oglądałem ten serial tylko dla prue, a skoro już jej nie ma więc serialik otrzymuje ode mje 1 :)
sory ale serial liczy sie od początku czyli od gry Shannen ;] na osiem sezonów była w 3 czyli dziwne to Twoje ocenianie ;/ ;d
no wlasnie nie obejrzales reszty a juz oceniasz. mzoe zaraz ja Cie ocenie nie znajac Cie wogole?
Przez takich jak ty ten serial ma niższe miejsce w top 100
W ogóle odcinki z Paige są lepsze niż z Prue
Pamiętam, że zawsze koniec odcinka był w P3
A teraz odcinki są o wiele ciekawsze
A poza tym to nie wina serialu, że Shannen już w nim nie ma!!!!
Skomentuję to jednym prostym, a jakże użytecznym słowem - żal.
Jeśli oceniasz serial na 1 tylko dlatego, bo nie ma w nim jednej aktorki, to ci współczuję ;)
zgadzam się,ja też lubiłam Prue,ale nie przestałam oglądac serialu,dlatego,że z niego odeszła.
ja też nie przestane oglądać dlatego że Prue odeszła... oglądam go dalej i już chociaż szkoda że jej już nie ma... a po takich ocenach jak ty dajesz(1) to wole się już nie wypowiadać to świadczy tylko o twoim niskim poziomie intelektualnym!!!!!!!
Wg mnie odcinki z Prue były duzo ciekawsze niz te obecnie ale to moze i nie tlyko daltego ze ona w serialu grala ale to były pierwsze 3 lata serialu wiec mieli oryginalniejsze pomysly na odcinki potem juz coraz gorsze pomysly mieli na odcinki, moze nie wiedzieli jak usadzic Paige w serilu a moze powinni dac jej inny charakter
odcinki z Prue były fajne i szkoda,że ta aktorka musiała odejśc,ale moim zdaniem Paige w tym serialu gra fantastycznie i podoba mi się jej charakter :).No,ale to moje zdanie :).
Ja też bardzo lubiłam Prue i myślę że tamte odcinki były lepsze. Jednak nie przestałam oglądać Czarodziejek po jej odejściu i nawet bardzo polubiłam Paige. A Ty jak zmieniasz ocenę na 1 no to sorry ale ten serial nie zaczął się od początku po odejściu Shannen tylko trwał dalej więc pierwsze 3 sezony wliczają się również do tych w których była Paige. Więc jeżeli podobały Ci się pierwsze 3 sezony to Twoja ocena powinna być wyższa.
Dawanie jedynki, bo aktorka opuściła obsadę to bardzo ambitny pomysł. A poza tym, grała w trzech sezonach, a to całkiem sporo.
no fakt mi sie serial podoba nawet po odejsciu Shannen
Rose wniosła troche chumoru do serialu i tez ja polubilam
a do zalozyciela tematu nie wiem po co zaczales ogladac serial a potem przestales na 3 sezonie jak ich jest w sumie 8
dla mnie to bez sensu
o , a widzieliście ,,najnowsze wyczyny dorsznyt'' ? jeśli nie , to zapraszam na mój blog ! będzie tam teraz stałym gościem ! pierwszy komentarz , już się ukazał !
P.S no widzisz , dorsznyt , już cię nawet promuję !
ja ci tylko odpisywalam na twoje beznadziejne komentarze u mnie bo ich nie toleruje ani ciebie
i nie bede stalym bywalcem na twoim blogu mozesz byc tego pewna
a jak mnie jeszcze bedziesz wyzywac to zglosze cie do usuniecia tak jak to zrobilam z jednym gosciem i poskutkowalo
wiec sie ode mnie odczep i idz do psychiatry lepiej
Jelly powiedz mi tak z ręką na sercu, ty naprawdę jesteś takim wrzodem na tyłku czy tylko tak udajesz?
no kto mnie olał ? jak dodawałam tu komentarz tamten , to było ich 13 czy 14 , a teraz jest 19... masz dysleksje ?
hej hej u mnie nowa notka,zapraszam :))).
