PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

oglądałem ten serial tylko dla prue, a skoro już jej nie ma więc serialik otrzymuje ode mje 1 :)

ocenił(a) serial na 8
Wyatt

sory ale serial liczy sie od początku czyli od gry Shannen ;] na osiem sezonów była w 3 czyli dziwne to Twoje ocenianie ;/ ;d

ocenił(a) serial na 10
smallandalone

no wlasnie nie obejrzales reszty a juz oceniasz. mzoe zaraz ja Cie ocenie nie znajac Cie wogole?

DevaKONTOZAWIESZONE

Przez takich jak ty ten serial ma niższe miejsce w top 100
W ogóle odcinki z Paige są lepsze niż z Prue

Pamiętam, że zawsze koniec odcinka był w P3
A teraz odcinki są o wiele ciekawsze
A poza tym to nie wina serialu, że Shannen już w nim nie ma!!!!

Wyatt

Skomentuję to jednym prostym, a jakże użytecznym słowem - żal.
Jeśli oceniasz serial na 1 tylko dlatego, bo nie ma w nim jednej aktorki, to ci współczuję ;)

ocenił(a) serial na 9
DMK_

zgadzam się,ja też lubiłam Prue,ale nie przestałam oglądac serialu,dlatego,że z niego odeszła.

Versatile_Nat

ja też nie przestane oglądać dlatego że Prue odeszła... oglądam go dalej i już chociaż szkoda że jej już nie ma... a po takich ocenach jak ty dajesz(1) to wole się już nie wypowiadać to świadczy tylko o twoim niskim poziomie intelektualnym!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

hej Leo ;****,zgadzam sie z Tobą:)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Wg mnie odcinki z Prue były duzo ciekawsze niz te obecnie ale to moze i nie tlyko daltego ze ona w serialu grala ale to były pierwsze 3 lata serialu wiec mieli oryginalniejsze pomysly na odcinki potem juz coraz gorsze pomysly mieli na odcinki, moze nie wiedzieli jak usadzic Paige w serilu a moze powinni dac jej inny charakter

ocenił(a) serial na 9
DevaKONTOZAWIESZONE

odcinki z Prue były fajne i szkoda,że ta aktorka musiała odejśc,ale moim zdaniem Paige w tym serialu gra fantastycznie i podoba mi się jej charakter :).No,ale to moje zdanie :).

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Zgadzam się! PAIGE jest świetna! Moja ulubiona czarodziejka!!!!

Sipur

Ja też bardzo lubiłam Prue i myślę że tamte odcinki były lepsze. Jednak nie przestałam oglądać Czarodziejek po jej odejściu i nawet bardzo polubiłam Paige. A Ty jak zmieniasz ocenę na 1 no to sorry ale ten serial nie zaczął się od początku po odejściu Shannen tylko trwał dalej więc pierwsze 3 sezony wliczają się również do tych w których była Paige. Więc jeżeli podobały Ci się pierwsze 3 sezony to Twoja ocena powinna być wyższa.

ocenił(a) serial na 10
Wyatt

Dawanie jedynki, bo aktorka opuściła obsadę to bardzo ambitny pomysł. A poza tym, grała w trzech sezonach, a to całkiem sporo.

Cori

no fakt mi sie serial podoba nawet po odejsciu Shannen
Rose wniosła troche chumoru do serialu i tez ja polubilam
a do zalozyciela tematu nie wiem po co zaczales ogladac serial a potem przestales na 3 sezonie jak ich jest w sumie 8
dla mnie to bez sensu

Regan_McLeod

o , a widzieliście ,,najnowsze wyczyny dorsznyt'' ? jeśli nie , to zapraszam na mój blog ! będzie tam teraz stałym gościem ! pierwszy komentarz , już się ukazał !

P.S no widzisz , dorsznyt , już cię nawet promuję !

ocenił(a) serial na 8
Jelly

Według mnie dobrze ci napisała.

Oldzia_

ja ci tylko odpisywalam na twoje beznadziejne komentarze u mnie bo ich nie toleruje ani ciebie
i nie bede stalym bywalcem na twoim blogu mozesz byc tego pewna
a jak mnie jeszcze bedziesz wyzywac to zglosze cie do usuniecia tak jak to zrobilam z jednym gosciem i poskutkowalo
wiec sie ode mnie odczep i idz do psychiatry lepiej

Jelly

Jelly powiedz mi tak z ręką na sercu, ty naprawdę jesteś takim wrzodem na tyłku czy tylko tak udajesz?

ocenił(a) serial na 8
Domi_Nique

Widzisz Jelly, każdy cię olał.

Oldzia_

no kto mnie olał ? jak dodawałam tu komentarz tamten , to było ich 13 czy 14 , a teraz jest 19... masz dysleksje ?

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

hej hej u mnie nowa notka,zapraszam :))).
Będę dopiero w sobotę ;/
buziaki dla ulubionych oraz fanów i fanek :*****************.

Versatile_Nat

a ty jelly jestes tchorzem bo nie potrafisz zalatwic tego sama ze mna tylko mieszasz jeszcze do tego innych
a oldzi chdzilo o to, ze cie olali bo wszyscy tylko pisza ze sie czepiasz innych i nie dasz sobie spokoju
jakbys chciala wiedziec to ja z filmwebu i tak nie zrezygnuje

Regan_McLeod

a ja uważasz , zrezygnuje z ,,filmwebu'' ?

