Taki temat już był, ale tak dawno, że nie mogę go znaleźć.
No więc co sądzicie o dzisiajszym odcinku?
Ja płakałam. Ale nawet nie z powodu Cola. Tylko Phoebe jest teraz tak ciężko... Biedna =(
Dobry pomysł czarodziejko;) No więc mi się odcinek bardzo podobał, ale akcja w niektórych epizodach bywała większa. Szkoda, że Cole został uniceswtiony, ale cóż, jeszcze wróci i będzie gorszy niż teraz... Piper za szybko się poddała, i zaskoczona byłam tym, że pije. Fajna scena była, gdy Piper zamroziła Leo, a potem wywróciła się;) i podobało mi się jak Phoebe zabijała demony, wogóle ma teraz supcio moce;)
Tak, ta scena jak Piper się wywaliła była bardzo śmieszna ;-)
Do Paige Matthews: wypraszam sobie. Nie jestem głupia, tylko wrażliwa. Płakałam nawet pos koniec Shreka jedynki. Taka jestem i tyle. To nie twój problem =)
Pozdro dla prawdziwych fanów Charmed :*:*:*:*:*:*:*
Chciałam napisać słowo w słowo to co Rose :D Myślę dokładnie to samo. Ta scena z zamrożeniem i upadkiem była fajna, ale fakt że Piper pije-już niezbyt. A co do Paige Matthews - nie chcę się z tobą (znowu) kłócić i zaczynać tej całej ostrej wymiany zdan bo okazałas sie sympatyczna ale odpusc sobie teksty "ale ty głupia jesteś" bo może akurat po prostu jest zżyta z tym serialem. a to akurat jej sprawa ze jest wrazliwsza od ciebie. Pozdro dła wszystkich.. :D A szczególne dla Paige z którą nie mam zamiaru się sprzeczaś :*
A ja zawsze płaczę na Titanicu;) Paige przustopuj trochę bo widzę, że znów próbujesz prowokować;/ Phoebe spotka jeszcze Cole'a w tym sezonie, a mi się faktycznie zrobiło smutno, choć wolę to zakończenie niż np. gdyby Cole zabił siostry;) Denerwuje mnie za to Seer, ale ona pokaże swoje najgorsze oblicze w następnym odcinku
Ja miałam łzy w oczach jak Phoebe zabijała Cole'a, ale jak płakała w swojej sypialni i przyszły Piper i Paige to juz się rozryczałam na dobre. Choc muszę przyznać, że naprawdę rzadko mi się to zdarza,ale tym razem nie mogłam wytrzymać...
Dokładnie w tych samych momentach płakałam. Biedna Phoebe... Szkoda, że nie będzie mogła żyć szczęśliwie z Colem. Że tez to Źródło go opętało...
Ja też płakałam.... Tak mi szkoda Cole'a... On był fantastyczny;( W 5 serii to już nie będzie to samo:(
no to co myślicie o dzisiejszym odcinku???
mi się bardzo podobał, i dobrze, że czarodziejki nie oddały swoich mocy;) i wrócił Cole;D;D co jest dla charmed wielkim plusem;)
Mi się też bardzo podobał;) to mój ulubiony odcinek sezonu 4
Fajnie, że Piper zaszła w ciążę, i że Cole się uratował
Wszystkie siostrzyczki były dzisiaj bardzo śliczne =) Niektóre momenty bardzo emocjonujące (jak np. Piper uratowała czarownicę wskakując na stos), ale tez bardzo dużo śmiesznych chwil :D
Szkoda tylko, że z Colem nie będzie juz tak jak dawniej. Ale ten szept tydzień temu...
No a dzisiejszy odcinek ŚWIETNY!!!
Pozdro dla fanów charmed :*:*:*
Podobał mi się dzisiejszy odcinek... I w dodatku ta wiadomość o tym, że Piper jest w ciąży. To był chyba (tak jak u niektórych osób na forum) jeden z moich najlepszych odcinków 4 sezonu;] Mnie również spodobało się jak Piper wskoczyła na ten stos, by uratować tą czarownice;) Pozdrawiam
to prawda Piper wykazała się odwagą;) Niezła scena jeszcze była jak Cole ocalił Phoebe;)
Pheobe od początku było mi szkoda.Wogule okropnie wyglądała z Colem.Nie wiem po co go znowu wrócili do tego serialu.Ale jedno jest fajne:Jak on dzisiaj wyglądał!...