Będę dopiero w sobotę ;/
buziaki dla ulubionych oraz fanów i fanek :*****************.
a ty jelly jestes tchorzem bo nie potrafisz zalatwic tego sama ze mna tylko mieszasz jeszcze do tego innych
a oldzi chdzilo o to, ze cie olali bo wszyscy tylko pisza ze sie czepiasz innych i nie dasz sobie spokoju
jakbys chciala wiedziec to ja z filmwebu i tak nie zrezygnuje
A tak odnosnie blogu to ty tylko jestes u mnie jak narazie stalym bywalcem bo ja weszlam do ciebie tylko raz.
Zreszta nie wiem po co do mnie wchodzisz jak nie lubisz czarodziejek.
Jelly dzięki za komentarz na blogu, mimo, że nie należy on do zbyt mądrych, ale czego było się spodziewać.
Aha Jelly, mam małe pytanko. Dlaczego napisałaś mi ten komentarz dziś rano kiedy byłam niedostępna, a nie wczoraj wieczorem, gdy byłam ja, Dorsznyt i Paige17? Przecież długo siedziałaś na filmwebie i miałaś czas.
Właśnie
oldzia mam wrażenie, że ona jest tylko mozna wtedy jak nikogo nie ma na filmwebie i na forum, bo jak byłyśmy to nic nie pisała dopiero jak poszłyśmy
MojeKochanie i Jelly sa takie same:P jedna drugiej broni!!! a co do Jelly to naprawde dziewczyno weź się za siebie i lecz sie.. ale widze że i tak to już nie pomorze:(
nie bronie jej i nie jestem taka jak ona, dziwne ze nie zauwazyles.... i nie mow do mnie kochanie bo dla Ciebie nim nie jestem.......
pomorze ? dziękuję , ale ja już byłam na pomorzu !
P.S a co do pytania do mnie : to ja weszłam na filmweb , jak wyście już poszły ! proste ?
leo , a nie wystarczy raz napisać , żebym się nad sobą zastanowiła ? no bo drugi komentarz tutaj , był w sumie o tej samej treści... nie żal ci pieniędzy wydanych na klawiaturę ? chyba , że ci się AŻ tak nudzi...
To chyba tobie jest zal pieniedzy na klawiature jak wypisujesz takie glupoty tutaj i u wiekszosci osob na blogach.
I co ci do tego jaki kto ma nick i avek.
Jak sama mowilas kiedys kazdy moze robic na forum i na blogu u siebie co chce.
to ona wszystkich obraza
zreszta nie mam zamiaru czytac jek komentarzy bo zle sie je czyta przez te znaki po spacjach
No właśnie nie Jelly, bo byłyśmy wszystkie dostępne i ty też byłaś. A z resztą...
Jelly ty nawet nie wiesz do czego klawiatura służy więc o czym my tu rozmawiamy? jak tobie szkoda to niepisz (tak będzie najlepiej)
jak już to nie pisz a nie niepisz, ''nie'' z czasownikami oddzielnie, skoro juz tak sie pouczacie ;P
hello, nie offtopować :P Jelly, wyjdź, ty tu najwiecej spamujesz.
nie wystawie 1, nie bede psuł oceny. chodzi mi, że w ogóle po odejściu prue był przełom i wg mnie bylo coraz gorzej. kiedyś to się czekało na każdy odcinek, trzymały w napięciu i w każdym był jakiś demon, doskonale pamiętam odcinki z grimlockiem, wendigo czy kali i aviva a te aktualne odcinki nudne są :/ zawsze to phoebe miała głupiutkie pomysły a teraz paige szaleje :P
Bo wtedy zaczynali kręcić serial to i pomysłów więcej mieli... Mnie też bardziej podobają się sezony z Prue. Ale te z Paige też były całkiem spoko :)
Rozmowa analfabetów, a raczej analfabety zaczyna się kiedy ty wchodzisz na forum, Jelly.