PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88799
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru

...

użytkownik usunięty

Dzięki takim serialom Polacy czują jeszcze większą niechęć do Niemców. Po co rozgrzebywać stare rany?

Nie było w tamtych czasach lekko w naszym 'kraju', Niemcy byli okrutni, ale... To odległa historia. Jak długo będziemy jeszcze kierowali się przeszłością?

Seriale tego typu nie pomogą w powstawaniu więzi polsko-niemieckich. Nie podoba mi się to... Ale nie wystawiam serialowi oceny.

trzeba pamiętać o swojej historii, nie wiem czy wzrośnie niechęć do niemców czy nie (choć w to wątpię;)) i to nie są odległe czasy, porozmawiaj ze swoimi dziadkami, oni mają pewnie milion historii o II wojnie światowej, skąd wiesz, że ty nie będziesz w takiej sytuacji.... wszystko jest możliwe

Odległa historia to potop szwedzki:P szwedów już lubimy;P
a tak serio to skoro powstaje serial o II wojnie to jak ma być zrobiony? tak żeby się Niemcy nie obrazili? Przecież taka prawda. Ten serial i tak łagodnie o nich mówi. Myślę, że Niemcy maja gdzieś nasze seriale:P a że nie było lekko to bardzo delikatnie powiedziane. popieram wypowiedź wyżej, porozmawiaj z dziadkami co wg nich znacyz że w tamtych czasach nie było lekko:)

tak, najlepiej zapomnijmy o wszystkim. i nie uczmy się historii. ładne podejście, nie powiem. :) ukrywajmy prawdę historyczną, huh.

jak głową w mur. :|