a mi się dziś średnio podobał;)
Phoebe baaardzo pasowała do Cole'a... najlepiej ze wszystkich swych partnerów wyglądała właśnie z nim... i dobrze, że wrócił tylko szkoda, że Phoebs mu nie przebaczyła;/
Wczorajszy odcinek był super!!!:)Ale najlepsze jest to że Piper jest w ciąży szczerze mówiąc moim zdaniem 5 sezon należy do niej i bardzo sie z tego ciesze bo uwielbiam Piper a dziecko czyli Wyatt wprowadzi w serial dużo miłości i uśmiechu na twarzy:>
Very fajny odcinek,choc Cole niezbyt apetycznie wyglądał;P (ale na szcescie rzadko mu sie to zdarza wiec ok)
Świetna byla ostatnia scena,ta z inf o ciąży Piper;)
a tak jeszce w nawiązaniu do porzedniego odcinka Womb Rider( bo wczesniej zapomnialam napisac) to przepiekny był ten list Cole'a do Phoebe,prawie sie rozplakalam;')
no masz rację, był taki szczery;( jak Phoebe mogła my nie wybaczyć... przecież Cole to przecudowny facet;)
A i cieszę się, że Piper jest w ciąży;) Wyatt będzie booski;)
Nie chce zakładać nowego tematu zamieszcze co chce tutaj. Natknołem się na te super filmik. Nie wiem czy to ta melodia, ale filmik jest bardzo dramatyczny i budzący emocje. Radzę obejrzeć.
http://pl.youtube.com/watch?v=dEmB--tjacI
Cole jest spoko do hmm 5 odcinka poczym wraca do swej demonicznej natury, a do ttoommeekk_92: na youtube znajduje sie pelno roznego rodzaju fan-artow co nie znaczy ze warto je ogladac a tym bardziej publikowac, prez te smieci tylko trudniej znalezc oryginalne filmy od WB :> Pozdrawiam
tak,tylko przez kilka pierwszych odcinków Cole jest świetny, a potem to szkoda gadać...;/ Nie znoszę jak jest zły;/
a ja lubię jego demoniczną stronę, choć w niektórych momentach Cole zachowuje się wręcz jak wariat... dla mnie najlepsze było kiedy Cole miał moce i był demonem, a jednocześnie był z Phoebe (sezon 3 i pół 4)
w 7 odcinku tej serii "Sympathy for the demon" Cole poswieca sie by ratowac siostry byl wtedy najblizej odzyskania Phoebe, lecz z przyczyn o ktorych sie dowiecie pozniej sie to nie powiodlo i od tamtej pory potrafil sie posunac do wszystkiego lacznie z unicestwieniem 2 siostr i zrojnowaniem ich zyc to wszystko by odzyskac Phoebe.
O jaaa ogladnelam 1 odcinek 5 serii i byl poprostu super!!! Ale Phoebe...chce zostac syrena.... smutno mi:(( Ale niedlugo znowu bedzie czarodziejka..:))))
Paige: no ja mam właśnie dokładnie tak samo,zresztą już to kiedys pisałam;)) nienawidze tylko jak jest źródłem no i w tym piątym sezonie potem,po koniec jego życia;(
3seasonrulez
ja 3 sezon mogę oglądać w kółko;) bez Cole'a to już nie to samo;( też nie lubiłam kiedy był Źródłem, ale przecież teraz (początek sezonu 5 i koniec 4) jest dobry, uratował Phoebe życie, ja bym od razu wróciła do takiego faceta xDxD a Phoebe trochę mnie denerwuje jak jest dla niego niemiła i oschła;/
Tak, na początku 5 sezonu to ja się naprawdę dziwię Pheebs że sie nie dała skusic(ja bym nie wytrzymała;P). Ale w najbliższym odcinku przynajmniej powie mu że go kocha,to jeden z moich ulubionych fragmentów;)
only3season!
w trzecim sezonie kocham te początkowe odcinki, są boooskie;)
Cleo nie wiem czy znasz tą stronkę, ale tam jest full fotek z odcinków Charmed z Julianem;)
daję linka;)
http://www.extraordinaryjulian.com/gallery/index.php?cat=24
p.s my wogóle powinnyśmy założyć kółko wzajemnej adoracji Cole'a;)xD
Hej a ja to co??;> Nie załapie sie do kółka?^^ Zdrajczynieee:*
A jeśli chodzi o tą stronę oficjalną Juliana to mam ją w ulubionych;***
thx ale juz ja znam;P i regularnie odwiedzam;D ściagnęłam sobie mnóstwo boskich fotek,niektóre sa w moim profilu;)
rzeczywiście powinnyśmy jakies kolko załozyc-ty martulka10000 oczywiscie tez;P pzdr dla was;*;*;*
iluv3season;*
och....ta piekna scena jak Phoebe w końcu wyznała Cole'owi że go kocha...mogłabym to oglądać bez końca....;*
I znowu Phoebe jest taka biedna =( No i troche szkoda, że Paige zrezygnowała z pracy. Ale super, że Piper zobaczyła mamę, i że jej dziecko już ma moc =) Świetne było, jak Piper dodała zdjęcie do albumu, a Patty je podpisała =D
Patty podpisała, że jest swoją babcią, a Piper jest jej matką? Mi się raczej zdaje, że to malec w brzuchu podpisał, kto jest na zdjęciu.
