaproszę może jednak wszystkich czytelników tej "przyjemnej" dyskusji z przegłupią cathy-megan tu: http://www.filmweb.pl/szukaj/forum?sort=RECENT_MOST_REPLIES_FACTOR&user=982387&u serTopics=true&userReplies=true
nieważne na które z forum klikniecie na którejkolwiek stronie, na każdym z nich cathy kogoś obraża, KAŻDYM
o jaa nie wiedzialam ze az na tylu forach sie ona wykloca. myslalam ze nie lubi tylko charmed i HSM a tak to normalnie sie udziela na forach... teraz widze ze jej konto to pomylka i ze stworzyla je tylko po to aby krytykowac, obrazac i klocic się. aha no i prowokować
Jak macie ochote powymieniac sie info na temat tej uzytkowniczki to wymiencie sie numerami gg ;/
jesli chcecie powymieniac sie faktami na temat cathy to wymiencie sie swoimi numerami gg ;/
uważam tak gdyż wszyscy skończyli ten temat a wy dalej drążycie drążycie że juz sie tego czytac nie da