PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

i znowu dzisiaj nie będzie czarodziejek !!!!! polsat się z nami bawi! zero szacunku dla widza nie dość że puszczają ten serial raz na tydzień to jeszcze czasem tak się bawią że puszczają serial raz na dwa tygodnie o.o eeh w ogóle nas nie szanują. no cóż ;( ale na szczęście zaczynam ściągać wszystkie sezony charmed zapraszam na www.torrenty.org tam możecie je ściągnąć :) buziaki pozdrawiam :****

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kovu93

Jendym złowem - żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal ;3

kovu93

o matko wszystkie wpisy po blokowali !!

Phoebe123

bo wszystkich do kłótni prowokujesz, może to, ze poblokowali Ci do tego pustego łba przemówi :/

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Jeśli chodzi o tą całą Formułę 1 to z pewnością ma większą oglądalność niz "Czarodziejki" (mnóstwo facetów ją ogląda i kobiet pewnie też),a nie wszyscy mają polsat sport więc polsatowi bardziej się opłaca puścić F1. A inna sprawa,że pamiętam taką sytuację jak zaczęły się kiedyś w sobotę "Czarodziejki" normalnie o 12.45,a potem po mniej więcej 15 minutach puścil komunikat że będzie F1 i na serial Czarodziejki zapraszają o godzinie 14. I o 14 puścili znów od początku,zamiast głupiego "Domu nie do poznania". Tym razem tez tak powinni zrobic moim zdaniem. Pozdrawiam ;))

Bellamy

Zgadzam się z Tobą Cleo =) F1 na pewno ma większą oglądalność, co oczywiście nie zmienia faktu, że wolę Charmed. Pamiętam sytuację, którą opisałaś ;p Ale się trochę zdenerwowałam - jakby nie mogli puścić po kolei, tylko 15 min., F1 i Charmed od nowa =) Ale dobrze, że puścili wtedy od początku, nie dalszą część ;p
No i rzeczywiście mogliby emitować Charmed w innych godzinach, jeśli koniecznie muszą pokazywać wtedy co innego.
Pozdrawiam :*

czarodziejka94

przemówi ??twoje wypowiedzi wszystkie są po blokowane !!!!!!!! wodę sodową masz we łbie ....(nie wiem kim ty jesteś czy chłopem , czy babą)

Phoebe123

a ja dzis ogladalem dom nie do poznania i wcale takie glupie to nie jest

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

gabrielle odwal się od czarodziejki! jedną wypowiedź zablokowali jej która mówiła samą prawdę! to tobie większość wypowiedzi poblokowali!

ocenił(a) serial na 6
JustFurious

aa to nie do czarodziejki myślałam że do niej... no to dobrze... no ale daj też spokój kovu ...

JustFurious

ja mam dać jej(kovu) spokój ?? ona/on sam/a tu napisał/a !!!

Phoebe123

omg gabriele costam wex juz sie nie odzywaj _o_

kovu93

mam prośbę może mi ktoś przetłumaczyć tą wypowiedź kovu93 na polski ?? bardzo proszę !!

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

O moj boze gabrielle solis wez sie jush nie odzywaj wypowiedz kovu OMG mowilas ze znasz angielski i to b.dobrze czyzbys sie mylila??

BigMovieFan

ona pomyliła? przeciez ona jest najmądrzejsza na świecie :)

ocenił(a) serial na 8
kovu93

hahahahahahhaahhaha dobre dobre kovu:)))))

BigMovieFan

znam angielski , ale NORMALNY !!! charmed weź pisz po polsku też !! jush !!! weź idź do psychiatry rąbnięta dzieweczko ,,:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD''

Phoebe123

Czemu miałaby iść do psychiatry?? eee? (za krotki ........)

ocenił(a) serial na 8
kovu93

A co zabronisz mi tak pisac???? Juz sie ciebie boje .... <lol2> smieszna jestes i jush sie nie odzywaj!!!;/

BigMovieFan

zamknij komputer ty mała zolzo !!!!!!! tz jestes po******* !!!

znowu klaliazura wiec sorry za bledy !

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

............................................lol................................. ... dobra juz sie nie odzywam do Ciebie bo jestes dla mnie dzieckiem
Pozdrowienia everyone without "smiec":D:D

BigMovieFan

a ty dla mnie nikim !!!!!!!!!!

Phoebe123

Jasie, mogę Cie o cos zapytać? Po co tu piszesz, skoro dobrze wiesz, że nikt nie oczekuje Twoich postów?

kovu93

po to żeby.........pisać !!!!!

Phoebe123

bardzo inteligentna odpowiedź ...........< brawo >...........

ocenił(a) serial na 10
kovu93

dziesiatego maja znowu nie będzie czarodziejek...

ocenił(a) serial na 10
Izuu_

dlaczego???;/

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

bo będzie ta głupia formuła 1... niestety...

Izuu_

mwhaha ten polsat ma chrmed gdzies xD mowie wam ze oni w koncu przestana to emitowac widzac po tym jak jest teraz