Oh dzisiaj odcineczek byl super:)))Dobrze ze Phoebe stala sie znowu czlowiekiem:)))||szkoda mi jej i Cole-a no ale trudno:(... za tydzien bede ogladac czarodziejki w Polscex))))bo w Szkocji mieszkam ale dobra mam nadzieje ze odcineczek bedzie super..:)))))
PozDroWiEniAA:**********
Wiesz Severyn, może masz race, jednakże umiejętność pisania u dziecka, które jest kilkumiesięczną ciążą, jest niespotykana. Pozdro dla fanów charmed :*
Niestety dzisiaj nie mogłam obejrzeć a bardzo bym chciała. Więc pomyslałam ze obejze na youtube ale niestety nie wiem kt9ry to był odcinek. Byłabym wdzięczna za pomoc;)
5x02
a witch's tail part 2
http://pl.youtube.com/watch?v=OqIVGdyo-4E - to jest link do pierwszego fragmentu tego odcinka;)
mam pytanko... ja rowniez wzruszylam sie na dzisiejszym odcinku a zwlaszcza na koncowce ale mam pytanko
jaka to piosenka pod koniec Jak phoebe podpisuje akt rozwodowy a piper przykleja zdjecie a patty je podpisuje? i w ogole to co tam bylo podpisane "... y mommy" <--- te trzy kropki to wyraz ktorego nie moge doczytac
z gory dziekuje buzka ;)
no właśnie miałam zapytać o to samo (o piosenkę) śliczna była na końcu...
jak ktoś wie to niech poda tytuł, a tego napisu też nie przeczytałam...;(
ahaa to ta nazwa a ja myslalam ze the rain goes on :D:D dzieks za odpowiedz :))))) buziaczki
ja juz wiem jaka to piosenka wlasnie rzed chwila doszlam w koncu do nazwy :)) tytul brzmi : the rain goes on <-- cudowna ta piosenka :)))))
a ten napis to pierwszego wyrazu nie moglam odczytac pamietam ze bylo
"... y mommy" tylko pierwszego nie moge odczytac ale wiem ze na pewno nie bylo to "piper y mommy" to bylo cos innego buzka :)
http://darklordreturn.wrzuta.pl/audio/xbC2cQNrFR/b-witched_-_blame_it_on_the_wea therman - tutaj jest do niej link;)
rowniez na youtubie ze scenkami z czarodziejek :) np
http://pl.youtube.com/watch?v=hiX4bPhtnWg
albo
http://pl.youtube.com/watch?v=0ROJLg06vyw&feature=related
lub
http://pl.youtube.com/watch?v=uiKT3MrAKpw&feature=related
dzieki za odpowiedz buziaczki :*
oh nie ma sprawy musimy sobie pomagać;) Shannen widzę, że jesteś wielką fanką Charmed, więc dodaję cię do ulubionych i mam prośbę - zapomnijmy o naszych dawnych sprzeczkach;)
a co do piosenki to już mam ją na mp3;)
jestem ogromna fanka charmed!! :D:D :)) a co do sprzeczki... to juz dawno zapomnialam :D nawet nie pamietam o co ona byla :D rowniez dodaje cie do ulubionych :P buziaczki :):) :D
Bardzo mi się podobało - Piper najpotężniejsza czarownica =D I te krasnoludki ;p Ale zdążyłam tylko na końcówkę :( Ma ktoś może linka do tego odcinka w sieci??? Byłabym wdzięczna, gdyby mi go udostępnił :) Pozdro i wesołych Świąt Wielkanocnych :*:*:*
hej no ja na szczęście zdążyłam a miałam nie zdążyć bo gdzieś musiałam wyjść... a konkretnie to jajka poświęcić... :D ale obejrzałam na szczęście cały a co do linka to myślę że trudno będzie Ci to znaleźć gdyż na youtubie pokasowali odcinki z charmed buziaki Wesołych Świąt wzajemnie :)