i znowu dzisiaj nie będzie czarodziejek !!!!! polsat się z nami bawi! zero szacunku dla widza nie dość że puszczają ten serial raz na tydzień to jeszcze czasem tak się bawią że puszczają serial raz na dwa tygodnie o.o eeh w ogóle nas nie szanują. no cóż ;( ale na szczęście zaczynam ściągać wszystkie sezony charmed zapraszam na www.torrenty.org tam możecie je ściągnąć :) buziaki pozdrawiam :****
Jeśli chodzi o tą całą Formułę 1 to z pewnością ma większą oglądalność niz "Czarodziejki" (mnóstwo facetów ją ogląda i kobiet pewnie też),a nie wszyscy mają polsat sport więc polsatowi bardziej się opłaca puścić F1. A inna sprawa,że pamiętam taką sytuację jak zaczęły się kiedyś w sobotę "Czarodziejki" normalnie o 12.45,a potem po mniej więcej 15 minutach puścil komunikat że będzie F1 i na serial Czarodziejki zapraszają o godzinie 14. I o 14 puścili znów od początku,zamiast głupiego "Domu nie do poznania". Tym razem tez tak powinni zrobic moim zdaniem. Pozdrawiam ;))
Zgadzam się z Tobą Cleo =) F1 na pewno ma większą oglądalność, co oczywiście nie zmienia faktu, że wolę Charmed. Pamiętam sytuację, którą opisałaś ;p Ale się trochę zdenerwowałam - jakby nie mogli puścić po kolei, tylko 15 min., F1 i Charmed od nowa =) Ale dobrze, że puścili wtedy od początku, nie dalszą część ;p
No i rzeczywiście mogliby emitować Charmed w innych godzinach, jeśli koniecznie muszą pokazywać wtedy co innego.
Pozdrawiam :*
przemówi ??twoje wypowiedzi wszystkie są po blokowane !!!!!!!! wodę sodową masz we łbie ....(nie wiem kim ty jesteś czy chłopem , czy babą)
gabrielle odwal się od czarodziejki! jedną wypowiedź zablokowali jej która mówiła samą prawdę! to tobie większość wypowiedzi poblokowali!
aa to nie do czarodziejki myślałam że do niej... no to dobrze... no ale daj też spokój kovu ...
O moj boze gabrielle solis wez sie jush nie odzywaj wypowiedz kovu OMG mowilas ze znasz angielski i to b.dobrze czyzbys sie mylila??
znam angielski , ale NORMALNY !!! charmed weź pisz po polsku też !! jush !!! weź idź do psychiatry rąbnięta dzieweczko ,,:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD''
A co zabronisz mi tak pisac???? Juz sie ciebie boje .... <lol2> smieszna jestes i jush sie nie odzywaj!!!;/
zamknij komputer ty mała zolzo !!!!!!! tz jestes po******* !!!
znowu klaliazura wiec sorry za bledy !
............................................lol................................. ... dobra juz sie nie odzywam do Ciebie bo jestes dla mnie dzieckiem
Pozdrowienia everyone without "smiec":D:D
Jasie, mogę Cie o cos zapytać? Po co tu piszesz, skoro dobrze wiesz, że nikt nie oczekuje Twoich postów?