PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

i znowu dzisiaj nie będzie czarodziejek !!!!! polsat się z nami bawi! zero szacunku dla widza nie dość że puszczają ten serial raz na tydzień to jeszcze czasem tak się bawią że puszczają serial raz na dwa tygodnie o.o eeh w ogóle nas nie szanują. no cóż ;( ale na szczęście zaczynam ściągać wszystkie sezony charmed zapraszam na www.torrenty.org tam możecie je ściągnąć :) buziaki pozdrawiam :****

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Ech, cały tydzień czekałam na "Czarodziejki" a gdy włączam telewizor leci pippi langstrumpf :/ . Moim zdaniem powinni częściej emitować "Czarodziejki". Np. w piątki i soboty...

ocenił(a) serial na 6
miszka1988

no dokładnie! albo w soboty i niedziele najlepiej bo w piątki o 12.45 to ja w szkole jestem :)) a w sumie w niedziele do kościoła o tej godzinie ;/ no coś by się wymyśliło ;) buźka

JustFurious

Czy Wy naprawdę nie macie co robić??Ja też lubię ten serial i też mnie to wkurza ale bez przesady z tego co wiem formuła 1 przez którą nie było czarodziejek ma większą ogłądalność niż ten serial.A skoro tak się tym serialem ekscytujecie to jakaż będzie Wasza radość gdy u sobote go obejrzycie.A tak na marginezie polsatowi nie opłacało by się dawać dwóch odcinków ponieważ wtedy by szybciej zakończyli jego emisje i musieli by coś nowego kupić a to się wiąże z większymi kosztami stacji. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
paulina_pogon

też cię to wkurza ale co z tego że ma większą oglądalność!mogliby w takim razie puścić serial godzinę później albo kiedy indziej! bo tak to cały czas coś wypada! a po za tym myślę że to już raczej nie mój problem że polsat musiałby kupić coś innego ja po prostu wyrażam żal i złość w stronę polsatu i nie chodzi tu tylko o czarodziejki chodzi również o beverly hills jak i również o inne seriale których wypuszczą kilk odcinków i nagle zaprzestają emisji!
również pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

polsta od zawsze taki był;( a t F1 przeciez mogła być równie dobrze na polsacie sport;/ a wogóle to zawsze coś wpychają (nawet jak nie jest na żywo) akurat za charmed, jakby nie mogli za ten durny "dom nie do poznania" w którym budują domy z kartonu;/

ocenił(a) serial na 6
Lovely_Paige

ej no racja!!! formułę niech puszczają na polsat sport! w końcu od tego jest!

JustFurious

nie no paige nie przesadzaj :) ja tam F1 zawsze oglądam :) jest dużo lepsza od ,,czarodziejek'' chodziarz nie mówię , że ich nie lubię .

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Właśnie F1 powinni puszczać na Polsat Sport jak już a nie małpiszony wredne na Polsacie co my musimy czekać kurde dwa tygodnie na następny odcinek a F1 mogą puścić w tygodniu i nic im sie nie stanie!!!!!!
Pzdr;*

ocenił(a) serial na 8
paulina_pogon

Co Ty sie wtracasz jak nie jesdtes fanką tego serialu!!! Inni inaczej mysla wiec wiesz...;/

ocenił(a) serial na 8
BigMovieFan

Tej moj komentarzyk oczywiscie do "Pauliny Pogon" Pozdrowienia dla fanow Charmed i Beverly Hills 90210:))))))

BigMovieFan

Ja napisałam że też lubię ten serial więc zacznij Charmed czytać ze zrozumieniem.Poza tym z tego co wiem forum jest od tego aby wyrażać swoją opinie nawet jeśli większość osób się z nią nie zgadzi.Polsat jest telewizją prywatną więc ich interesuje to że formuła 1 ma większą oglądalność od czarodziejek i dlatego nie pokazują jej na Polsacie Sport. Mam jeszcze pytanie dlaczego jesteście tak negatywnie nastawieni to osób którzy mają inne zdanie na temat serialu od Was?Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
paulina_pogon

nie prawda... akceptuję gdy ktoś np nie lubi serialu który ja lubię jednakże niech ten ktoś wyraża się w kulturalny sposób ;-) a co do tej formuły1 to co z tego że ma większą oglądalność? od formuły1 jest polsat sport i nie ważne czy ma dużą czy małą oglądalność jest od sportu więc tam powinni to puszczać :) takie jest moje zdanie :) pozdrawiam Cię gorąco buźka ;)

JustFurious

kovu93 nie wiedziałam , że jesteś podszytą dziewczynką !!! dobra to teraz już wiem . a do drugiej pani : jakbyś chciała wiedzieć to na ,,polsat sport'' puszczają F1 !!!!!!!! A jak tak bardzo bez twoich ,,koffanych'' czarodziejek wytrzymać to pościągaj !!! nie znasz angielskiego ??? do książek !!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JustFurious

Tyle że ktoś może nie mieć polsatu sport a chce ogladac F1

SYDNEY

podszyta dziewczyna ? :// (....blabla....)

