zalozyla sobie konto jakas zakompleksiona malolata ktora chce byc mna i robic z siebie idotkę. tak tylko informuje ze wszytskie komentarze o tym ze kocham chrisa ze obdzieram koty ze skory itp. nie są moje, dalej to wam bede mowila ktore moje ktore nie, bo ta upadla diva pewnie bedzie zmieniala sobie nicki i avatary na takie jakie obecnie mam
zresztą domyslam sie ze to Cathy zrobila konto 2, ale co sie spodziewac po takiej idiotce... mam jej gg bo do mnie napisala, nie chcielibyscie widziec jakie ma opisy. obecnie sie cieszy ze ktostam tanczy z krabami, -puste dzieciątko
Po pierwsze: co ten temat ma wspólego z serialem?? Po drugie: co nas(uzytkowników tego forum) to obchodzi??
taa, ja ci konto założyłam? ty se kpiny urządzasz. ja nie jestem taka durna jak ty żeby się pod kogoś podszywać!!! a mój opis właśnie dotyczy ciebie.
sorry Diva szukasz tutaj przyjaciół czy jak? nikogo tu nie obchodzą takie Twoje sprawy.
o bozeee.. to jest tylko informacja ze te durne komentarze pod moim nickiem nie są moje, mam nadzieje ze w kocu to pojeliscie
diva, nikt co nie wierzy. to pewnie jesteś ty, bo kto by się pod ciebie podszywał??? na pewno nie ja!
pff tylko sprawdz roznice postow toze ja mam inne zdanie niz ty na moim udawanym koncie. jestes zakompleksiona malolata myslaca ze jest fajna eh dzieicnko idz odrob lekcje moze cos sobie wbijesz to tej pustej glowki. nie jestes nawet warta sie podemnie podszywac no ale co ja moge ze nie masz mozgu?