PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51412
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

oglądałem ten serial tylko dla prue, a skoro już jej nie ma więc serialik otrzymuje ode mje 1 :)

Jelly

Dobrze, że od poniedziałku się szkoła zaczyna to się przynajmniej nauczysz poprawnie pisać Jelly.

ocenił(a) serial na 8
Jelly

Jelly, nie powinnaś być na planie filmu o unicestwianiu stołków?

Oldzia_

Oldzia pewnie nikt nie chciał jej przyjąć, takiej małolaty

Wyatt

No mk i jelly czemu się nie odzywacie.
MK zapraszam na bloga na notke. Może skomentujesz.

Regan_McLeod

mam pytanie : po co ci ,,komcie'' ? ok , idę komentować

Jelly

Magna tempus dormiebat ribus - To zaklęcie na unicestwienie złej Jelly ;p ;p ;p trza mocy trzech :P

ocenił(a) serial na 8
Wyatt

Ok, to ja jestem druga do tego zaklęcia :D

Wyatt

to zaklęcie musi wypowiedzieć każdy kto chce się pozbyć Jelly bez wyjątku! do dzieła! nie marnujcie czasu ja już to zrobiłem ;) HA HA HA..

Leo_Wyatt

ja trzeci ;P

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Już wypowiedziałam ;D ;D Ale do tego to chyba będzie potrzeba moc trzydziestu a nie trzech ;D

Oldzia_

no 30 napewno się uzbiera<lol2> przecież Jelly ma tylko anty fanów:D

Leo_Wyatt

ja tez je wypowiadam

Regan_McLeod

ha ha ha:0 Jelly nie masz szans:D ODEGNAMY CIĘ ;)))

Leo_Wyatt

może być trzech, trzydziestu trzech czy 300, ważne żeby jej sie pozbyć :P

Wyatt

Obawiam się, że to nigdy nie nastąpi... Na nasze nieszczęście...

Domi_Nique

ale trzeba wierzyć że się uda;)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ja tam lubie sie z niej smiac bo ejst tepa jak zuzyty depilator.pisze gluptoy potem niekomentujac wiekszosci i samej wypowiedzi psize zupelnie co innego takie glupie dziecko :)

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

I tu się z Tobą zgodzę MK ;D

Oldzia_

Ja tak samo sie z Wami zgadzam odnośnie Jelly.

Regan_McLeod

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry , ale uśmiałam się jak nigdy !!!! histeria !! w czarodziejki się bawicie , i ,,unicestwiacie'' demony ??!!! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !! trzymajcie mnie ! udowodniliście swoją ,,normalność'' ! ha ha ha !
zaraz pewnie ,,połączycie swoje moce'' , i zaczniecie ,,wypowiadać zaklęcia'' , że to ja jestem nienormalna ! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !
nawet nie wiem , czy to co pisaliście , to ironia ! pewnie nie...

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!
prezentuję normalność , fanów , dobrych czarodziejek !
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!

Jelly

P.S używajcie istniejących zdań .

Jelly

ona ma chyba gorączke;P lepiej się połóż do łóżka:D i załuż pampersa bo się posikasz z tego śmiechu...

Leo_Wyatt

no , przed chwilą , z tego śmiechu miałam gorączkę ! do tej pory mam...ha ha ha ha ha !

Jelly

to się lecz;)

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Leo, ona nie ma gorączki tylko ADHD. :)

Oldzia_

Hej, własnie ona ma chyba ADHD.

Regan_McLeod

na , od razu wiedziałam , że jesteś na coś chora !

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Sorry, ale o co te spory. Nie powinno, nie można się kłocić! To tylko skraca nam życie. Nie psujmy sobie nerwów. Nie obrazajmy innych. Jesteśmy fanami Czarodziejek, a one nie postąpilyby tak. Nie wiem od czego to zaczęło się, ale nie możecie tego puścić w niepamięć i nie chować urazy. Czy nasz naród musi być taki.

krzysiek3w

Krzysiek to nie my zaczęłyśmy tylko ta cala jelly sie nas czepia i nas denerwuje.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Moja rada, to zignorować ją. Po co macie psuć sobie krew? Może wlaśnie o to jej chodzi. Niech sobie pisze co chce Nawet największe bzdury i absurdy.