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

OMG widzę kłótnię......................................................................... ................................................................
co do F1 to sport ma być na polsacie sport!!!
to tak jakbym nagle chciała telenowelę na Discovery, każdy program ma swoją specjalizację!!! po co stworzyli ten durny polsat sport jeśli sport puszczają ciągle na polsacie;/

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

o jejku;0 faktycznie kłótnia na dwa fronty;) zakończ to Prue.... ale tym razem może się nie gódź....

ocenił(a) serial na 6
Lovely_Paige

:D:D ja tam nigdy jej nie proponowałam zgody ;] :P nie zamierzam już odpisywać na jej gówniarskie zaczepki :D:D

buźka Paige :*

JustFurious

to po co odpisujesz ? i nie wal takich pokemonowych znaków typu ,,:D, :),:( '' i jeszcze innych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

widać boli cię to że nikt w kierunku do ciebie nie używa znaków typu: :* :D <--- jasne że cię to boli... nie bądź zazdrosna! a po co ty piszesz! żegnasz się tysiące razy i nadal się odzywasz!

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Weż wogole Gabrielle Solis... co Ty sobie wyobrażasz??<lol2> Po co przebywasz na tym forum??Żeby sie na kims wyzyc??<lol2>wogole ile Ty masz lat??10??Bo sory że to mowie ale tak sie zachowujesz...;/ jeśli chcesz sie wyżywać na kimś to kup se worek i rękawice bokserskie i se w niego pokop czy cos..:)))
Pozdrowienia dla wszystkich oprocz Gabrielli(chyba ze zmieni ten komentarz i przeprosi Prue Halliwell:)))) Buzi:**)

ocenił(a) serial na 6
BigMovieFan

przeprosić nie przeprosi ale ja nie zamierzam odpowiadać na jej zaczepki bo to jest nie smaczne :)) po prostu nie zamierzam już z nią dyskutować :)) buziaczki charmed <--- i dodaję Cię do ulubionych :))) (użytkownika charmed)

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

o looooooooool;)
przeoczyłaś Cherry i Pam;)

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

czarodziejka skrobnij jakąś notę na blogu;)

ocenił(a) serial na 6
czarodziejka94

czarodziejka! naprawdę świetna wypowiedź ! w 100 % się z nią zgadzam! i wspaniale wszystko sformułowałaś lepiej nie można było... buziaki dla Ciebie czarodziejka dodaję Cię do ulubionych buźka :*:* :):)

ocenił(a) serial na 8
JustFurious

Zgadzam sie z Toba(Prue Halliwell)super odpowiedz i też dodaje Czarodziejke i Ciebie do ulubionych:)))
Pozdrowienie dla wszystkich oprocz gabrielle solis;p

JustFurious

Dzięki za dobre słowa =) Prue Halliwell, Charmed, też Was dodałam do ulubionych użytkowników =D Ciebie Paige nie dodaję, bo zrobiłam to już wcześniej przy innej okazji ;p Nicki Cherry i Pam pominęłam niewątpliwie dlatego, że przez miesiąc nie miałam Netu :-/ Ale jednak coś dobrego się dzieje dzięki komentarzom zmiennonickowej: fani Charmed się jednoczą! =D
Może coś napiszę na blogu na filmwebie, ale krucho u mnie z czasem :( Blogi na filmwebie mają mało funkcji. No więc mam bloga na onecie :)
Pozdrowienia dla Paige, Charmed i Prue Halliwlell :*:*:*:*:*

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

daj spokój czaordziejce ;/ znowu prowokujesz

Phoebe123

OMG nawet nie przeczytasz co inni mówią, każy ma cie dość, wiec najelpiej sie zamknij i nie wypowiadaj

Phoebe123

To wniosek z jakrze durnej i bezsensownej rozmowy z tobą. Już wiesz skąd wziąłem :)

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

kiedy ona wyraziła tylko swoją opinię jak ty! szkoda że nie potrafisz przyjąć sobie do serca rad innych osób a i jeszcze jedno: dla mnie rose wygląda ślicznie i w rudych i w czarnych :)) <--- to twoja wypowiedź z twojego bloga i co ty jakoś też używasz "pokemonowego" pisma....

żegnam!

ocenił(a) serial na 6
JustFurious

cieszę się , że ci się podoba :) ustawiłam go dlatego ponieważ pamiętam , że kiedyś jak byłam jeszcze mała bardzo uwielbiałam oglądać sabrinę :)) <--- druga wypowiedź z "pokemonowym" pismem

twój też jest ładny :) na avciu w swojej poczcie mailowej mam ten sam co ty .<--- trzecia

jak już coś piszesz to zastanów się trochę... to moja ostatnia wypowiedź w twoją stronę! żegnam ciebie mimo wszystko życzę powodzenia ale i tak cię nie lubię nara z tobą

JustFurious

to było ściągnięte z innych blogów !! ja nigdzie nie pisze tych ,,:)''

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Co za dziecko z Ciebie Gabrielle Solis!!Jestem wogole ciekawa ile Ty masz lat??pewnie z 0.6..i wcale nie bylo z sciagniete z innych blogow... <lol2>A o rozumie to wogole to jush nie wspominam.. ;/
Pozdrowienia dla Paige, Prue Halliwell i czarodziejki94:))))

ocenił(a) serial na 8
BigMovieFan

A wogole zastanawiam sie czy Ty wogole wiesz co to znaczy OMG... bo sie czepiaszP:))):DDD

ocenił(a) serial na 6
BigMovieFan

ściągnięte z innych blogów ;D co tekst hahaha :D:D co walnęła... żaaal... ale dobra ja od tej pory ignoruję ją :)))
a co do czarodziejek to już nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka hihihi buziaczki dla Ciebie (użytkowniku) Charmed :*:* :)

JustFurious

ściągnąć z bloga? lol xdd .......................................

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

ja też nie mogę się doczekać;) ale nie wiem, czy oglądnę, bo idę do fyzjera;( ale ten odcinek już chyba widziałam;) mimo wszystko jednak lubię oglądac charmed na polsacie;)