PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=470293}

Czas honoru

2008 - 2014
8,0 89 tys. ocen
8,0 10 1 88753
7,5 11 krytyków
Czas honoru
powrót do forum serialu Czas honoru
ocenił(a) serial na 8
Jordan66

Skąd niby wiesz

karol383

Widziałem relację z planu jak go układali na kupie ciał.

ocenił(a) serial na 9
Jordan66

A gdzie widziałeś tą relacje ???

mukao2

W telewizji na śniadanie.

Jordan66

dasz link?

naszaniec

Niby jak ?

Jordan66

Wiesz wydaję mi się że wszyscy z młodych bohaterów zginą. Ponieważ ktoś w Powstaniu musi zginąć, żeby jak najbardziej ukazać prawdziwy obraz, a przecież nie mogą uśmiercić nikogo kto żyje i występuje w serii po powstańczej. Dlatego też tu spojler, prawdopodobnie ginie też postać Musiała i tej dziewczyny z warkoczykami.

Verona_

Musiała nikomu żal nie będzie.

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

jeśli to potwierdzona wiadomość to świetnie,bo ten musiał pasuje tak do tego filmu jak ja do baletu mongolskiego

Xardas96x

Jak w ogóle Musiał dostał się do tego biznesu, przecież każdy chłopaczek z reszty powstańców bije go na głowę pod każdym względem.

użytkownik usunięty
Jordan66

Pewnie, jak wszyscy inni przeszedł casting i tyle. Ludzie, chłopak jeszcze nie zdążył prawie nic zagrać, a wszyscy psy wieszają, irytujące to się robi. Zobaczymy kolejne odcinki i wtedy będzie można coś oceniać.

ale do szkoły aktorskiej już nie zdał więc to o czymś chyba mówi

użytkownik usunięty
Jordan66

Podobnie jak Johny Depp, DiCaprio, Deneuve,Mastroianni i pewnie wielu jeszcze znanych i dobrych aktorów :)
Po prostu poczekajmy na kolejne odcinki i wtedy coś będzie można komentować.

Jordan66

Koleżanka ma rację. Za Musiałem co prawda nie przepadam, moim zdaniem jest zbyt "celebrycki" żeby traktować go poważnie, ale to że nie dostał się do szkoły aktorskiej za pierwszym razem jeszcze o niczym nie świadczy. Dawid Ogrodnik dostał się dopiero za trzecim podejściem, a jego aktorstwo obecnie jest na poziomie oscarowym.

Poza tym, aktorstwo niektórych z głównych bohaterów CH pozostawia bardzo dużo do życzenia (w przypadku Wesołowskiego trudno mówić w ogóle o aktorstwie, on po prostu "jest" na ekranie i dziarsko się uśmiecha, ratuje go trochę bardzo ładna barwa głosu, ale znów dykcje ma fatalną i połyka całe końcówki) więc nie rozumiem dlaczego udział Musiała jest aż takim problemem. Przecież on grał w bardzo dobrym serialu "Krew z krwi" u boku m.in. Agaty Kuleszy i jakoś nikomu korona z głowy z tego powodu nie spadła.

ocenił(a) serial na 10
Arya_2

Wesołowski może nie jest wybitnym aktorem ale jak go oglądam to mnie nie wkurza, a jak patrze na Biberowatom twarz musiała, która nosi broń to wygląda to fatalnie

ocenił(a) serial na 10
Arya_2

a tak na marginesie to Musiał nie może grać w filmach w których występuje broń albo jakieś przestępstwa bo wygląda wręcz śmiesznie

Arya_2

Wesołowski szlifował zęby do roli w CH w poprzednich serialach i filmach o tematyce wojennej.
Musiał to szlifował się w rodzince.pl obok beztalenci.

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

a wiesz gdzie musiał szlifował żeby do roli w CH? w "ojcu mateuszu" jako lamus haha

Xardas96x

Ale szybko go stamtąd wywalili bo nie dotrzymywał kroku ciastu Natalii.