Jelly

A tak odnosnie blogu to ty tylko jestes u mnie jak narazie stalym bywalcem bo ja weszlam do ciebie tylko raz.
Zreszta nie wiem po co do mnie wchodzisz jak nie lubisz czarodziejek.

Regan_McLeod

Jelly... dziecko:/ zastanów się co piszesz to chyba twój mały móżdzek juz nie pracuje... zal.pl

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

spokojdzie dzieci nie klocic sie bo was zamkne w kojcu

DevaKONTOZAWIESZONE

powiedz to tej jelly ona mysli ze jej wszystko wolno juz kazdego sie czepia

ocenił(a) serial na 8
Wyatt

Jelly dzięki za komentarz na blogu, mimo, że nie należy on do zbyt mądrych, ale czego było się spodziewać.

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

Aha Jelly, mam małe pytanko. Dlaczego napisałaś mi ten komentarz dziś rano kiedy byłam niedostępna, a nie wczoraj wieczorem, gdy byłam ja, Dorsznyt i Paige17? Przecież długo siedziałaś na filmwebie i miałaś czas.

Oldzia_

Właśnie
oldzia mam wrażenie, że ona jest tylko mozna wtedy jak nikogo nie ma na filmwebie i na forum, bo jak byłyśmy to nic nie pisała dopiero jak poszłyśmy

Regan_McLeod

MojeKochanie i Jelly sa takie same:P jedna drugiej broni!!! a co do Jelly to naprawde dziewczyno weź się za siebie i lecz sie.. ale widze że i tak to już nie pomorze:(

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

nie bronie jej i nie jestem taka jak ona, dziwne ze nie zauwazyles.... i nie mow do mnie kochanie bo dla Ciebie nim nie jestem.......

DevaKONTOZAWIESZONE

to jak mamy do ciebie mowic jak masz taki nick, powiedz bo nie wiem

DevaKONTOZAWIESZONE

pomorze ? dziękuję , ale ja już byłam na pomorzu !

P.S a co do pytania do mnie : to ja weszłam na filmweb , jak wyście już poszły ! proste ?

leo , a nie wystarczy raz napisać , żebym się nad sobą zastanowiła ? no bo drugi komentarz tutaj , był w sumie o tej samej treści... nie żal ci pieniędzy wydanych na klawiaturę ? chyba , że ci się AŻ tak nudzi...

Jelly

dorsznyt , zadziwiasz mnie... tylko odwrotnie !

Jelly

To chyba tobie jest zal pieniedzy na klawiature jak wypisujesz takie glupoty tutaj i u wiekszosci osob na blogach.
I co ci do tego jaki kto ma nick i avek.
Jak sama mowilas kiedys kazdy moze robic na forum i na blogu u siebie co chce.

Regan_McLeod

a ty mnie nie zadziwiasz

Regan_McLeod

dziękuję za komplementy :)) .

Jelly

Przestańcie się kłócić ;)

Lina_senpai

to ona wszystkich obraza
zreszta nie mam zamiaru czytac jek komentarzy bo zle sie je czyta przez te znaki po spacjach

ocenił(a) serial na 8
Wyatt

No właśnie nie Jelly, bo byłyśmy wszystkie dostępne i ty też byłaś. A z resztą...

Oldzia_

Jelly ty nawet nie wiesz do czego klawiatura służy więc o czym my tu rozmawiamy? jak tobie szkoda to niepisz (tak będzie najlepiej)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

jak już to nie pisz a nie niepisz, ''nie'' z czasownikami oddzielnie, skoro juz tak sie pouczacie ;P

DevaKONTOZAWIESZONE

my nie siedzimy przed komputerem ze słownikiem ortograficznym tak jak TY więc nie szalej;]

Leo_Wyatt

hello, nie offtopować :P Jelly, wyjdź, ty tu najwiecej spamujesz.
nie wystawie 1, nie bede psuł oceny. chodzi mi, że w ogóle po odejściu prue był przełom i wg mnie bylo coraz gorzej. kiedyś to się czekało na każdy odcinek, trzymały w napięciu i w każdym był jakiś demon, doskonale pamiętam odcinki z grimlockiem, wendigo czy kali i aviva a te aktualne odcinki nudne są :/ zawsze to phoebe miała głupiutkie pomysły a teraz paige szaleje :P

ocenił(a) serial na 8
Wyatt

Bo wtedy zaczynali kręcić serial to i pomysłów więcej mieli... Mnie też bardziej podobają się sezony z Prue. Ale te z Paige też były całkiem spoko :)

Oldzia_

no właśnie... rozmowa analfabetów...

Jelly

Mi się zdaje, że teraz mają więcej pomysłów np.z piaskowym dziadkiem

ocenił(a) serial na 8
Jelly

Rozmowa analfabetów, a raczej analfabety zaczyna się kiedy ty wchodzisz na forum, Jelly.

Oldzia_

popieram

Regan_McLeod

o nasza ,,stara maleńka'' wkroczyła na forum ! świetne , świetnie , tak trzymać...