oglądałem ten serial tylko dla prue, a skoro już jej nie ma więc serialik otrzymuje ode mje 1 :)
wiem doskonale co to znaczy ,,parodiować'' . a co do podszywania się : i myślałaś , że cię nie poznam ? że zrobisz to anonimowo ? heh , nie rozśmieszaj...
Zastanawiam się czemu Jelly ma postacie w avkach z serialów bądź filmów, których nie cierpi...
wiesz co jelly??próbowaliśmy z tobą po dobroci,ale chyba nie da rady naprawde lubisz tak denerwowac ludzi??
chyba macie racje ze to jej hobby, nikt nie wchodzi na forum serialu, ktorego nie lubi
nawet ten al, ktory tu glupoty wypisywal zmadrzal, a ona nadal tak samo glupia jak but
ona odeszla rpzez klotnie z Alyssa nie zostala wyrzucona.
Jelly - chyba jednak nie wiesz co to znaczy parodia :)
wlasnie ona odeszla przez klotnie bo alyssa zazdroscila shannen,ze ta spotyka sie z julianem a wczesniej jeszcze zobaczyla, ze shannen zarabia wiecej niz ona
to ja powtorze, chociaz nie to bez sensu
ale jak widac nie jestes zbyt madra skoro powtarzasz po kims
Właśnie, że znam, ale za to ty nie znasz pisowni znaków interpunkcyjnych, więc też się tego naucz, albo wiem poproś swoich nauczycieli, żeby cię tego mauczyli
Jelly o ja pierdziu... psizesz tak okropnie biorac pod uwage profelsjonalnie polski i ejszcze pouczasz haha nieno dobra jestes na prawde ;D w szkole pewnie co chwile sie zglasza i zawsze źle odpowiada ;d
Jely skarbie coś się stało? Ojj mam nadzieje, ze nie przyprawiłam Cie o ból głowy czy brzuszka lub co gorsze mózgu, ehhh... co Ci?
a ,,ci'' ? bo mi nie .
P.S nie widziałam jeszcze przypadku , w którym... kogoś bolałby... mózg ? odwala ci , na starość...