ocenił(a) serial na 10
krzysiek3w

Wcale nie czytajcie tego co pisze. Pewnie ma wyższe wykształcenie i lubi się tym chwalić jaka jest mądra i inteligentna. Albo po prostu była dobra z polskiego i jest wygadana. I tyle.

krzysiek3w

Mam nadzieje że ktoś już zgłosił posta Jelly. Szkoda mi jej, naprawdę =( Pewnie agresję z domu przynosi tutaj na forum, emanują od niej hektolitry gniewu. Chesz o tym porozmawiać? Jak tak dalej będzie to zamkną cię w pokoju bez klamek, wiesz o tym?

ocenił(a) serial na 10
Wyatt

Wiecie co jest złe. Wy się obrażacie. To wcale nie przynosi dobrych rezultatów. Agresja budzi agresję, nienawiść budzi nienanawiść. Czy tak trudno okazać zrozumienie drugiemu człowiekowi???

ocenił(a) serial na 8
krzysiek3w

Jak dla mnie trochę trudno, bo nie mogę zrozumieć jaki jest sens wchodzenia na forum serialu, którego się nie lubi i obrażać wszystkich dookoła.

krzysiek3w

Eee... krzysiek3w czy jakoś tak... Mówisz o agresji, i że powinniśmy okazać zrozumienie drugiemu człowiekowi... To ma być tak na serio czy sobie żartujesz? Bo jak na serio to poczytaj parę postów z udziałem Jelly albo Ash (jej poprzednie konto) i wtedy możesz do niej skierować swój pakt o nieagresji... Bo ona gdzie się nie pojawi tam musi kogoś zbesztać, obrazić, zwyzywać i Bóg wie co jeszcze, dla właśnego widzimisię, dodam. Ona jest jak wrzód na tyłku... Ile razy jej nie spotkałam, gdzie się wypowiadała, zawsze musiała kogoś lub coś zwyzywać, i tego nie jesteśmy w stanie pojąć! Jak tak można?

Tam wyżej napisałeś, że być może jest wygadana albo dobra z polskiego... no raczej ani to ani to... popatrz sobie na jej interpunkcję i ośli upór jak próbujemy tłumaczyć proste zasady interpunkji, a co do wygadania... nie jestem pewna, bo ona wszędzie, gdzie się nie odezwie, pisze bez sensu...

Wyatt

Hej oldzia ja tez nie moge zrozumiec czemu ta jelly jak nie lubi czarodziejek i sie przestala nawet odzywac caly czas tu wchodzi
nawet ona nie ma porzadnego bloga

Regan_McLeod

ona jest chora psychicznie;) i dlatego... przyjemność jej sprawie wkurzanie ludzi.. i tyle

Leo_Wyatt

zgadzam sie z wami

Regan_McLeod

łoł...

Jelly

jelly powiem ci jedno ja naprawde mysle ze jestes chora psychicznie jak wchodzisz na forum serialu ktorego nie ubisz i masz w ulubionych osoby, ktore lubia serial charmed i wchodzisz tylko po to aby ich wyzywac

Jelly

Jelly ty nie w łóżku? :| idź spać:D bo w poniedziałek do szkoły... he he he

Leo_Wyatt

Sorry to zaklęcie było na cofnięcie się w czasie, dlatego nie podziałało :P

ocenił(a) serial na 9
Wyatt

no możliwe wiesz :))no ale będziemy próbować :)

hmm ktoś tu jeszcze jest???

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Jelly Aargumentow nie skomentowqla wiecie jej sprawia radosc z wkurzania nas tak jak mi smianie sie z tej debilki :)

DevaKONTOZAWIESZONE

Ej , a pamiętasz , jak się za mnie podszywałaś ? Ha ha ha ! I kto jest większą debilką ? To co zrobiłaś , świadczy , o tym , że nie masz własnej osobowości , i komuś zazdrościsz . Jestem twoją idolką , aż do tego stopnia ?

ocenił(a) serial na 9
Jelly

dobra jelly skończ już nas denerwowac dobra??

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

zrobilam to bo myslalam ze sie ciebie pozbede a nie dlatego ze zazdroszcze ci osobowosci jednym slowem-parodiowalam cie. ale ty pewnie nie wiesz co to znaczy...

DevaKONTOZAWIESZONE

no fakt ona nie wie co to znaczy parodia, tylko potrafi innych wyzywac nic wiecej
nic dziwnego ze nie ma kolezanek i caly czas tu siedz

Regan_McLeod

sorry mialo byc siedzi